Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack do wersji noSTEAM

Dzamajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od dłuższego czasu na forum szukam "Czita" może to być wh, aim, albo normalny hack typu External ESP. Najbardziej zależy mi na wh.

Jak w temacie posiadam Call of duty Modern warfare 3 ale wersję piracką "nosteam".

Prosiłbym o wersję bezpłatną jeśli posiadacie płatne, możecie się podzielić ową informacją .

Pozdrawiam.

O ile takie coś istnieje.

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa.

Cieszę się, że nie popiera lecz prosiłem o to żeby ktoś mi pomógł w tej sprawie ;) Jeżeli nie mam pewności, że gra mi pójdzie ( Będzie sprawna w 100% )a jest ona na steam, to pójdę i wydam ponad 100 zł żeby sprawdzić i żeby leżała na półce z innymi grami.. ? Chyba nie.

Opublikowano

"Jak w temacie posiadam Call of duty Modern warfare 3 ale wersję piracką "nosteam"."

Wiesz, że gra Ci pójdzie, bo masz już piracką wersję. Po niej możesz się prędzej spodziewać, że nie odpali, aniżeli Steamowska.

Nie popieramy piractwa.

Zamykam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...