Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno giftcode'a tylko nie z Minecraft.net

Lululek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym kupic giftcode, cena mnie nie ochodzi, byle ten giftcode nie byl na stronie minecraft.net ani allegro. Jezeli mozecie wysylajcie mi propozycje . Dzieki

Opublikowano

Wbij na stronke keye.pl,kontagier.pl itp. Tam cie nie oszukaja a czesto sa przeceny do 60 zl. Normalnie kosztuje wiecej niz na minecraft.net ale jak cie cena nie obchodzi to ok. Licze na plusa. Pozdro.

Opublikowano

Trochę dziwny temat. Autro piszę "Cena mnie nie ochodzi, byle ten giftcode nie byl na stronie minecraft.net ani allegro" z allegro nie ok., ale czemu nie z minecarft.net. Skoro cena nie ma różnicy, a z minecarft.net masz 100%, że klucz jest legalny. Nie rozumiem.

Opublikowano

Na enderchest.pl masz klucz za 99zł Polecam.

ZAPRASZAM NA SERWER CRAFTGATE - HARDCORE - GILDIE IP: craftgate.msrv.pl

---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A co za problem kupić na minecraft.net? Idziesz do najbliższego Kolportera i kupujesz paysafecard za 100zł i łatwo kupisz.

Opublikowano

@ref Moze macie wiecej stron? Naprawde NIE chce minecraft.net =.= jezeli nie macie niz innego do powiedzenia to zegnam, ja prosze o strone tylko nie minecraft.net ani allegro ! =.=

Opublikowano

A mogę z ciekawości się zapytać czemu nie z minecraft.net? Uważasz oficjalną stronę gry za mało zaufaną? :D

Opublikowano

Właśnie ty tyle co oficjalna strona gry jest zaufana to jeszcze wprowadzili obsługę polskich banków przez przelewy 24.

Ostatnio kupiłem mc na oficjalnej str polskim bankiem za zł i bylo to 88zł z groszem.

Na takich kontach gier jest to ponad 100zl .. na allegro tez tak od 100zł zaufane także nie widze w tym sensu skoro takim samym przelewem kupisz na mc.net jak ii na allegro.

mojasygnan.png

Opublikowano

niewiem dlaczego niechcesz kupić minecrafta z minecraft.net jest to najbardziej zaufana witryna ze wszystkich ?

3728097908.png

Opublikowano

Mam do was takie pytanie by nie zawalac tematami, jezeli zakladam nowe konto na mojangu, to logujac sie do mc, musze wpisac [email protected], a jak wchodze na demo i chce cos napisac, wyskakuje <ten moj email> Wiadomosc, to oznacza ze moj email jest nickiem, da sie to jakos zmienic?

Opublikowano

@2up

Jak kupisz premke to w tedy ustawiasz swój nick. Mówiąc jeszcze raz : kupując premke ustawiasz w tedy nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...