Tak jak w ankiecie. Kim grać nie mówić mi tu o cenach ku tylko o expie/metkach/dt i pvp;d Za sensowne wypowiedzi wynagrodzę Was lajkami;d
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 20:02
Ja polecam tak jak up grać helerem + buff smok
Chociaż, wydaję mi się że smok lepszy na wojny, ale chyba się mylę. Na pewno wiem że heler w pvp lepszy
Szybciej bd expił hellerem z bufami od smoka niż samym smokiem więc lepiej grać helerem i koksić w pvp
Liczę na like
Napisano 04 luty 2012 - 20:17
jak dla mnie healer jest najlepszy 
sam nim gram i wiem co mowie
tanie ku jest 1 z wielu + tej postaci
2+ jest fakt ze postac na lvlach 61+ jest prawie nie do pokonania
kolejnym + jest fakt ze eq dla szamanow jest bardzo tanie
wymieniajac dalej ta postac bardzo dobrze radzi sobie w expie
sam mam szamana leczenie 38 lvl i zadaje po 280 z hita w czarnego orka (bez boja)
mam nadzieje że Cie chodz troche zachecilem do gry ta postacia
PS oto filmik co ta postac robi w pvp na 61 lvlu z jak widac słaba bron (wachlarz czarnego słonca nawet nie +7)
sam nim gram i wiem co mowie
tanie ku jest 1 z wielu + tej postaci
2+ jest fakt ze postac na lvlach 61+ jest prawie nie do pokonania
kolejnym + jest fakt ze eq dla szamanow jest bardzo tanie
wymieniajac dalej ta postac bardzo dobrze radzi sobie w expie
sam mam szamana leczenie 38 lvl i zadaje po 280 z hita w czarnego orka (bez boja)
mam nadzieje że Cie chodz troche zachecilem do gry ta postacia
PS oto filmik co ta postac robi w pvp na 61 lvlu z jak widac słaba bron (wachlarz czarnego słonca nawet nie +7)
Napisano 05 luty 2012 - 09:31
Healer jest postacią rozwijającą swoje umiejętności dopiero na większych poziomach, podczas gdy ma już kilka skilli na M/G/P.
Smok za to jest postacią łatwą gdyż zdobywać doświadczenie może w sposób tzn. buffowania. Inni gracze biorą postać do PT ( grupy ) i exp'ią za pomoc przy zabijaniu potworów co jest przyjemne
Smok za to jest postacią łatwą gdyż zdobywać doświadczenie może w sposób tzn. buffowania. Inni gracze biorą postać do PT ( grupy ) i exp'ią za pomoc przy zabijaniu potworów co jest przyjemne
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
Members | ProUser | Postmaker | ExKidModerator Metin2.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry