Pani Kasia
Napisano 22 luty 2012 - 22:28
Dziwne, że tyle ludzi oczekuje, lub chce zagrać na serverze bez przyszłosci, no ale jak to mówią- miłość jest ślepa
Użytkownik Xantore edytował ten post 22 luty 2012 - 22:28

Klasa Ninja Archer/Healer
Lvl:1+
Królestwo:Chunjo
Gildia:Zobaczymy ;)
Server:Vaneris
Napisano 22 luty 2012 - 22:35
4 strony czystego pisania " to ma być prezentacja 0/10" dobra żeby post nie był taki sam jak większość, nie gram poniewaz niby medium a zajebiście dużo broni kosmicznych.. 6/7 więc podziękuje
<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>
Napisano 22 luty 2012 - 22:37
hehe już off no to się postarali
A co do lunchera po co wam ściągnij poprawkę i wklej zawartość do pack innego metka i bd działać.
@@@@Po chwili spędzonej na grze stwierdzam że śmierdzi mi tu is-em. Skille robisz poprzez kupno z is albo robisz biologa z pamiątkami które nie zachwycają dropem.
GM zrobił event w 1 dzień, tak wogule ci co wbili wcześniej na nim nadropili eq sobie.
Dziękuje za taki serwer file:///C:\Users\Przemek\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.gif
A co do lunchera po co wam ściągnij poprawkę i wklej zawartość do pack innego metka i bd działać.
@@@@Po chwili spędzonej na grze stwierdzam że śmierdzi mi tu is-em. Skille robisz poprzez kupno z is albo robisz biologa z pamiątkami które nie zachwycają dropem.
GM zrobił event w 1 dzień, tak wogule ci co wbili wcześniej na nim nadropili eq sobie.
Dziękuje za taki serwer file:///C:\Users\Przemek\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.gif
Użytkownik bulaj04 edytował ten post 22 luty 2012 - 22:56

Początkujący grafik komputerowy. Gdy pomoge daj LIKE
Napisano 22 luty 2012 - 23:13
osobiście serer radzę omijać BARDZO szerokim łukiem serv to tak naprawdę typowy 4 fun nie wiem skąd te raty medium, dodatkowo gm wpadli na zaje**** genialny pomysł jakim jest sposób wbijania skilii poprzez zrobienie misji u biologa lub kupienie w is co oczywiście skończyło się setką ksujących graczy, a skoro w is są już skille to wole nie wiedzieć co będzie później, o ile ten server wytrzyma aby można było mówić co będzie później.
Spoiler
Napisano 22 luty 2012 - 23:21
Z prezki mało co się można dowiedzieć.
Widzę że są rosy na magie, bony 6/7 pewnie 5/10 albo 10/15 na klasy.
Gotowe EQ z łez.. Sun Zi, Poli.. (np. na Elite ludzie na tym zarabiają)
Ogólnie chciałem to ściągnąć.
Pobrałem launechera + poprawke = nie dało się zalogować.
Chciałem pobrać clienta, próbowałem 3razy.. Szło po 55-85ks/s i błędy jakieś wyskakiwały.
No przykro ale chyba sobie nie pogram..
Widzę że są rosy na magie, bony 6/7 pewnie 5/10 albo 10/15 na klasy.
Gotowe EQ z łez.. Sun Zi, Poli.. (np. na Elite ludzie na tym zarabiają)
Ogólnie chciałem to ściągnąć.
Pobrałem launechera + poprawke = nie dało się zalogować.
Chciałem pobrać clienta, próbowałem 3razy.. Szło po 55-85ks/s i błędy jakieś wyskakiwały.
No przykro ale chyba sobie nie pogram..
Napisano 22 luty 2012 - 23:31
Server słaby
Po 1 silny na klasy w 6/7. Po 2 skile to jakaś masakra nie no na prawdę kto to widział? Po 3 jest yank bug chodź się nie przyda bo leci kupa forsy co jest minusem a co najdziwniejsze tyle hajsy a ty bony po 0 a 6/7 po 5kk lol
Nie ma lunchera co jest chyba podstawą no nie? Prezentacja też nie za ciekawa
Jak ktoś lubi takie servy zapraszam

Teraz mam nick Niepokonany
http://www.mpcforum....i/page__st__930
Na tym temacie napisałem 1000 posta :) Proszę o Lajki
Napisano 23 luty 2012 - 00:08
SERWER BARDZO FAJNY SKILE TRZEBA ZROBIC U BIOLOGA NA G PO ZEBACH ORKA NA P PO KSIEGACH KLATW GM ZAWSZE ODPISUJE I INFORMUJE GRACZY O WSZELKICH ZMIANACH KLIENT JAK WAM SIE SCIAGA WOLNO TO PORA ZAINWESTOWAC W NETA A NIE NARZEKAC NA SERWER OGOLNIE POLECAM I NIE SLUCHAC NAPINACZY BO ONI ODRAZU BY CHCIELI WSZYSTKO GOTOWE JAK JESTESCIE TACY MADRZY TO POSTAWCIE TAKI SERWER SAMI.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry