Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SimCity 5 a konto Origin.

Mordziel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zły dział to proszę o przeniesienie.

Mam konto Origin gdzie mam BF'a 3 i SimCity 5. I mam pytanie, czy można oddzielić SimCity od tego konta i potem wykorzystać CD key do drugiego konta ? Może trzeba do supportu napisać. Oni może mogą oddzielić.

• 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Nie możesz przenieść, tego, ponieważ już masz na jednym koncie, więc nieda rady, tak jak @up napisał, gdybyś miał 2 konta na 1 IP, uznali by to za MultiKonto i dali by ci warna, na IP, więc odradzam takich pomysłów :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak zły dział to proszę o przeniesienie.

Mam konto Origin gdzie mam BF'a 3 i SimCity 5. I mam pytanie, czy można oddzielić SimCity od tego konta i potem wykorzystać CD key do drugiego konta ? Może trzeba do supportu napisać. Oni może mogą oddzielić.

A ja Ci coś powiem. ^^ Trochę czasu temu czytałem na rosyjskim forum (bym podał źródło, ale to było z pół roku temu), że koleś zapomniał swoich danych do Origina, ale miał swoje gry w pudełkach etc. Skontaktował się z supportem, wysłał zdjęcie z pudełkami i kodami jak i swoje dane personalne. Podzękowali mu za weryfikację i zaproponowali, że albo przypomną mu dane logowania, lub (z tego co zrozumiałem) zamkną konto Origin i (chyba) będzie mógł aktywować kody które posiada na nowy. :) Więc mógłbyś naściemniać, że zapomniałeś itp. tylko musiałbyś nawijać na czacie po angielsku. ^^

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...