Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe funds

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Funds do bfh, otóż chciałem robić sponsorpay ale oczywiście mam bana, nie wiem dlaczego ale mam, mieszkam w stolicy więc nie na zadupiu i oczywiście nie mam, czy jest jakiś sposób na FUNDS do bfh ? Chciałbym kupić sobie bronie a ja z reguły na gry nie wydaję kasy.. Za przydatne i rosądne odpowiedzi będę nawet nagradzał limitem LIKE i 5.

33bzwph.jpg

Opublikowano

Nie ma innych sposobów niż sponsorpay na darmowe funds. Są też konkursy na fb, ale zanim wygrasz takowy konkurs, to prędzej zarobisz na broń za vp.

Generatory nie istnieją, to fake.

U mnie też nie ma darmowych ankiet, chociaż kiedyś były.

Opublikowano

Nie ma innych sposobów niż sms, sp. Są też konkursy na fb, ale zanim wygrasz takowy konkurs, to prędzej zarobisz na broń za vp.

Generatory nie istnieją, to fake.

U mnie też nie ma darmowych ankiet, chociaż kiedyś były.

Czyli wychodzi, że lepiej wysłać sms i mieć spokój.

@down

Tak, na urodziny dali 1500F. Ale tort do tej misji kosztował 999F. W walentynki 1000F- wiem, że tutaj kupisz broń w dotd, ale w p4f nic.

Jedyną dobrą rzeczą mogą być koszulki z bf4

Co ty kur.. gadasz że tylkko sms można paysafecard ja np kupiłem ostatnio 22k

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

Podałem jedną z możliwych opcji doładowania funds, więc nie wydzieraj się na mnie.

Opublikowano

Podałem jedną z możliwych opcji doładowania funds, więc nie wydzieraj się na mnie.

nie chodzi o to pszeczytaj co napisałeś Nie ma innych sposobów niż sms wprowadzasz w błąd ludzi.

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba ty wprowadzasz ludzi w błąd z twoją ortografią wiec może wydawać kasę na gry może byś sobie kupił słownik .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Można darmowe fundsy zrobić wypełniając ankiety na zagranicznym ip, lub są serwisy które dają fundsy za wypełnianie jakiś zadań np. dogry.pl
Nie koniecznie trzeba wydawać hajsy żeby zdobyć fundsy -,-

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Są czasami ankiety ale mało kiedy je odnawiają. Innego sposobu jak czekanie na event w darmowymi rzeczami (tu też fundsy) nie ma. A jaki masz nick postaci zbanowanej? Podaj to się dowiemy za co. :)

Opublikowano

Jest sposób na darmowe fundsy. trzeba się zarejestrować w serwisie dogry.pl i zbierać punkty, które są wymieniane na fundsy w Battlefieldach i nie tylko. Punkty zbiera się np grając w inne gry czy udzielając się na forum. Nie jest to żadne naciągactwo, serwis na prawdę się spisuje. Jeśli ktoś ma ochotę podaję reflink: xxx który daje też pierwsze punkty w serwisie. Pozdrawiam! :)

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się, wystarczy wypełniać dobre ankiety... :)

Z tego co wiem sponsor pay nie ma. Lepiej jest kupić Fundsy niż bawić się w wypełnianie ankiet, w których trzeba podać np: numer telefonu komórkowego. Moim zdaniem Fundsy nie są aż tak drogie. Po za tym ilość Fundsów darmowych jest bardzo mała. 10 tysięcy Funds się kupi za 24 zł, a ile trzeba było wypełniać ankiet, żeby tyle zarobić. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milosz245PL

To się wybiera darmowe ankiety :) ja dziennie wyciągam spokojnie 500 fundsów za ankiety więc...

Nie da się. Większość lepszych ankiet trzeba podać numer telefonu... To napisz jak i gdzie ty to robisz? 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...