Pani Kasia
Napisano 24 luty 2012 - 01:42
Fajny być ^
`````*```````*``````*``````*````````*`````````*````````````*````````````*```````````````````*`````````````````````*``
I've been everywhere, man
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
Looking for you babe
Looking for you babe
Searching for you babe
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
Looking for you babe
Looking for you babe
Searching for you babe
Napisano 24 luty 2012 - 16:33
Serwer porażka, wydawał się fajny.
Gracze płaca za błędy administracji [bugi na expowiskach[
Robią bezsensowne eventy, gdy zauważą że ktoś ma eq w miarę [przykład, wbiłem stal na +9 i nagle drop ulepszaczy diametralnie spada]
Gm olewa totalnie graczy, zgłaszanie błędów kierują na forum, które nie działa,
Ludzie kupują rzeczy w IS po czym one znikają z eq i administracja ma to w dupie, nie chce zwrócić.
Jeśli chcecie pograć, szukacie dobrego serwera na którym jest mało bugów, fajna atmosfera to omijaj ten serwer.
Dziękuję.
Robią bezsensowne eventy, gdy zauważą że ktoś ma eq w miarę [przykład, wbiłem stal na +9 i nagle drop ulepszaczy diametralnie spada]
Ludzie kupują rzeczy w IS po czym one znikają z eq i administracja ma to w dupie, nie chce zwrócić.
Jeśli chcecie pograć, szukacie dobrego serwera na którym jest mało bugów, fajna atmosfera to omijaj ten serwer.
Dziękuję.
Turisas
RuskaMaszyna 92lv
Napisano 24 luty 2012 - 17:43
Ja tam zagram bo lubie takie serwery
AdminFreeBsd polecam zna sie na zeczy!! potrafi:
Profesjonalna administracja serwerów FreeBSD, Debian, Ubuntu i nie tylko:
- zabezpieczenia: logowania do serwera, baz danych, tunele ssh, firewall, anty-dos,
- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila, zarządzanie jailami,
- instalacja oprogramowania: serwer www, ftp (chroot użytkowników), scp-only, mysql, ssh, java jre,
- aktualizacja systemu: aktualizacja portów, systemu, łat bezpieczeństwa, kompilacja niestandardowego jądra systemu,
- rozwiązywanie problemów z konfiguracją, sprawdzanie logów, wykonywanie skryptów na zamówienie,
- optymalizacja zajętej pamięci systemu, bazy danych mysql przez zastosowanie specjalnych skryptów,
- programowanie: modyfikacje, pisanie skryptów php, zapytań sql, (wyciąganie danych z baz danych przez pisanie zapytań sql i ich prezentacja to moja codzienna praca),
- wirtualizacja serwerów (VPS oparty o VMWare ESXi, XenServer, FreeBSD Jails, MS Hyper-V).
- odzyskiwanie sprawności serwerów po awarii (tryb rescue - OVH, tryb single-user), naprawa systemu lub wydobycie kluczowych danych.
- METIN2:
- edycja configów (channeli, auth, db), dodawanie dodatkowych channeli (4,5,6), dodawanie game22 z dodatkowymi mapami dla każdego channela,
- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.
Kontakt:
gg. 37348913 (niewidoczny)
Profesjonalna administracja serwerów FreeBSD, Debian, Ubuntu i nie tylko:
- zabezpieczenia: logowania do serwera, baz danych, tunele ssh, firewall, anty-dos,
- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila, zarządzanie jailami,
- instalacja oprogramowania: serwer www, ftp (chroot użytkowników), scp-only, mysql, ssh, java jre,
- aktualizacja systemu: aktualizacja portów, systemu, łat bezpieczeństwa, kompilacja niestandardowego jądra systemu,
- rozwiązywanie problemów z konfiguracją, sprawdzanie logów, wykonywanie skryptów na zamówienie,
- optymalizacja zajętej pamięci systemu, bazy danych mysql przez zastosowanie specjalnych skryptów,
- programowanie: modyfikacje, pisanie skryptów php, zapytań sql, (wyciąganie danych z baz danych przez pisanie zapytań sql i ich prezentacja to moja codzienna praca),
- wirtualizacja serwerów (VPS oparty o VMWare ESXi, XenServer, FreeBSD Jails, MS Hyper-V).
- odzyskiwanie sprawności serwerów po awarii (tryb rescue - OVH, tryb single-user), naprawa systemu lub wydobycie kluczowych danych.
- METIN2:
- edycja configów (channeli, auth, db), dodawanie dodatkowych channeli (4,5,6), dodawanie game22 z dodatkowymi mapami dla każdego channela,
- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.
Kontakt:
gg. 37348913 (niewidoczny)
Napisano 24 luty 2012 - 18:29
Użytkownik MrElement dnia 24 luty 2012 - 16:33 napisał
Serwer porażka, wydawał się fajny.
Dziękuję.
Dziękuję.
Dziwota ? jak chcesz dropac ulpeszacze na 99 lvl ....(to samo ogony weża co dropia na 20/40 lvl chcą dropac na 70 lvl buhah haha haha )
i kto ci go kazał wbijać na bugu ? ...
A ja jestem cały czas online czy to gg czy to ts ale w grze jestem praktycznie non stop ... tyle co robie odstępy co jakiś czas ile można ??
a to ze wam eq znika to jakaś wasza wymyślona historia po to by wyłudzić eq . .
kupiłeś eq z is było . potem wam znikło to czyja wina nasza czy wasza ??
Użytkownik Lou. edytował ten post 24 luty 2012 - 18:30
Napisano 24 luty 2012 - 20:02
Poszedłem expić a że ładnie leciało ? Zresztą sam mówiłeś że bardzo ładnie leci.
99lv drop ulepszaczy ? Mam 3 dropki ;]
Co do eq, to bullshit kupował kumpel zala +9 i gdzie teraz jest ? bodajże i tarcze brał.
Skoro kłamie to sprawdź w logach, wszystko masz.
Co do tego że jesteś w grze to FAKT jesteś cały czas ;]
99lv drop ulepszaczy ? Mam 3 dropki ;]
Co do eq, to bullshit kupował kumpel zala +9 i gdzie teraz jest ? bodajże i tarcze brał.
Skoro kłamie to sprawdź w logach, wszystko masz.
Co do tego że jesteś w grze to FAKT jesteś cały czas ;]
Użytkownik MrElement edytował ten post 24 luty 2012 - 20:19
Turisas
RuskaMaszyna 92lv
Napisano 27 luty 2012 - 16:31
Na stronce przebywam wyłącznie z powodu dobrego radia. : D
A sam serwer nie wieje nowościami, szczerze przyznam, że pierwsza edycja była o niebo lepsza od tej - chociaż praktycznie niczym się nie różni.
Wtedy ten serwer był 'świetny', ale teraz przyznajmy, że jest więcej o niebo lepszych serwerów od tego.
A sam serwer nie wieje nowościami, szczerze przyznam, że pierwsza edycja była o niebo lepsza od tej - chociaż praktycznie niczym się nie różni.
Wtedy ten serwer był 'świetny', ale teraz przyznajmy, że jest więcej o niebo lepszych serwerów od tego.
Użytkownik xMiltinka edytował ten post 27 luty 2012 - 16:31

Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry