Skocz do zawartości

Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

Naprawa SFBot działa na 100%

SF SFGame Bot SFBot

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
104 odpowiedzi na ten temat

#61
kacperuszek

kacperuszek

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Echh, nie działa przynajmniej na początku poźniej się te linijki w tym pliku sfbot resetują i  za kazdym razem trzeba wszedzie jeszcze raz wpisywac ;/ da sie jakos zeby normalnie chodził bot przy zmianie ustawień bota?
bo gralem 3 lata temu i wszysko pieknie chodzilo a dzisiaj  trzeba jeszcze raz wpisywac ;/ prosze pomóżcie albo wyslijcie już bota który jest naprawiony :)

OK sorki za spam :) udało mi się naprawić całkiem innym sposobem niż ten ,według mnie powinien działać

1.W folderze w sfbocie trzeba nacisnąć plik server.sfb (otworzyć za pomocą notatnika)
2.Usuwamy to co było w tym folderze
3.Wklejamy to :):
<info>
<country name="POLAND" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

">
<server name="POLAND4" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

"/>
<server name="POLAND13" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

"/>
</country>
</info>

poland 4 to serwer 4
poland 13 to serwer 13

4.Wchodzimy w sf bota i wybieramy kraj:POLAND serwer:POLAND4(no jaki chcecie moze byc POLAND13 czy tam jakos inaczej )

5.Tworzymy postac

wszystko działa jak należy :) a jak chcecie dodac jakis serwer to kopiujecie w folderze server.sfb i dodajecie jedną linijkę:
<info>
<country name="POLAND" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

">
<server name="POLAND4" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

"/>
<server name="POLAND13" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

"/>
<server name="POLAND24" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

"/>
</country>
</info>


Myśle że pomogłem :)
 



Edytowany przez kacperuszek, 26 lipiec 2013 - 08:57.


#62
persz

persz

    Debiutant

  • Members
  • PipPip
  • 125 postów

Jak ustawić bota w plikach żeby robił zdania na exp'a. a nie na kase... Bo jak wchodźę w ustawienia to się wszystko pier*doli... I nw co odpowiada w plikach za to jak się ustawia. Z góry dzięki za pomoc...


Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...


#63
freszu`

freszu`

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 25 postów
  • Gadu Gadu:34153838
  • Steam:kr0pek03
  • Płeć:Mężczyzna

Mi wszystko działa ;P


"Popatrz, karuzela kręci się obraz
Scena woła cię, a oni chcą twój autograf
Ona chce cię poznać, odlecieć i doznać
Tego czego dzieci nie wiecie po dobranockach
Tu spotkasz mnie, po trzeciej diecie nie na fecie
Kiedy głos na dnie, kaca nie leczy alka seltzer
I nie poznasz mnie, choć leci ci pot po tapecie
Demagogia w tle poleci cicho ci potem odlecieć
Zostaw mnie, przychodzi mi tu
kwitom syto lecieć"


#64
troim33

troim33

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 28 postów

@kacperuszek

 

Mój nowy miszcz!



#65
szczurek705

szczurek705

    Debiutant II

  • Members
  • PipPip
  • 153 postów

w koncu dziala:) yeah:) ciekawe ile dobije i jak bedzie szlo za jakis czas


Dodany obrazek


#66
olejoo

olejoo

    Debiutant II

  • Members
  • PipPip
  • 152 postów
  • Płeć:Mężczyzna

w pliku SFBot w jego wlasciwosciach trzeba zaznaczyc opcje tylko do odczytu



#67
Dwunogalek

Dwunogalek

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Wielkie dzięki :D Wszystko działa :)

No i wskazówki Pushy49 też się przydały ;) Ogromne dzięki ^^



#68
ciapciap

ciapciap

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Dobra.. U mnie działa niestety jedna postać. Pozmianialem login, hasła, serwer oraz klasę, konta miały działać z takimi samymi ustawieniami. Oczywiście dodałem także indeksy [0], [1] oraz [2]. Działa tylko konto o indeksie [0].

 

nie działa :(

Po wpisaniu hasla,country i servera nie zmieniajcie ustawien. Powinno dzialac. Mi dziala, pomeczylem sie 5 min ale wszystko chodzi jak w zegarku :)



#69
adek1995

adek1995

    Debiutant III

  • Members
  • PipPipPip
  • 210 postów
  • Gadu Gadu:11634236
  • Płeć:Mężczyzna

dziala tylko 1 konto i nie trzeba usuwac nic z pliku konfiguracyjnego poprostu trzeba podac server i kraj i tyle


sygna2.jpg


#70
Owca1901

Owca1901

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Ludzie przecież ten temat był wałkowany dużo razy.

 

Najlepiej zrobić tak:

 

1. wyłącz całkowicie bota

2. wejdz w Start-->Akcesoria-->Uruchom-->i wpisz %appdata% i Enter

3. Znajdz folder sfbot i go usuń

4. uruchom ponownie bota i nie dodawaj kont

5. Wyłącz bota

6. Teraz powtórz punkt 3. ale nie usuwaj folderu tylko go otwórz

7. Otwórz plik konfiguracyjny sfbot

8. I teraz najważniejsze w pliku konfiguracyjnym dodajemy tyle ile mam kont np:

 

 

 

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

 

 

[General]
id=198029
version=v2.1.0
dont_show_msg=
language=pl
wait_enabled=false
wait_quick_min=0
wait_quick_max=0
wait_long_min=0
wait_long_max=0

 

[0]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

[1]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

[2]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

[3]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

[4]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

[5]
username=TWÓJ NICK
password=TWOJE HASŁO
country=

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść


server=s20.sfgame.pl
autostart=false
class=7209060

 

9. Jak już dodacie te 6 kont zapisujemy ten plik sfbot

10. Odpalamy bota

11. Idziemy do ustwień i konfigurujemy jak chcemy, Zapisujemy :)

12. Teraz nigdy nie naciskamy loguj bo bedzie crash

13.Wyłaczmy bota

14. Znowu idziemy do pliku konfiguracyjnego sfbot i tam gdzie jest linijka server przy każdym koncie dodajemy s20.sfgame.pl lub inny serwer w zalezności na jakim gracie.

 

Wszystko jest tak proste że tylko ktoś nie kompetentny może tego nie zrobić

Najważniejsze jest aby nie doprowadzić do crash aplikacji bo to jest wasz główny błąd.

 

Pozdrawiam ludzi którzy wiedzą jak to zrobić :D

Nie wiem czy odświeżę stary temat, ale mimo wszystko napiszę. Wielkie dzięki, ze napisałeś tego posta, w końcu działa. Napisałeś to dużo dużo jaśniej niż autor tematu. Wielkie dzięki!


Edytowany przez Owca1901, 23 wrzesień 2013 - 19:36.


#71
Eiron

Eiron

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Jak ustawic bota by preferowal expa ?



#72
FixMax2000

FixMax2000

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Dzięki pomogło :D



#73
turecki96

turecki96

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 23 postów

Wszystko ładnie działa polecam jeszcze zmienić treść pliku data/server na:

<info>
<country name="Polska" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

" >
<server name="Shakes&Fidget PL" url="

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść

" />
</country>
</info>

Dodany obrazek

#74
SebuśPL

SebuśPL

    MPC Popular User II

  • Blue Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1783 postów
  • Lokacja:Kielce
  • Płeć:Mężczyzna


Po co się tak bawić ? Tutaj gość się postarał i jest w pełni działający bot: 

Zaloguj albo Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść



#75
Interfector

Interfector

    Debiutant II

  • Members
  • PipPip
  • 198 postów
  • Gadu Gadu:50810195
  • Lokacja:Wrocław
  • Płeć:Mężczyzna

Nie działa na s24 ;/


2z56op0.jpg

forum.cradosmt2.pl

#76
maahiverek

maahiverek

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

A u mnie zawsze działał a teraz nwm czemu nie da sie wybrac panstwa i serwera.... nie da sie dodac konta:(



#77
nanek77

nanek77

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

wszystko działa jak nalezy ...

dodałem 12 kont i jedziemy z koksem....



#78
peja_87

peja_87

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 43 postów

A ja mam problem tego typu:

83035112403542262362.jpg

Loguje sie ale nie moge wlaczyc bota.



#79
Inven™

Inven™

    Pijawka II

  • Members
  • Pip
  • 49 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Działa, dzięki, like.



#80
Batoneczek

Batoneczek

    Pijawka

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

może ktoś wstawić gotowego Bota co działa i nic nie trzeba zmieniać? bo to widoczeni jest za trudne...






Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: SF, SFGame, Bot, SFBot

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników