Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 12:12
Dokładnie tak jak UP napisał
Jeśli wszystkie konta masz o tym samym emailu to zostaną zbanowane i niestety suport Metin2 nie patrzy na to czy używałeś hacku na 1 koncie czy na kilku ich to nie interesuje użycie hacka =Stała nie odwołalna blokada konta ;x
Jeśli jednak utworzone konta masz każde na innym emialu Bana dostaniesz tylko na konto na którym używałeś hacku
W przypadku Bana Hosta Na IP -Dostajesz bana na IP
i nawet zmienne IP nie pomoże dlaczego? ponieważ początek IP nigdy się nie zmienia
Jeśli jednak utworzone konta masz każde na innym emialu Bana dostaniesz tylko na konto na którym używałeś hacku
W przypadku Bana Hosta Na IP -Dostajesz bana na IP
Użytkownik Kusicielka edytował ten post 04 luty 2012 - 12:15
Pomogłam? Daj: "Lubie to"
Napisano 04 luty 2012 - 17:01
ja za fishobota dostalem nietypowego bana bo dostalem na glownym koncie bana za wyzwiska na 2 tygodnie. Lowilem sobie na dropku na fishbocie , zbanowali po po 2 tygodniach znowu glowne konto tylko ze teraz za fb na zawsze a dropek ani reszta konto byla nieruszona. W sumie to nie wiadomo do konca na jakiej zasadzie oni banuja
Napisano 04 luty 2012 - 17:53
Z tego co wiem to za fb nie ma permów, lecz za wyzwiska/oszustwa i inne duperele są.
Tak przeczytałem, ale myślę że nie idzie to na wszystkie konta, chyba że na twoje ip cię zbanowali. :>
Tak przeczytałem, ale myślę że nie idzie to na wszystkie konta, chyba że na twoje ip cię zbanowali. :>

Moderator Metin2 | Moderator Counter Strike | Moderator SinglePlayer | Moderator Diablo III | Mentor
Napisano 20 luty 2012 - 15:29
Banują tylko za postacie na tym samym e-mailu i sprawdzają z jakimi osobami handlowałeś - następnie ich ip, jeżeli znajdą w tych osobach też twoje ip to banuję też tamte konta z którymi handlowałeś.
btw. za IP nigdy nie banują.
btw. za IP nigdy nie banują.

Nie musicie dziękować. Wystarczy mnie wielbić na klęczkach.
Napisano 20 luty 2012 - 15:42
Tak to prawda , jeżeli masz te wszystkie konta na jednym e-mail to dostaniesz bana na wszystkie konta. Czyli na ip. Bany są jeżeli jakiś gracz ma dowód , że go np. okradłeś , poniżyłeś itp.

Dodam , że gdy spodoba wam się mój post bądź temat kliknijcie w lubię to .
Jak macie jakieś pytania albo prośby piszcie na pw .
Napisano 20 luty 2012 - 15:55
Banują tez poprzez IP.
Załóżmy, że masz odpalone 10 kont (każde FB) lvl 30, różne e-maile. GM znajduje jedno z nich i widzi, że lecisz na FB, automatycznie patrzy w staty czy są jeszcze jakieś konta z Twojego IP zalogowane w m2 i leci do nich. I nie ma mocnych, lecą bany na wszystkie konta.
Załóżmy, że masz odpalone 10 kont (każde FB) lvl 30, różne e-maile. GM znajduje jedno z nich i widzi, że lecisz na FB, automatycznie patrzy w staty czy są jeszcze jakieś konta z Twojego IP zalogowane w m2 i leci do nich. I nie ma mocnych, lecą bany na wszystkie konta.
Zakaz handlu na forum.
Pani Kasia
Napisano 20 luty 2012 - 18:50
W metinie nie ma takiego czegoś jak ban na ip! Sprawdzają czasy logowań i, czy handlowały 2 konta ze sobą w jednym czasie z jednego komputera (ID komputera nie ip!) Było by to nie sprawiedliwe jeśli 2 osoby grały na jednym komputerze jedna używała cheatów, a druga nie. Druga osoba dostaje bana za free?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry