Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy effect lvl up by Damiuu!

Damiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę wam udostępnić nowy wygląd efektu lvl up i nabijania kółek.

-Videoprezentacja :

-

[url] http://www.youtube.com/watch?v=zHEyxKb98m8 [/url]

DL:

- effect.eix

linki i skan dodam w nocy 

- effect.epk

oglądajcie 

Daj subka na yt i lajka na mpc ,to dla Cb nic ,a mnie motywuje do dalszej pracy!

794_sygna.jpg
Opublikowano

Emm to nie jest czasem effect z medalu bohatera? lub podobny ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

fajne dam + tylko daj sam folder z lv up jak cos bo niektorym sie nie chce wyciagac folderu z twojego effect i podmieniac na swoim jak ma edytowane szkoda roboty by bylo

Opublikowano

Emm to nie jest czasem effect z medalu bohatera? lub podobny ;)

Edytowany ,rozmiar lekko wygląd i kolor

fajne dam + tylko daj sam folder z lv up jak cos bo niektorym sie nie chce wyciagac folderu z twojego effect i podmieniac na swoim jak ma edytowane szkoda roboty by bylo

wypakujesz to pakerem od kamera i podmienisz.
794_sygna.jpg
Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś mi się nudziło i szukałem w google nowy wygląd świecenia zbroi i broni. I znalazłem, ale teraz już nie pamiętam jak się nazywał ten poradnik bo był on na yt i DL nie działał. Zbroje sie jakoś tam świeciły, już nie pamiętam jak :D a bronie świeciły się takimi piorunkami. Zajebiście to wyglądało :P to mozesz też tak zrobić jak ci się chce ;)

@edit

Znaczy bronie się nie świeciły tylko te piorunki pokazywały się z dołu broni i szły tak do góry to tak ładnie wyglądało :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś mi się nudziło i szukałem w google nowy wygląd świecenia zbroi i broni. I znalazłem, ale teraz już nie pamiętam jak się nazywał ten poradnik bo był on na yt i DL nie działał. Zbroje sie jakoś tam świeciły, już nie pamiętam jak :D a bronie świeciły się takimi piorunkami. Zajebiście to wyglądało :P to mozesz też tak zrobić jak ci się chce ;)

@edit

Znaczy bronie się nie świeciły tylko te piorunki pokazywały się z dołu broni i szły tak do góry to tak ładnie wyglądało :)

Posiadam takowy efekt .;)

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Posiadam takowy efekt .;)

skopiować każdy potrlafi ,a ja zrobie dla ziomka nowy efect swiecenia ,równie ładne wyglądający
794_sygna.jpg
Opublikowano

Mógłbyś się nie podpisywać pod pracą Ymir'u?

Z góry dzięki.

to jest moje nobie -.- zobacz ymiru a zobacz moje ... ja nie widze zadnego podobienstwa..
794_sygna.jpg
Opublikowano

Nie mógł byś normalnie dać folderu w RAR który trzeba podmienić bo to pobierać i się bawić z tym *.*

Co do efektu to udzie lecz, te "Kosteczki" To nie wczytany jak by to powiedzieć efekt. :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...