Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]G36E Valkyrie vs XM8

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zastanawiam się nad kupnem jednej z tych broni (g36e valkyrie/xm8) i nie wiem co jest lepsze,koledzy z klanu pisali że xm8 jest lepsze ale jeszcze naszła mnie myśl żeby tutaj się zapytać a nie chcę wydawać nx w ciemno.Moje pytanie jest następujące co myślicie o tych broniach,które są lepsze ( nie pisać: zagraj obiema i sam zdecyduj) , plusy i minusy tych broni, którą gra się najlepiej na jakich trybach , czy są lepsze na bliski/średni/daleki zasięg.

xh56.png

Opublikowano

Jak już Ci pisałem XM-8 jest bardziej unikalne od Valkyrii. Główny powód, jest taki, że Valkyria od jej wersji za GP niczym się nie różni, a w dodatku podczas wyprzedaży permów za GP, jest szansa, że to właśnie G36E zostanie wybrane.

~Valze

Opublikowano

bierz XM-8

A co do @up to tym razem chyba nie bedzie g36e :) narazie wygrywa L96A1

g36e ma 10% (55 głosów)

l96a1 ma 51% (267 głosów)

@edit

to sie moze oczywiscie zmienic bo dopiero 519 osob glosowalo

Opublikowano

bierz XM-8

A co do @up to tym razem chyba nie bedzie g36e :) narazie wygrywa L96A1

g36e ma 10% (55 głosów)

l96a1 ma 51% (267 głosów)

@edit

to sie moze oczywiscie zmienic bo dopiero 519 osob glosowalo

Mówię ogólnie, wyprzedaż wstecz właśnie było G36E do kupienia.

Opublikowano

takie eventy na pewno beda tylko nie wiadomo w ktorym bedzie XM-8. Jak ci sie chce to czekaj, a jak nie chcesz czekac to mozesz kupic valkyrie, bedziesz ja mogl kupic do konca tego roku potem event sie konczy

Opublikowano

takie eventy na pewno beda tylko nie wiadomo w ktorym bedzie XM-8. Jak ci sie chce to czekaj, a jak nie chcesz czekac to mozesz kupic valkyrie, bedziesz ja mogl kupic do konca tego roku potem event sie konczy

Czyli ten event z permami za NX trwa do Grudnia?

Myślałem że do końca wakacji.Ale w sumie to dobrze mogę sobie uzbierać hajs na NX i kupić jakiegoś perma z tego eventu a jak będzie następny może dadzą XM8 i wtedy kupie.

A i można napisać do nexona żeby dał w następnym evencie XM8 na perma do kupna?

xh56.png

Opublikowano

Czyli ten event z permami za NX trwa do Grudnia?

Myślałem że do końca wakacji.Ale w sumie to dobrze mogę sobie uzbierać hajs na NX i kupić jakiegoś perma z tego eventu a jak będzie następny może dadzą XM8 i wtedy kupie.

A i można napisać do nexona żeby dał w następnym evencie XM8 na perma do kupna?

Nie co ty :D Oni o tym decydują, a nie ty. 1 głos ich nie obchodzi, nawet nie odczytają ticketa ;)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...