Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]problem z originem na laptopie

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem zainstalować na swojego laptopa fife 13 . Gdy wkładam płytę wyszstko jest ok dopóki nie muszę się zalogować na origina problem w tym że okienko origina jest inne niż u innych min. mojego brata u którego fifa mi działa . Okienko wygląda tak:

1376075421-U416309.jpg

U brata okienko jest bardziej kwadratowe i da się zalogować a u mnie na tym prostokącie się nie da. Jak mogę to naprawić?

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Możesz spróbować odinstalować i zainstalować jeszcze raz a sprawdzales czy na stronie oficjalnej możesz się zalogować jeżeli nic to nie da spróbuj skontaktować sie z supportem ea chyba w pudelku na kartce masz tam numer

xsld.jpg

Opublikowano

Pobranie originu z neta nie pomoglo ramka dalej wyglada jak na zdjeciu . Na stronie moge sie zalogowac i u brata na komputerze rowniez sie da. Takze problem nie rozwiazany czekam na inne propozycje.

Opublikowano

Mhmm wiesz jezeli wszędzie i na brata kompie i na stronie możesz się zalogować a na kompie nie to znaczy problem jest właśnie z twoim kompem. A jaki masz system operacyjny? Bo wiesz co czytałem że origin robi właśnie takie niespodzianki ja miałem kiedyś taką sytuację że miałem wszystko neta połączenie i mi pisało że jestem w trybie offline. Pomogło mi tylko czekanie aż samo się zrobi. Origin jest o wiele prostszy od steama ale jest bardziej bugowaty. I jeszcze powiedz od jakiego czasu masz taką sytuację.? Jeżeli nic nie pomoże to tak jak mówiłem ea support jezeli jestes dobry z angielskiego napisz do uk bo w Polsce to jest masakra.

xsld.jpg

Opublikowano

Dobra a więc rozwiązałem ten problem musiałem trochę poszperać na pomocy originu oraz troche samemu popróbować i doszedłem do ładu.
Jeśli ktoś potrzebuje rozwiązania z chęcią służę pomocą wystarczy napisać do mnie na pw tutaj czy na origin Wziuntek lub gg 2421977.
Dzięki za próbę pomocy . Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...