Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft sms tutaj fake?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem ostatnio strone z giftcode za sms było dużo dobrych opini na temat tego strona nosi nazwe 'steamkeyshop' i niewiem czy kupować tam?

Pisałem z właścicielem strony i o to co napisał

JA

Witam czy strona z tymi keyami to na 100% nie oszustwo? ponieważ chciałbym zakupić minecraft ale z tego co tam widze jest za 30 zł i dlatego czy się pytam czy to nie jest oszustwo?

Właściciel

Giftcode w chwili obecnej kosztuje 30 zł jest to promocja kilku dniowa, bez promocji kosztuje 45 zł.

I tyle.. i dlatego chce wiedzieć czy ta strona nie jest czasem oszustwem stoi ona na pl i mają tam dobre opinie.

Dlatego chce wiedzieć czy to na 100% nie fake..

Opublikowano

Dobra dzięki za odpowiedź :/ a na minecraft.net podobno przez paysafecard można kupić teraz sam widziałem i zamierzam tam kupić ale pytanie takie: za ile doładowac 100zł ?

Opublikowano

Pytam się teraz za ile doładować paysafecard poneiważ za 85zł się raczej nie da.. to moje pytanie takie: mam doładować paysafecard za 100zł starczy mi na minecrafta?

Opublikowano

Pytam się teraz za ile doładować paysafecard poneiważ za 85zł się raczej nie da.. to moje pytanie takie: mam doładować paysafecard za 100zł starczy mi na minecrafta?

prędzej zrobisz przelew.

co do rozmowy z właścicielem strony to co miał Ci powiedzieć? że to fake i żebyś nie kupował bo cię oszuka?

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Gifty chodzą teraz prawie po 80-90 złotych więc wątpię, że bez przeceny są po 45 złotych, fake :D

random.jpg

Opublikowano

Dobra dzięki za odpowiedzi ^^ ale jeżeli minecraft kosztuje 85zł na minecraft.net to mogę dodać do paysafecard te 100zł i kupić tym minecrafta?

Opublikowano

Dobra dzięki aha i jeszcze jedno pytanie co z tym 25zł które zostanie na paysafecard je też zabierze? czy to 25zł na paysafecard zostanie? ^^

100-85zł=25zł jak coś :)

i dlatego się pytam czy jak już kupie minecrafta z paysafecard to całe 100zł mi zabierze czy tylko to 85zł a 25 zł zostaje??

Opublikowano

@up umiesz liczyć? zostanie ci 15 zł ale weź pod uwagę że trzeba zmienić walutę i jeszcze więcej ci weźmie. na paypalu jak płaciłem to zabrało 91zł

środki na tym ci zostaną i możesz je wydać np. na mały serwer albo co chcesz

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

To fake jest, lecz jeżeli nie chcesz tak minecraft.net, masz dużo stron Gifta przez SMS, np.

kontagier.pl. Prawdziwe gifty na allegro wszędzie itp. kosztują od minimum 80zł inaczej fake.

Opublikowano

Wez jakas zaufana strone ja znam aby kontagier i wez druczek napisz i idz do banku w 100% pewniejsze od sms'a ale najpewniejsze jest oficjalna strona majnkrafta a te sms po 40 zl to zdzierstwo

Opublikowano

Fake, nie kupuj tam. Kto by sprzedawał klucz warty 100zł za 30zł?

btw. gift-code sms'em będzie kosztował dwa razy tyle co normalnie, gdyż połowa sumy z sms'a będzie szła do usługodawcy.

surprise motherfucker

Opublikowano

Tym paypay to ładujesz w kiosku ;0 jak doładowanie do telefonu

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

@up naucz się czytać pisze Paypal

@topic ich strona jest na darmowym hostingu cba więc to nie jest zaufana i pewna "firma" (nie wiem jak to nazwać)

i dodatkowo moderują wszystkie wypowiedzi zamieszczone na ich stronie więc same mówią za siebie

a patrząc na polskie prawo to jakbyś kupił i cię oszukali co pewne to policja nic nie zrobi im bo interweniują dopiero od 100zł wzwyż

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...