Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'problem'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • MMO
    • Metin2
    • Minecraft
    • League of Legends
    • Tibia
    • MU Online
    • Gry Blizzard Entertainment
    • Terraria
    • Via WWW
    • Inne Gry MMO
  • FPS
    • Counter-Strike
    • Fortnite
    • Seria GTA
    • Inne Gry FPP
  • Gry Mobilne
    • Gry Mobilne
  • Single Player
    • Single Player
  • Elektronika
    • Elektronika - Oprogramowanie
    • Elektronika - Sprzęt
    • Elektronika - Urządzenia przenośne
    • Elektronika - Konsole
  • Niezbędnik Programisty
    • Tworzenie stron www
    • .NET
    • C++, Asembler, Delphi
    • Inne języki programowania
    • Tworzenie gier
    • Projekty Użytkowników forum
    • Programowanie Cheatów
    • Administracja serwerami
  • Giełda MPCforum
    • Giełda MPCforum
  • Forum Ogólne
    • Newsy z życia forum
    • Niezbędnik Forumowicza
    • Pogaduszki
    • TeamSpeak
    • Discord
    • Platformy gier
    • Zarabianie w internecie
    • FanART
    • Aplikacje na KidModeratorów działów
    • Sugestie dotyczące forum
    • Filmy Użytkowników MPCforum
  • Inne
    • Zbanowani
    • Kosz
  • Kryptowaluty Tematy
  • Test1 Test
  • Fani Asy Akiry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy Asa Akira przyjedzie kiedyś do polski?
  • Klub opinii! Tematy
  • Największy Klub Hakierski Tematy
  • Metinczycy Zapraszać Metinowów
  • Miłośnicy Miklósia Horthego Zdjęcia
  • mpc joint club fajne piosenki do ćpania
  • SB Mafija Tematy
  • Gta Maniacs Tematy
  • White Site of Dream Gry
  • Bestie Disa Tematy

Blogi

Brak wyników do wyświetlenia.

Brak wyników do wyświetlenia.


Grupa


Telegram


Discord


GG


Skype


Strona WWW


Lokalizacja

Znaleziono 245 wyników

  1. Witam, Mam problem, otóż przypadkowo usunąłem permisje z rangi Server Admin Query. Niestety nie mam kopii zapasowej, a wiem że da się z powrotem dodać permisje do rangi, bądź utworzyć ją na nowo. Proszę o pomoc.
  2. Witam, otóż dzisiaj chcialem wlaczyc komputer zeby sobie pograc czy coś. Wszystko ladnie sie wlacza poza monitorem, ktory oprocz wyskoczenia okienka"Nie wykryto sygnału" nie robi nic. Probowalem odlaczyc i jeszcze raz podlaczyc kable, reserowac komputer, ale nic z tych rzeczy nie pomaga. Moze ktos z was mial juz taki problem i wie jak go naprawić? Bylbym bardzo wdzięczny.
  3. Witam. Dostałem ostatnio zadanko, że po wpisaniu 12 znaków lub kliknięciu klawisza enter wyświetlić ma się alert('ok'). Mam problem z tym, że nie umiem wywołać funkcji bez buttona, a potrzebuje żeby ten skrypt wyświetlał alert 'ok' od razu po wpisaniu 12 znaków. Mój kod: <script language="javascript"> function znaki() { var name = document.getElementById('TextBox1').value.length; if (name == 12) { alert('ok'); } } function klawisz(e) { e = (e) ? e : event; klawisz = (e.which) ? e.which : e.keyCode; if (klawisz == 13) { alert("ok - enter"); } } document.onkeydown = klawisz; button1.onclick.onload = znaki; </script>
  4. Mam problem z słuchawkami qpad qh-90. Po podłączeniu do telefonu grają super i wszystko jest git, ale gdy podłącze do komputera ludzi praktycznie nie słychać, są strasznie cicho, mimo podgłośniania i o ile dzwięk muzyki, beat etc. Jest gut, to tekst jest strasznie zniekształcony. Ktoś ma jakieś pomysły?
  5. Witam, w jaki sposób mogę uzyskać możliwość używania polskich znaków w kodzie źródłowym - ( pliki cpp oraz reszta ) Gdy używam kodowania Ansi to wszystko sie chrzani po zapisaniu.
  6. Cześć mam problem z wystartowaniem serwera. Klikam start który wygląda tak: @echo OFF :loop java -server -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=4 -XX:+AggressiveOpts -Xms1G -Xmx1G -jar spigot.jar nogui echo Press control+C to exit the server! echo (%time%) Restarting! goto loop I pozniej w konsoli wychodzi mi to : Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_191\bin\server\jvm.dll'. Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components. Press control+C to exit the server! (19:51:20,56) Restarting! Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_191\bin\server\jvm.dll'. Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components. Press control+C to exit the server! (19:51:20,60) Restarting! Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_191\bin\server\jvm.dll'. Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components. Press control+C to exit the server! (19:51:20,64) Restarting! Error: missing `server' JVM at `C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_191\bin\server\jvm.dll'. Please install or use the JRE or JDK that contains these missing components.
  7. Hej, nam strasznie poważny problem z komputerem, nie wiem co mam robic z tym błędem(jest w tytule). Już mówię oco chodzi: Włączam komputer, wszystko okej włącza się bez problemu, ale gdy przychodzi start systemu to albo wyskakuje automatyczną naprawa, gdzie zaraz wyskakuje bluescreen I Nic nie można zrobić. A drugie to "wybierz układ klawiatury" no i tu tak samo nie da się nic zrobić. Klawiatury ps2 nie mam żeby przestawić język. Zagrałem win10 na pendrive I odpaliłem naprawę autostartu, ale nic z tego. Próbowałem pobawić się cmd przez jakieś "bootrec" "diskpart" "sfc /scannow" także rejestr próbowałem naprawić. A dodam że przywracanie systemu nie działa, wcześniej wyskakiwał jakiś błąd, a teraz że muszę ustawić tak aby partycja była chroniona, no ale ni jak nie mogę wejść w system i coś pozmieniać. Pomóżcie!!!
  8. Gdy włączam cs:go mam przez około 10 sekund Uruchamianie później na sekunde wskakuje synchronizacja i później już nic nie ma. Gdy mam uruchamianie to pokazuje się na zielono W grze cs:go. W procesach pojawia się na chwilę cs:go i znika. Mam windows 10. 8gb ram gtx 750ti 2gb i procesor i5. Próbowałem już sprawdzać spójność plików, reinstalowałem całego steam i cs'a czyściłem wszystko ccleaner. Wyłączałem zapore systemu windows oraz antywirusa. Zmieniałem zgodność cs'a ustawiałem różne komendy uruchamiania. Pisałem do supporta steam to mi gówno pomogli A nie chcę robić formata systemu bo mam na nim cenne rzeczy. Jeszcze aktualizowałem wszystkie sterowniki
  9. Cześć, napotkałem na o to taki problemik... Kiedy odpalam client LoL'a wszystko jest w jak najlepszym porządku, wszystko się załącza - nie ma problemu. Ale już kiedy wpisuje swój login i hasło do konta klikam "zatwierdź" i... bardzo długo trwa logowanie do samego konta. To samo jest już jak się zaloguje, chcę wejść w sklep wszystko długo trwa, w jakąkolwiek opcje bym nie wszedł wszystko się buguje, zacina itp. Informacje: - Mój internet jest jak najbardziej w porządku. - Mój komputer nie jest za słaby (gram na lapku) ale jeszcze jakieś 3 dni temu używałem komputera z dużo słabszymi wymaganiami i było wszystko w porządku. Działania jakie podjąłem: - Reinstal Ligi Legend. - Naprawa poprzez funkcję w cliencie. - Już nawet zaznaczałem te opcje żeby klient działał na słabszych wymaganiach oraz zeby podczas gry znikał. NIC NIE DZIAŁA, PROSZĘ O POMOC. Jeśli ktoś pomoże, stawiam flaszkę i wysyłam poleconym :) Dzięki!
  10. Witam, problem dotyczy crash'u minecrafta, gdy go odpalam - korzystam z skaiacraft. Wybieram profil itd. ---- crash następuje po załadowaniu wszystkich plików, w tedy na chwilę launcher znika po czym pojawia się z komunikatem crash'a. Proszę o pomoc --Linux Lubuntu--Minecraft non_premium--Jdk8 i java8 (Runtime)--- Treść Crasha: ---- Minecraft Crash Report ---- // There are four lights! Time: 07.11.18 22:57 Description: Initializing game java.lang.UnsatisfiedLinkError: Failed to locate library: liblwjgl32.so at org.lwjgl.system.Library.loadSystem(Library.java:147) at org.lwjgl.system.Library.loadSystem(Library.java:67) at org.lwjgl.system.Library.<clinit>(Library.java:50) at org.lwjgl.system.MemoryUtil.<clinit>(MemoryUtil.java:61) at org.lwjgl.system.MemoryStack.<init>(MemoryStack.java:61) at org.lwjgl.system.MemoryStack.create(MemoryStack.java:82) at org.lwjgl.system.MemoryStack.create(MemoryStack.java:71) at java.lang.ThreadLocal$SuppliedThreadLocal.initialValue(ThreadLocal.java:284) at java.lang.ThreadLocal.setInitialValue(ThreadLocal.java:180) at java.lang.ThreadLocal.get(ThreadLocal.java:170) at org.lwjgl.system.MemoryStack.stackGet(MemoryStack.java:628) at org.lwjgl.system.MemoryStack.stackPush(MemoryStack.java:637) at cgd.a(SourceFile:127) at cft.an(SourceFile:557) at cft.am(SourceFile:436) at cft.a(SourceFile:380) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:144) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498) at pl.skmedix.loader.GameLoader.main(GameLoader.java:35) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Thread: Client thread Stacktrace: at org.lwjgl.system.Library.loadSystem(Library.java:147) at org.lwjgl.system.Library.loadSystem(Library.java:67) at org.lwjgl.system.Library.<clinit>(Library.java:50) at org.lwjgl.system.MemoryUtil.<clinit>(MemoryUtil.java:61) at org.lwjgl.system.MemoryStack.<init>(MemoryStack.java:61) at org.lwjgl.system.MemoryStack.create(MemoryStack.java:82) at org.lwjgl.system.MemoryStack.create(MemoryStack.java:71) at java.lang.ThreadLocal$SuppliedThreadLocal.initialValue(ThreadLocal.java:284) at java.lang.ThreadLocal.setInitialValue(ThreadLocal.java:180) at java.lang.ThreadLocal.get(ThreadLocal.java:170) at org.lwjgl.system.MemoryStack.stackGet(MemoryStack.java:628) at org.lwjgl.system.MemoryStack.stackPush(MemoryStack.java:637) at cgd.a(SourceFile:127) at cft.an(SourceFile:557) at cft.am(SourceFile:436) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at cft.a(SourceFile:380) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:144) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498) at pl.skmedix.loader.GameLoader.main(GameLoader.java:35) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.13.2 Operating System: Linux (i386) version 4.10.0-28-generic Java Version: 1.8.0_191, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 100630192 bytes (95 MB) / 184549376 bytes (176 MB) up to 1073741824 bytes (1024 MB) JVM Flags: 8 total; -Xmx1G -Xss1M -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=16M Launched Version: 1.13.2 LWJGL: 3.1.6 build 14 OpenGL: ~~ERROR~~ NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.lwjgl.system.Library GL Caps: Using VBOs: Yes Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'vanilla,skl30' Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) CPU: <unknown>
  11. Witam Dzisiaj mój komputer podczas uruchamiania jak w tytule włącza się i wyłącza, mija z około 5 sekund i to się powtarza dopuki nie wyłączę zasilania. Muszę jeszcze dodać ,że komputer mam prawie 3 miesiące i prawie działał bez szwanku (czasami podczas klikania przycisku power dioda zasilania płyty głównej i karta graficzna się zaświecały, a inne ledy już nie ,i komputer się nie uruchamiał dopuki nie kliknołeś ponownie przycisku power)(wszystkie światełka tak samo się zachowują jak podczas tych poprzednich ,,ustereczek'') Zrobiłem już chyba wszystko (odłączyłem i podłączyłem kable, zamieniałem miejsca ramu, zmieniłem baterie bios). Po zmianie baterii bios komputer działał dobrze, ale tylko przez 10 minut. Później wyskoczył jakiś błąd i musiałem zresetować komputer bo całkowicie się zawiesił. Po resecie problem spowrotem powrócił. Moim zdaniem może być to wina płyty głównej, a wy co uważacie? Specs komputera: I5 8500 GTX msi 1050ti Xfury ram 8gb dual-chanel. 2133 Gigabyte aorus z370 gaming 3- płyta główna Dysk SSD adata 512gb Zasilacz bequiet power system 9 600w Obudowa Modecom oberon pro glass. Z góry dziękuję za pomoc.
  12. Witam mam taki problem ,ze nie moge sie zalogowac na konto bo mi wyskakuje kod bledu EC-BI-CA Haslo mam dzialajace ale nie mg sie zalogowac, od tametej pory wszystko bylo ok PROSZE O JAKNAJSZYBSZA ODPOWIEDZ
  13. Witam, od 21 października do początku października grałem na darmowej wersji gry CounterStrike Global Offensive, problem tkwi w tym że planowałem zakup Full Edition oraz paru skinów, chciałem zobaczyć jak wyglądają fajne skiny w jakimś stanie, by mi starczyło na nie. W tym celu pobrałem skinchangera i używałem go do 2 października czyli dnia kiedy kupiłem pełną wersję gry, zanim uruchomiłem grę, prawię mi się ona uruchomiła, jednak zamknąłem steama, usunąłem skinchanger'a i zacząłem grę, skinchanger działał tylko wtedy kiedy klikałem w skinchanger.exe i klikałem tam uruchom grę, wtedy skinchanger był w grze, grałem na tym "dodatku" na wersji tylko i wyłącznie offline, gdy zakupiłem FullEdition czyli Online dostęp do meczy i serwerów usunąłem, jednak mam wyrzuty sumienia by gra nie poszła w błoto, gdyż na prawdę nie mam zamiaru kupować tego jeszcze raz, chciałbym mieć pewność czy dostanę bana za grę na edycji FreeEdition czy nie dostanę bana? Proszę o jak najszybszą odpowiedź! Będę bardzo wdzięczny! PS. Nie grałem na tym gów... ani jednego meczu ani na żadnym serwerze nie byłem ani na wersji Full nie grałem na botach, usunąłem i grałem bez na wersji Full, 2 dni po zakupie zrobiłem reinstall, dziś zrobiłem test na spójność plików, jakiś tam był zły to go naprawiło itd...
  14. Jak zmienić maksymalną podstawę statystyk, bo zatrzymuje się na 32767.
  15. Witam sprawa wygląda następująco grałem sobie wczoraj gierke i w pewnym momencie wywaliło mnie [screen niżej] z takim problemem potem próbowałem zagrać kilka gierek i dalej mnie kickało, odpuściłem sobie i poszedłem na dwór, dzisiaj kiedy odpaliłem komputer okazało się, że nie mogę wejść ani do misji w ratowaniu świata ani dołączyć do gry w battle royale. Dodam, że pół młodszy brat grał dzisiaj na konsoli PS4 (konta są połączone) i nie kickneło go ani razu. Za wszelką pomoc dziękuje
  16. Witam, każdy switchot uruchamiany przez injectora (sprawdzalem kazdego injectora) wywala clienta pandory. Nie wiem co z tym zrobić, proszę o pomoc odwdzięczę się
  17. Witam, od kilku dni zmagam się z dużymi skokami pingu i nie wiem jak temu zaradzić. Wcześniej wszystko śmigało a teraz nie da się grać. Proszę o pomoc.
  18. Cześć wszystkim, Postanowiłem ,,wrócić do korzeni" i postawić sobie serwer Hamachi na plikach Raina. Wszystko fajnie, ale nie mogę dodać do handlarza np. bronią pelerynek - losowy przedmiot (trafiło na ornament) pojawił się u niego, zgodnie z oczekiwaniami, natomiast pelerynka - nie. Mając otwarte okno handlarza, po najechaniu kursorem na pelerynkę, w miejscu ceny figuruje komunikat: ,,Nie może zostać sprzedany w magazynie". Moje pytanie brzmi: jak to ,,naprawić"? Szukałem dość długo i trafiłem jedynie na temat ,,Odbugowanie kupna itemów": https://www.mpcforum.pl/topic/530624-tut-odbugowanie-kupna-itemów/ Niestety nie wiem nawet, czy to dobry temat, gdyż wyskakuje mi komunikat ,,Przepraszamy, nie możemy tego znaleźć". Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc Pozdrawiam
  19. Witam, mam problem iż gdy próbuje zainstalować Epic Games wyskakuje mi: "Proszę czekać, Trwa rozpoczynanie aktualizacji" A pod Tym taki wykrzyknij co pisze na nim: "Wystąpiły problemy z połączeniem. Próbujemy ponownie"
  20. Serwus, otóż mam problem, kupiłem ostatnio Minecrafta, jednak mam problem z niskimi FPS'ami, mianowicie utrzymują się one na poziomie 8-15, niezależnie od ustawień w grafice, co śmieszniejsze gdy miałem odpalone shadery poziom FPS był identyczny. specyfikacja mojego laptopa to: Procesor Intel Core I7-4720HQ CPU 2.60 GHz 16 GB pamięci RAM Karta Graficzna GeForce GTX 960M Od razu piszę że mam OptiFine'a, nie odpalam gry na zintegrowanej karcie graficznej tylko na procesorze NVIDIA o wysokiej wydajności. Zwiększyłem też ilość przydzielonego do minecrafta ramu z 2 do 6 GB, czytałem że pomóc może wyłączenie synchronizacji pionowej w panelu sterowania karty graficznej, niestety nic nie pomogło. Mam aktualną Javę 64 bitową, aktualizowałem też sterowniki do karty. Liczę na pomoc, bo cały dzień siedzę nad tym i nie mogę znaleźć nic na forach anie polskich, ani anglojęzycznych. !!! Edit. Problem leży w karcie graficznej, pomimo ustawienia przeze mnie karty GTX jako domyślnej do minecrafta, w nowszych wersjach odpala on przy użyciu Intel HD 4600, co ciekawe tego problemu nie ma przy starszych wersjach, gdzie gra załącza na odpowiedniej karcie. Prosił bym o wskazówni, co jest nie tak że gra sama ''decyduje'' jakiej karty graficznej użyje w zależności od wersji, oraz jak mam to naprawić. Z góry dzięki. !!!
  21. Od pewnego czasu mam problem gdy gram np w lola i mam stale okol +/- 100-90fps to fps spada mi do okolo 40 i laguje w tym samym momencie myszka zmienia czulosc na wieksza choc jej nie zmieniam i wszystkie dzwieki sa zlagowane tak jak by charcza np gdy kolega na ts3 do mnie mowi albo jakas muzyke slucham rowniez kolega mowi ze inaczej mnie slychac i przerywa mi glos wie ktos o co chodzi ?
  22. Witam. Mam problem na swoim serwerze nie mogę stawiać tnt oraz zauważyłem że gdy trzymam w ręce tnt to nie mogę nic niszczyć proszę o pomoc, w worldguardzie mam odblokowane tnt oraz w essentials tez mam je odblokowane. problem sam rozwiązałem proszę zamknąć temat
  23. Witam. Mam problem z kolorowymi nickami na TAB. Opcje "change-displayname" oraz "change-playerlist" ustawione są na "true". Problem polega w tym że przy włączeniu pluginu na scoreboarda (FeatherBoard) nicki na TAB są białe, gdy napiszę coś na chacie, zmienią kolor, a po chwili znów stają się białe. Gdy wyłączę ten plugin, wszystko działa normalnie. Proszę o pomoc. Dodam jeszcze że wcześniej wgrywałem plugin na kolorowy nick nad głowa gracza (NameTags), ale już go odinstalowałem.
  24. Pobrałem minecraft forge instaler kliknąłem i nic. Otworzyłem za pomoc a javy ale też nie działa nie wiem co mam robić. Proszę o rozwiązanie problemy.
  25. Witam. Od pewnego czasu uczę się programowania za pomocą tworzenia serwerów do sfgame. Posiadam "pliki od Lujka" (paczka zwie się UNDERWORLD-UPDATE) i założyłem serwer na hostingu 5v.pl Tutaj się zaczyna mój problem gdyż co chwilę pokazuje się "Wewnętrzny błąd komunikacji z serwerem.". Myślę że gdyby udało się to zrobić na localhost mógłbym szybciej robić zmiany w plikach a nie czekać na fillezille albo 5 sekund gdy kliknę coś w bazie danych. Próbowałem zrobić to na localhost ale nic nie działa. Gdyby ktoś był dobroduszny i pomógł byłbym bardzo wdzięczny. $db = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', ''); To moje połączenie z pliku settings.php. Gdy już edytowałem pliki jest to "Wystąpił problem natury technicznej. Spróbuj ponownie później." PS: To mój pierwszy post.

×