Kilka przydatnych linków
Strona główna :
można próbować z tego lub
Download od "Gizdu" : - Usuńcie spację.
Dyskusja:
INNE LINKI
CHEATS
Wystarczy tych linków więcej chyba nie potrzeba
INFORMACJE
To może zaczniemy od...EXP
Więc tak exp na serwerze jest mniejszy niż na innych globalach,lecz spokoknie nie zrażajcie się tym od razu.Przecież chodzi o dobrą zabawę a nie jakieś wyścigi kto pierwszy wbije większy lvl . Ten troszkę mniejszy exp wynagradzają pierścienie expa które można kupić od graczy .Pierścienie dzielą się na 1 godzinne których nie można ściągać i 10 godzinne które można. Przykładowo na 42 lvl w v1 na szponach wbiłem w godzinę cały lvl i 60% następnego poziomu na pierścionku expa oczywiście.
DROP
Jeżeli chodzi o tę kwestię to myślę ,że źle nie jest.Drop ulepszaczy nie najgorszy a to główny sposób zarobku ale o tym później.Dodatkowo są rękawice dropa ,które podobnie jak pierście expa dzielą się na 2 godzinne których nie można ściągać i 3 godzinne które można ściągać , najlepsze do dropu z metków zakładasz na koniec metka i masz drop 2x .
I oczywiście wszystko do kupienia od innych graczy na rynku.
QUESTY
Tutaj dużo nie będę pisał bo nie ma za bardzo o czym .Każdy napewno grał na innym globalu i wie jakie są questy.Questy tutaj są takie same jest może kilka nowych misji.Napewno w nie których pozmieniane są nagrody na lepsze .Pamiętam że za jakąś misję są 3 fasolki.Sam mam problem z questami bo się pogubiłem po przerwie.I na przykład nie wiem jaką mam stronę :/ no ale nie będe o tym tu pisać bo kogo to interesuje .
ITEMY
Tutaj mogę powiedzieć że o dobre eq jest bardzo cieżko w sklepach są kosmiczne itemy lecz ich cena jest również kosmiczna.Niestety na prawie każdy + itemu są wymagane ulepszacze dlaczego prawie ? Otóż dlatego że na itemy na niskie poziomy do +3 są nie wymagane lecz na wyższych levelach potrzebne są nawet na +1.Ale znowu mogę was uspokoić są itemy zastępujące super eq .O co mi chodzi ? Chodzi mi oto że w sklepach można kupić kolczyki dające : defa ,atak, 30% lepsze uderzenie skili.Lecz na tym serwerze w niektórych rzeczach jest powiększony bonus x2 co to znaczy ?? Znaczy to że gdy kolczyki dają 300 defa (opcjonalnie tak jest) ,tutaj dają tego defa aż 600.Narazie nie wiem czy z kolczykami ataku jest tak samo ponieważ nie mam jak tego sprawdzić .Koszty są średnie
Umiejętności/Skile
Tak więc krótko i treściowie .Skile wbija się bardzo prosto wporównianiu z innymi globalami.Na tym serwerze są instrukcję co daje większą szansę na wbicie kolejnego poziomu
i dodatkowo UWAGA na wbicie skila na G potrzeba tylko 10 pomyślnie przeczytanych instrukcji które są tanie .To nie wszystko .Dodatkowo jak pisałem powyżej z tym 2x defem.
Tak więc silne ciało daje 2 -3 x więcej defa niż normalnie!! Moim dropem na 15 lvl miałem 200+ defa z słabym eq !! Nie wiem jak jest u sury wp lub bm z zbrojkami.Są też dodatkowe skile która można zauważyć klikając "c". Zauważycie 2 nowe ikonki. 1 z nich daje pż 2 dokładnie to nikt nie wie co to jest być może jakieś uniki przed strzałami lub jakaś odporość na potworki lub krytyki .Jak widzicie jest parę wersji lecz nie będe tu nic obstawiał która prawdziwa ponieważ tego jeszcze nie wiem, te umiejętności można wbijać tak jak polimorfię książkami .
Sposób zarobku
Pewnie zastanawiacie się skąd na to wszystko kasa o czym powyżej napisałem o tóż jest prosty i sprawdzony sposób zarobku.Otóż zbierajcie wszystkie ulepszacze ponieważ to jest właśnie ten sposób zarobku .Ceny niektórych ulepszaczy są spore .No ale przecież same ulepszacze nie będą ciągle dropić trzeba sobie w tym pomóc .Jak ? A np tak żeby zbierać wszyskie książki misji od łatwych po experty (na innych serwerach syf) na tym nie .Jeśli nie wiesz o co chodzi to jest wikipedia .Dla leniwych podam linki do każdej księgi.
Łatwa księga misji: Normalna księga misji: Trudna księga misji: Expert księga misji:
Pewnie wszyscy czekają na jakiś cennik itemów które są wypisane w Tutorialu .Otóż taki cennik oczywiście będzie ,lecz jeszcze wspomne o koniu.
Otóż konia robi się normalnie . 20 łuczników 30 min .Na bojowca nie potrzeba 100 łuków tylko 50 samemu spokojnie w 30 min można .Militara jeszcze nie posiadam więc nie jestem w stanie powiedzieć .
Dobrze Dobrze już podaję cennik.
CENNIK
Pierścien expa na 1 godzinę - 2.5kk -3kk
Pierścien expa na 10 godzin - 15kk-25kk
Kolczyki (def) na 50 godzin - 25kk-30kk
Kolczyki (atak) na 50 godzin - 45kk-50kk
Branza (30% um skila) na 50 godzin - 30kk-50kk
Rękawica dropa na 2 godziny - 500k-700k
Rękawica dropa na 3 godziny - nie widziałem w sklepie ale jest za misję
Instrukcje skili ( nie będe pisał wszystkich bo to nie ma sensu) ceny są od 50k -100k
(wyjątek czarowane ostrze 200k-500k)
Kamień duchowy - 50k - 100k
Dodanie bonu - 80kk
Zmiana bonu -80kk
200 pelerynek - 15kk
Kilka Cen ulepszaczy:
Stłuczona porcelana - 3.5kk - 5kk
Kawałek klejnotu - 3kk - 5kk
Flaga - 3kk - 5kk
Amulet orka (bez +) - 4kk - 5kk
Ząb orka (bez +) - 3kk - 4kk
Cen wszystkich ulepszaczy dokładnie nie pamiętam ale postaram się uzupełniać .Najlepiej pytać w komentarzach napewno odpiszę.Jestem otwarty na pytania postaram się odpowiedzieć . A jak czegoś brakuje w temacie też prosze pisać , być może zapomniałem napisać .Pisałem to późno więc za wszystkie błedy przepraszam.
BONUS
Uwaga jako bonus dodam takiego jak by mobber hacka po co kupywać drogie pelerynki jeśli można włączyć to :
Tylko nie używajcie samego mob lock jak jest w Multihacku tylko .Jest opcja że po kliknięciu na moba on do nas idzie i zabiera ze sobą grupkę.Inaczej nie działa niestety.Ale takie coś i tak jest bardzo przydatne.
@ Teraz trochę do moderatorów .Więc tak na Mpc nie znalazłem takiego tematu , może i jest Dyskusja lecz w niej nie ma takich informacji i nikt tam nic nie aktualizuje .Tak samo jest niby cennik.Lecz jest on bez aktualizacji.W tym temacie połączyłem te 2 rzeczy i jest i cennik i cenne info. Mój temat napewno taką aktualizację będzie posiadał.
Zakaz kopiowania bez mojej zgody.Napisz na gg lub skype zanim to zrobisz napewno pozwolę lecz chce wiedzieć gdzie to się znajdzie .

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry
Pani Kasia