Pani Kasia
Napisano 23 luty 2012 - 23:45
Jeżeli serwer jeszcze wróci to z chęcią wygram pierwszą nagrodę za film ; )
Napisano 24 luty 2012 - 13:27
Użytkownik CJ221 dnia 23 luty 2012 - 16:17 napisał
@UP Wraith ... Cześć
Dość mam spamu na GG
coś miało się należeć? Wbij na GG !... Ochłonąłem
więc wbij czekam 
@Edit... A no przecież naszego kochanego RanieQ muszę dodać! zapomniałem... Do Team
Bez niego serwera nie ma... Dobrze że doszedł do Team bo byś nie ogarnoł...
@Edit... A no przecież naszego kochanego RanieQ muszę dodać! zapomniałem... Do Team
Kamilek słyszałeś?? !
zbyt duza sygna
Napisano 24 luty 2012 - 21:02
Użytkownik Wraith dnia 24 luty 2012 - 17:42 napisał
Śmieszny jesteś, ja cie nawet nie znam i jak miałem z Tobą zadzierać... Mi krzywdy nie robisz, psujesz tylko innym zabawę nie mi.
Tyle mam do powiedzenia... Rób tak dalej... powodzenia.
Tyle mam do powiedzenia... Rób tak dalej... powodzenia.
Może nie ty ale z pewnością ktoś od ciebie wyzywająć mnie od zera i pizdy następnie banując,
Poza tym gdybyś napisał do mnie czy bym ci pomógł z pewnością bym to zrobił ale to jest twoj wybór nie mój niby coś poprawiliście no ale jeszcze nie to
Kontakt znajdziesz u mnie w profilu.
Co do psucia zabawy uwierz mi że nikt tutaj tego nie rozkoduje a jeżeli już ktoś to osoba ogarnięta i na pewno nie będzie wchodzić ludziom na konta i wywalać przedmiotów na złóść.
I wiedz że nie każdy który mówi że rozjebie jest kompletnym debilem który tylko grozi tak na przyszłośc
Napisano 24 luty 2012 - 21:10
matuszny1987 To co robisz jest żenujące, skoro ktoś z jego teamu załatwił cię tak to baw się z tą osobą a nie robisz na złość grupce ludzi która już polubiła serwer i chętnie na nim gra...
Wraith A ty powinneś dogadać się z typem który jest za to odpowiedzialny, iść na jakiś kompromis aby dalej prowadzić ten serwer dla twoich graczy jakich już do Ciebie przybyło.
Wraith A ty powinneś dogadać się z typem który jest za to odpowiedzialny, iść na jakiś kompromis aby dalej prowadzić ten serwer dla twoich graczy jakich już do Ciebie przybyło.
Napisano 24 luty 2012 - 21:11
Użytkownik matuszny1987 dnia 24 luty 2012 - 21:02 napisał
Może nie ty ale z pewnością ktoś od ciebie wyzywająć mnie od zera i pizdy następnie banując,
Poza tym gdybyś napisał do mnie czy bym ci pomógł z pewnością bym to zrobił ale to jest twoj wybór nie mój niby coś poprawiliście no ale jeszcze nie to
Co do psucia zabawy uwierz mi że nikt tutaj tego nie rozkoduje a jeżeli już ktoś to osoba ogarnięta i na pewno nie będzie wchodzić ludziom na konta i wywalać przedmiotów na złóść.
I wiedz że nie każdy który mówi że rozjebie jest kompletnym debilem który tylko grozi tak na przyszłośc
Hehehe czyżby RanieQ? Wiedziałem że to ******* i nikt go nie lubi
TEMAT PROSZĘ ZAMKNĄĆ!
Użytkownik CJ221 edytował ten post 24 luty 2012 - 21:13
zbyt duza sygna
Pani Kasia
Napisano 24 luty 2012 - 21:26
Użytkownik CJ221 dnia 13 luty 2012 - 18:13 napisał
Cześć
proszę zamknąć temat z powodu ślepoty i ogłuchnięcia Wraith
I Pozdrawiam!
Szczęścia dla serwera ![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż szkoda rozmawiać z Kamilkiem i Pozdrów tam RanieQ ![]()
myślę że dobrze zrobiłem
To fascynujące.
Kosz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry