Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta

mhudy26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy z MPC:)

Kiedyś w FT grałem i nie powiem, byłem w topce. Dzisiaj przez przypadek na chacie napotkałem się na gościa, który napisał że sprzeda konto. Wpis szybko został usunięty z chatu, ale na szczęście zapamiętałem nick gościa. No i teraz zacytuję jego wiadomość do mnie:

"wyslesz mi sms na inne konto bo te mam na sprzedanie spiszemy umowę i gitara sms koszt 10 zł ."

"no podam ci passy ty obejrzysz konto , i pozniej jak wyslesz smsa podam ci kod unikalny proste"

Facet ma 110k UM, i chce konto za 10zł. Jak myślicie, chce mnie wrobić? Czy spisanie umowy pomoże? Bo z tego co pamiętam, to kupowanie kont chyba nie było "legalne":D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

110k UM to nie jest dużo. Raczej chce Ciebie oszukać.

Owszem, obejrzysz konto. Kiedy będzie Ci "podawał nr do SMS" Ty zajmiesz się Tym, a on zmieni passy.

Jest jeszcze druga możliwość, jeżeli kupisz konto to może on to zgłosić, że handlujesz kontem.

ODRADZAM KUPNA!

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...