Witam, Chcę Zacząć Grać W Metina Ale Nie Wiem Jaka Postać Do Expa I Yang, Jaki Serwer (Najlepiej Nie Taki Co Malze Sa Po 70kk)Taki Dobry Aby Można Było Pograć No i zrobic Postać Z Eq+9 ;D Daje ''Lubie To''
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 19:15
Solar czyli najnowszy serwer. Najtaniej i najwięcej ludzi.
Do expa jak na początek polecam Sure WP najłatwiej się expi i KU nie jest aż tak drogie jak druga najlepsza postać do expa Wojownik Body..
Eq jakieś ogarniesz + boja zrobisz i na BO pociśniesz luzem ; )
Do expa jak na początek polecam Sure WP najłatwiej się expi i KU nie jest aż tak drogie jak druga najlepsza postać do expa Wojownik Body..
Eq jakieś ogarniesz + boja zrobisz i na BO pociśniesz luzem ; )

Members | ProUser
Napisano 04 luty 2012 - 19:44
Sura WP najlepsza do expa dobra do pvp Serwer Solar
sura Bm /Woj body /ninja dagger heller -postacie do pvp słabo sobie radzą w expie
Jak chcesz zarabiać yang i Kamole/kd to jak będziesz miał 35lvl kup sobie z IS rękawiczkę i bij metki na M2 zobacz jak się respią i zostań na 35lvl z bojem aż nazbierasz na dobre eq:)
(albo kup sobie na allegro yang na ten serv co planujesz grać
chcesz więcej info napisz na GG:32803264:)
Jak pomogłem daj "Lubię to"
sura Bm /Woj body /ninja dagger heller -postacie do pvp słabo sobie radzą w expie
Jak chcesz zarabiać yang i Kamole/kd to jak będziesz miał 35lvl kup sobie z IS rękawiczkę i bij metki na M2 zobacz jak się respią i zostań na 35lvl z bojem aż nazbierasz na dobre eq:)
(albo kup sobie na allegro yang na ten serv co planujesz grać
Jak pomogłem daj "Lubię to"
Kocham Moderatorów MPCforum którzy nie znają się na swojej pracy :)
Napisano 04 luty 2012 - 21:05
Serwer ? - serwer każdy lecz nie Solar, czemu ? już wyjaśniam.
Serwer ten jest nowy - niskie ceny itd ale jest to równoznaczne z niskim zarobkiem. Na każdym innym serwerze dropniesz jakiś duperel i masz wystarczającą ilość Yang na start.
Postać - postacią na początek gry jest Sura WP gdyż ekwipunek dla niej jest tani.
Co do zarobku - odeślę Cię do tego tematu :
Serwer ten jest nowy - niskie ceny itd ale jest to równoznaczne z niskim zarobkiem. Na każdym innym serwerze dropniesz jakiś duperel i masz wystarczającą ilość Yang na start.
Postać - postacią na początek gry jest Sura WP gdyż ekwipunek dla niej jest tani.
Co do zarobku - odeślę Cię do tego tematu :
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
Members | ProUser | Postmaker | ExKidModerator Metin2.
Napisano 04 luty 2012 - 22:38
Najlepszy jest Solar ponieważ jest on nowy i ceny sa jak narazie małe.
Najlepsza postac to sura wp,która jest dobra do expa ,zarabiania i na wiekszym lvl do pvp.
Najlepsza postac to sura wp,która jest dobra do expa ,zarabiania i na wiekszym lvl do pvp.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry