Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa szkoła

Tenso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam teraz idę to technikum i mam pytanie czy w 1 roku w technikum infomatycznym jest dużo nauki, co będziemy robić w pierwszym roku? Sama teoria?. A druga sprawa można na stronie strony sprawdzić nazwiska, kto idzie na dany zawód?

Admin Cienia
Opublikowano

Hardkorowe programowanie, jak czujesz że nie będzie się tobie chciało już teraz to bym sobie darował ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chciałbym dodać,że moja grupa miała konkretnego nauczyciela programowania,który potrafił nauczyć,a z kolei druga grupa,po skończeniu 1 klasy nie potrafi poprawnie pętli for używać.Tzn potrafią to,co ja po 2 tygodniach.

A więc zależy na kogo trafisz.

Opublikowano

Ja tam po gimnazjum ide do zawodówki a jak mnie nie przyjmą to se bede siedzial na garnózku u mamusi :3

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

U mnie był Excel, PowerPoint, Word. Potem budowa komputera. I przed końcem roku skończyliśmy zabawy z linuxem. Nauczyciele są zajefajni :D Pozwalają grać i umieją nauczyć :) Jak było coś co umiem to sie grało, a jak coś nowego to sie uczyło ;) Poza tym nic specjalnego. Narazie... Z tego co mówią starsi kumple, to przejebane dopiero będziemy mieć... xD

Opublikowano

Też teraz zaczynam technikum informatycznie, w sumie bardziej jestem ciekaw ludzi niż lekcji, na pewno będzie lajcik ;)
Martwiłem się że się nie dostane a przyjęli nawet tych z 69pkt i jeszcze zostały wolne miejsca... Ahh

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

W każdym technikum w 1 klasie jest totalny zapierdol, potem już na luzie.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

To zalezy od szkoly i od nauczyciela przede wszystkim. Mozesz trafic na nauczyciela z ktorym bedziecie przez caly czas grac w w gry, lecz gowno sie nauczysz. Osobiscie takich preferuje:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...