Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy komp. problem z pobieraniem

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc kupilem nowy pc i nie wiem co mam nie zainstalowane w nim dlatego ze jak chce pobrac gre z torrentow to bardzo wolno idzie kazdy torrent nawet jak by mial z 2k seedow nie wiem czy to jest odpowiedni dzial ale na starym kompie 10 letnim pobieralo sie na maxa zawsze, a tutaj dochodzi do 50 kb/s i w dol i tak ciagle nie bede gry pobierac przeciez 3 dni, ktora moze sie pobrac w 6 h, przesyl mam 4mb pytanie brzmi cos mam pogrzebane? systemu sam nie wgrywalem tylko tam gdzie mi skladali moze czegos zainstalowanego nie mam? 10 lajkow daje za pomoc

specyfikacja jak by byla do czegos potrzebna

8gb ram

i5 3350p

gtx 660ti 2gb

Opublikowano

Dzwon do dostawcy, mow ze masz podlaczony internet bezposrednio do komputera (a w miedzyczasie zresetuj ruter i/lub modem sprawdz czy bedzie dzialac normalnie) i jesli sytuacja sie nie poprawi wspomnij o zmianie operatora na innego.

Jest tez opcja ze zlapales jakiegos wirusa i on cos namieszal. Podaj tutaj logi z OTL.

Opublikowano

jesli o wirusa chodzi to w 100 procentach nie, bo komp od razu po kupieniu nic nie instalowane praktycznie tylko system zaczalem pobierac 1 gre i juz takze prawie dysk pusty byl, a co do internetu to tak musze zadzwonic dlatego ze bardzo ale to bardzo sie pierdoli pingi duze zawsze do 42 a teraz nawet po 200 nie wiem co robi tak mnie wkurza ta radiowka ale myslalem ze to cos z torrentami

Opublikowano

wkurza ta radiowka ale myslalem ze to cos z torrentami

to ty masz radiówkę ? czy kabel? bo jak radiówkę to się nie dziw że tak wolno sie pobiera i ping skacze 0.0?

graphic.png
Opublikowano

net sie bardzo ale to bardzo slimaczy od tego roku w tamtym mialem mniejszy przesyl 2mb i ping do 50 a teraz 4 mb i na poczatku bylo ok ping nawet po 20 w cs itd jego max to byl 42 a od dluzszego czasu skacze nie ma dnia zeby byl normalnie, tutaj wynik nizej, ps. jak zrobie pare razy to ciagle jest inny a nie taki sam no i zamiast 4 jest 2.84 powinien byc 3.84 i juz sie zdenerwowalem.... http://www.speedtest.net/my-result/2869211634

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...