Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
[Dyskusja] EmperiusMT2
Rozpoczęty przez
fox1555
, 28 paź 2012 02:16
Napisano 28 październik 2012 - 02:16
a więc jedziemy GM czy tam GA SRA HA czy ch** wie co zbanował mnie bezpodstawnie jak i paru innych z topki twierdząc że gramy na wh sh bs itp tak naprawdę nikt z nas nie miał haków i to jest dziwne wydałem 40 zł wiem głupi jestem że wydaje kase na privy jak dzieciak ale mniejsza o to pograłem na tym serwie ja wiem z kilkanaście godzin i co ? knto zablokowane postaci nie ma do widzenia dodam że miałem 228lv nick na Q , takich adminów jak na tym serwie powinno zamkykać się w tej piwnicy raz na zawsze może by sie w końcu nie nauczyli kraść pieniędzy i lecieć w chuja tak naprawdę .. Pozdrawiam a Layos to zwykła gnida banująca bez dowodów napiasłem to tylko po to żebyśćie zrozumieli jaka jest administracja tego Dennego serwera Elo . PS : gdyby nie Administracja i jej poziom zachowania grałbym dalej
bez linków.<dobra sram na to
Napisano 28 październik 2012 - 02:22
Quake - wypierdalaj, taka prawda ze napierdalałeś na samym początku serwera na WH w atla v2 : )) sam cię widziałem, lecz zlewam na takie coś szkoda czasu jak i tak 3/4 graczy na tym napierdala, ale trafił się ktoś kto cię wyjebał i bana dostałeś słusznie ... sam dobrze o tym wiesz, a teraz hejtujesz serwer, bo niby niewinnie ; ) proszę cię, nie pierwszy i nie ostatni raz grasz na tym .
Napisano 28 październik 2012 - 09:16
Musze Wam to usunac. Dyskusje na temat serwera tworzymy kiedy minie miesiąc od jego startu.
Poza tym smierdzi mi tu juz spamem i hejtami.
Cls.
Poza tym smierdzi mi tu juz spamem i hejtami.
Cls.
Użytkownik Marselo edytował ten post 28 październik 2012 - 10:04

|exModMt2|exModCS|KidModMt2|exMMT|Gold|Champion|
Napisano 08 marzec 2013 - 20:23
Zamknięta zapowiedź/dyskusja > Kosz.
Mentor | Lider Metin2 | Moderator Metin2 | Postwriter | Gold Member | exModerator Pogaduszek
Zauważyłeś złe zachowanie KidModa Metin2? Napisz PW.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Temat jest zamknięty

Do góry