Skocz do zawartości

Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

[Problem]Launcher PBE mi nie działa - Logi


Ten temat został zarchiwizowany. Oznacza to, że nie możesz odpisać na ten temat.
2 odpowiedzi na ten temat

#1
PL_SBX

PL_SBX

    Bywalec MPC III

  • ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Informatyka
Witam mam problem z PBE, właczam i mruga mi ciągle logo LoL'a nawet patchera mi nie odpala.
Zwykła wersja działa bez problemowo.
Spoiler

Edytowany przez PL_SBX, 02 listopad 2012 - 21:56.


#2
Vanosh.

Vanosh.

    MPC Elite Rank III

  • VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14631 postów
  • Lokacja:Germany
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Fitness, MMA, K1


Spróbuj zrobić reinstall'a, odpalić przez admina.

#3
PL_SBX

PL_SBX

    Bywalec MPC III

  • ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 730 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Hobby:Informatyka
Reinstala się nie da, oni po zarejestrowaniu dają odrazu wersję w .zip i tam wszystko jest. Chociaż zobaczę może znajdę instalkę. A jeśli chodzi o admina nic to nie daje. Antywirusa też wyłączyłem mając nadzieje na poprawę.

Poczekam może jest coś z PBE.

Edytowany przez PL_SBX, 03 listopad 2012 - 10:21.