Skocz do zawartości

Witaj na

MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online


Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.

Zdjęcie

Blad przy wlaczaniu Lola


Ten temat został zarchiwizowany. Oznacza to, że nie możesz odpisać na ten temat.
2 odpowiedzi na ten temat

#1
Missbułgaria

Missbułgaria

    All life with MPC

  • exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5430 postów
  • Lokacja:Villa na mazurach
  • Płeć:Mężczyzna


Siema dzis machlem formata i od nowa pobralem lola i wyskakuje przy wlaczaniu lanunchera
failed to launch rads system rads_user kernel.exe co robic?..

Za pomoc oczywiscie like i 5*

Żyjesz w mydlanej bańce i się prężysz tyle,

a wszystko jest tylko gwiezdnym pyłem.


#2
Astralnorde

Astralnorde

    Debiutant

  • Members
  • PipPip
  • 126 postów
  • Gadu Gadu:10820871
  • Lokacja:Sosnowiec
  • Płeć:Mężczyzna
Spróbuj ściągnąć na nowo LoL'a.
A jak to nie pomoże to nie wiem co ;x.

#3
Missbułgaria

Missbułgaria

    All life with MPC

  • exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5430 postów
  • Lokacja:Villa na mazurach
  • Płeć:Mężczyzna


Dobra dzięki pobrałem wczoraj jave AIR Adobe winrara i nic nie pomagało dziś włączyłem komputer i normalnie działa Oo

temat do zamknięcia

Żyjesz w mydlanej bańce i się prężysz tyle,

a wszystko jest tylko gwiezdnym pyłem.