Witam Administrację, Moderatorów, Global Moderatorów, Eilte, MMT Leaderów oraz zwykłych użytkowników.
O mnie
Adrian, lat 16(rocznikowo), mieszkam i uczę się w Warszawie.
Moim głównym zainteresowaniem jest język angielski, rysowanie, grafika.
W formie odpoczynku i relaksu gram w gry mmo/fps, ale również wychodzę z przyjaciółmi na dwór itd.
Dlaczego ja ?
To pytanie jest nieuniknione, ale odpowiedź na nie będzie prosta i łatwa.
Chcę pomóc w prowadzeniu działu Metin2 jak i pomagać użytkownikom i moderatorom.
Wiem, że moja kandydatura nie jest jedną z tych, które uważa się za dobre, ale zawsze warto spróbować. Do stanowiska KidModa razem z tą aplikacją podchodzę już chyba 5/6 raz i się nie poddaje. Oczywiście rozumiem, że nie było mnie przez ostatni tydzień, albo mniej/więcej, ale to z tego powodu, iż miałem problem rodzinny, z resztą tak jak każdy, ale u mnie wymagało to poświęcenia dużej ilości czasu i tym samym musiałem niestety zrezygnować z posady lektora w mmt. Na grze znam się dobrze, gram w nią już 3/4 lata. Umiem pomóc w każdym problemie bądź zagadnieniu.
Według mnie jestem osobą odpowiedzialną na to stanowisko, ale to już nie mnie to oceniać.
Plusy
+ pomoc (ostatnio nie było z nią zbyt dobrze z przyczyny, którą podałem wyżej)
+ miły
+ chęć współpracy
+ 0%
+ kilka tutoriali bądź downloadów
Minusy
- mniejsza aktywność przez pewien czas
- mniej raportów
Kontakt
GG; 26332029
Pw na forum
Na zakończenie chciałbym prosić o choć trochę pozytywne rozpatrzenie aplikacji i może jednak spojrzenie na mój ogół i wkład w dział. KidMod to tylko ranga testowa, więc jakbym się nie sprawdził to można by było mnie z łatwością zdegradować.
Dziękuję za uwagę i serdecznie pozdrawiam Eucalyptus.
@ Gamus
oj niestety, ale się mylisz, dopiero teraz zauważyłem, ze SPAT nie ma moda.
Tak czy siak miałem napisać aplikację więc na pewno nie o to chodzi, po za tym skoro team się wykrusza to nie potrzebujecie pomocy i chcecie żeby dział stał w syfie, a ktoś zgłosi się na kida i odrzucacie bo wykorzystał sytuację, że team się wykrusza ? gdzie tu widzisz sens?
Skoro nie chcesz pomocy to spoko, ale wspomniałem przecież, że miałem problem rodzinny, który był dla mnie ważniejszy niż forum, a jak ty tego uszanować nie chcesz no to już nie moja w tym leży wina.
@ Power.
tak dla jasności to ja sam zrezygnowałem, nie wyrzucono mnie od tak.

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry
Pani Kasia