Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]32k nx do wydania

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej co kupić.

Mam wszystkie smg arki z tych permów co są teraz doradźcie

30SWRK przedlużać P90TR viper Rec7 rangers At22 ??

Kupić L115a3 przerobić na musketa bądź arctic wolfa mam TPG1 Pro

Kupić jakiegoś perma sprzedać kupić UMP Perma i Thompsona

Zostawić??? Lub co wy byście zrobili

Opublikowano

Jest fajna paczuszka ale to za 72k nxów ;f Jak masz dużo permów to możesz kupić viwety casy i GP extreme(jak walnie Ci kasy dużo to kupujesz UMP`a i thompsona i ew l96a1). A jak nie To AT-22 lub rec7, zależy czym Ci się lepiej gra. (ja bym wolał rangera).

Zostawić nie ma na co nawet ;x

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a jak bym przedłużył np viperke na 200 dni swrk mógł bym go później sprzedać

Musiałbyś liczyć na szczęście, a tu można się przeliczyć. Kupiłem kiedyś 50 kluczy=0 permów, 50 hazadrów=z każdego po 1. Inwestuj w pewniaka :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Viper P90TR jest koxiarskie, więc ja bym to przedłużał ew. trzymał na lepsze bronie, eventy, przeceny. Nie wiem po co kupowałeś aż tyle, skoro nie wiesz na co je wydać.

Opublikowano

kupił AW Na perma + Klikasz na l115a3 klikasz GIFT i wpisz natan2006 check i send :D

// Nie spamuj i nie żartuj... To nie jest temat od tego.

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy ty chcesz sie pochwalic ze caly hajs matki wydajesz na nx #Zahajsmatkibaluj czy co bo za kazdym razem to samo pytanie...

@Topic inwestuj w Viper'ke

1375735056-U683421.png

Opublikowano

tera permy za nx masz ;P

Witam nazywam się Paulina , mam 17 lat i bardzo lubię grać w gry , teraz zaczynam grać ale w metina ;)

myślę że spędzę tu kawał czasu na tym forum jak i serwerach Powodzenia ;)

Opublikowano

Ja bym kupił Extreme hazard GP, dziś byłem świadkiem jak ktoś zgarnął 3.000.000 GP

3 to jeszcze nic, 10 to jest coś. Co do tematu, to kup Viewty case, może się perm trafi ;) Możesz też kupić sobie broń na perma (wybrałbym m416 cqb) i black keye.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

ja p90tr i m416 CQB dostałam pod rzad raz z szkaty złotym keyem a na drugi dzień znów złotym ^^

Witam nazywam się Paulina , mam 17 lat i bardzo lubię grać w gry , teraz zaczynam grać ale w metina ;)

myślę że spędzę tu kawał czasu na tym forum jak i serwerach Powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...