Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bug na kule konfetti

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam buga na perly mozecie mi nie wierzyc za kazdym razem moge dopiscac 5 banek perel :)^^ zaraz dam screna ;D

lipa jest bo tylko 5000000 da sie dopisac :( ale mozna ta czynosc powtarzac do usranej smierci :D 2x i masz full konto :D za bany nie odpowiadam jak cos pisac pw :)

http://w957.wrzuta.pl/obraz/6FwCMtUt4Ju/perly_z_pomylki

przyjzalem sie screenowi i widac ze sciemnione to jest bo sa te paski u gory a kiedy dopisujesz cos to nie ma tych paskow:)

Opublikowano

przyjzalem sie screenowi i widac ze sciemnione to jest bo sa te paski u gory a kiedy dopisujesz cos to nie ma tych paskow:)

yyy jakie paski ? pisalem ze nie kazdy bd wierzyc :) nie to nie :) jak cos znacie moja propozycje

aaa juz wiem o jakie paski Ci chodzi :) '' ' '' to ? prawda ? to teraz Ci powiem ze perly nie sa legalne i nwm czemu ten ''pasek'' jest ale szczerze to mi on lata :D

Opublikowano

spoko tylko po co ci bug na kule jak mozesz sobie kupic za te pereły zbugowane?

napisze tak jak na pw :) wymienie sie za buga na kulki :)) poniewaz wk...rwia mnie kupywanie elitara po 50k :) jezeli bym chcial wiecej kupic to bym nawalal po 50k caly dzien :/

Opublikowano

nie musisz kupowac po 50k wystarczy podczas kupowania w linku z 50000 wpisac np 500000 i po problemie a jesli chcesz nam udowodnic ze umiesz bugowac to zaloz kajaka nowego np dzisiaj i zrob tam 5mln perel i daj pasy na forum wtedy znajdziesz chcetnych ktorzy ci dadza jakis bug a nawet takich ktorzy dobrze zaplaca:) emial do kajka wpisz przypadkowy wtedy nikt nie ukradnie kajaka:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...