Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Codzienne łowy

saaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam już 12 dzień "serii" zbierania tych klejnotów. Wczoraj była jakaś przerwa techniczna, nie można było się zalogować. Dziś wchodzę, mam szukać od nowa. Co jest ? Przerwało mi serię, bo mieli przerwę techniczną ?! o.O

Opublikowano

Skoro wczoraj nie pozbierałeś diamentów to nie ma się co dziwić, że musisz zacząć serię od nowa lub odnowić za 500SB.

Ja wczoraj zdążyłem pozbierać diamenty, rzeczywiście była wczoraj mała konserwacja.

Opublikowano

Problem w tym, że jak wszedłem wieczorem z zamiarem zebrania (jak to robie już prawie 2 tygodnie), nie mogłem się zalogować z powodu konserwacji... Wcześniej po prostu nie dało rady... No nic, trudno.

Opublikowano

Musisz sobie od dziś zapamiętać, że EA ma tak opóźniony zapłon z konserwacjami. Nie zdziw się nawet jak napisza info o konserwacji nawet już w trakcie jej trwania bo już tak było :P

Po prostu staraj się zbierać diamenty przed godziną 18:00 bo zwykle przerwy są w późnych godzinach

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...