Pani Kasia
Napisano 02 luty 2012 - 10:21
iHala Madrid!
PS. Gdy widzę 13 letnie ,,fanki'' Barcelony, które znają tylko Messiego i ewentualnie Pique, to mi się rzygać chce.
Użytkownik ~Gryffin~ edytował ten post 02 luty 2012 - 10:27
Napisano 04 luty 2012 - 12:57
Użytkownik krycha1996 dnia 02 luty 2012 - 10:26 napisał
Albo wklej filmiki ze zwierzakiem (Pepe)
Visca el Barca!
real fauluje to ja wiem ale barca przesadza lekko się ich dotknie i leżą na murawie
chyba że tacy delikatni są..
/Tolkien: Co ty gadasz ?
Napisano 04 luty 2012 - 13:05
ze Polacy sa dziwni zamiast kibicowac swoim bo sa slabi i moze by to cos dalo
to oni lubia tych ktorzy sa TOP1/2
i nikt poza nimi juz nie istnieje
mamy duzo Polskich klubow czemu im nie kibicujemy wkoncu
to nasz kraj a nie pamietam jak Messi zostal pilkarzem roku czy cos
to od razu duzo osob zmienilo sobie sygne i byli juz 'fanami Messiego'
moim zdaniem i jedni i drudzy fauluja

Kiedyś Metin2
Kiedyś Aion Online
Kiedyś WoW
Teraz sam nie wiem :>
Napisano 04 luty 2012 - 19:01
7 pkt!
iHALA MADRID!
@487xcz
no własnie, liga polska jest słaba, po co im kibicować skoro i tak chuja grają? oglądasz czasem ekstraklase? przy tych meczach zasypia sie lepiej niż przy snookerze. jeszcze ostatnia afera z superpucharem polski, żenada ;o
Napisano 04 luty 2012 - 19:10
Ale gdy oglądam mecze to widać że piłkarze FC Barcy albo są delikatni jak piórko albo symulują na całego ,bo ledwo co się dotniesz zawodnika to leży na murawie ;D
@ Polecam ligę Angielską ;d

Napisano 04 luty 2012 - 21:33
Użytkownik ~Gryffin~ dnia 02 luty 2012 - 10:21 napisał
iHala Madrid!
PS. Gdy widzę 13 letnie ,,fanki'' Barcelony, które znają tylko Messiego i ewentualnie Pique, to mi się rzygać chce.
A pomyślałem ,że istnieją +/- 13 letnie "fanki" Realu które oprócz Krystyny nikogo nie znają ? Widać jesteś baaaardzo stroniczy.
@Temat Oczywiście ,że kazda ze stron ma jakieś "ale". Jednak moim zdaniem chamstwo i brutalności graczy Realu Madryt przewyższa wszystko. W dodatku po lookajcie na takich zawodników jak Marcelo , Di Maria czy Krystyna. Oni również symulują i to dosyć często. Już nie będe pisał jakie są wyniki Real-Barcelona bo to jest śmieszne. Gdyby Pizduś przeszedł za te 130 mln. funtów do City to real by stracił 2/3 "fanów" taka prawda.
Napisano 04 luty 2012 - 21:35
Napisano 05 luty 2012 - 02:40
Zapraszam do oglądania...
Jestem kibicem Realu co jest wiadome, ale potrafię patrzeć obiektywnie na piłkę nożną. Real też nie jest bez winy, jest to piłka wiec wiadomo, że i faule się zdarzają....
Tak piłkarze Realu też symulują, ale nie w tym stopniu co Barcelona... Przykład......
Popatrzcie również, że Barcelona nie tylko symuluje jak gra z Realem, ale z każdym mocniejszym przeciwnikiem, Chelsea itp. A jak nie symulują to pomagają jej sędziowie....
Właśnie tu będą się ukazywać wszyscy "kibice" Barcelony. Którzy tak naprawdę kibicują jej bo jest na to moda...... Połowa z nich nie wiedziała nic o tym klubie kilka lat temu, a nawet pewnie nie wiedziała, że takowy istnieje ale co tam.. Dziś będą szydzić z Realu.. Najlepszego klubu 20 wieku.... Klubu który najwięcej razy wygrał ligę mistrzów, ligę hiszpańską itp.... Naprawdę szkoda mi tego społeczeństwa.. Ale cóż tacy są ludzie...
Wiecie czym też różni się "kibic" Barcelony od kibica Realu? Tym, że ten pierwszy jest tam zapatrzony na swoją drużynę, że brak mu obiektywizmu, i szacunku do wrogiego klubu.. A kibic Realu zawsze będzie miał szacunek...

Sygna by HardMyStyle
Napisano 05 luty 2012 - 12:08
1 filmik 1:33
EPIC
cudowne ozdrowienie
nie wiem jak Wy ale chyba sami przyznacie
ze gdy sie mialo 10-15 lat i sie codziennie gralo
w pilke to wydaje sie wam czy kazdy z nas byl
jak czolg bo sie nawet specjalnie kopalo po nogach
,faulowalo a sie dalej gralo i nawet nie udawalo
ze cos boli a tam nawet na kogos chuchniesz i
pada na ziemie bo go powiew wiatru zbil
z nog

Kiedyś Metin2
Kiedyś Aion Online
Kiedyś WoW
Teraz sam nie wiem :>
Napisano 05 luty 2012 - 15:25
Użytkownik RMCF1902 dnia 05 luty 2012 - 02:40 napisał
Zapraszam do oglądania...
Jestem kibicem Realu co jest wiadome, ale potrafię patrzeć obiektywnie na piłkę nożną. Real też nie jest bez winy, jest to piłka wiec wiadomo, że i faule się zdarzają....
Tak piłkarze Realu też symulują, ale nie w tym stopniu co Barcelona... Przykład......
Popatrzcie również, że Barcelona nie tylko symuluje jak gra z Realem, ale z każdym mocniejszym przeciwnikiem, Chelsea itp. A jak nie symulują to pomagają jej sędziowie....
Właśnie tu będą się ukazywać wszyscy "kibice" Barcelony. Którzy tak naprawdę kibicują jej bo jest na to moda...... Połowa z nich nie wiedziała nic o tym klubie kilka lat temu, a nawet pewnie nie wiedziała, że takowy istnieje ale co tam.. Dziś będą szydzić z Realu.. Najlepszego klubu 20 wieku.... Klubu który najwięcej razy wygrał ligę mistrzów, ligę hiszpańską itp.... Naprawdę szkoda mi tego społeczeństwa.. Ale cóż tacy są ludzie...
Wiecie czym też różni się "kibic" Barcelony od kibica Realu? Tym, że ten pierwszy jest tam zapatrzony na swoją drużynę, że brak mu obiektywizmu, i szacunku do wrogiego klubu.. A kibic Realu zawsze będzie miał szacunek...
Nie zgadzam się z Tobą. A myślisz ,że jak było z kibicami Realu ? 2/3 kibiców real'u ,są nimi od momentu szału zakupów (w tym najbardziej pomógł transfer Krystyny. Jestem pewny iż nikt z nich nie kibicował,interesował się klubem za czasów : Zidane , Beckham , Ronaldo (pierwszy ,oryginalny
Napisano 05 luty 2012 - 19:00
Napisano 05 luty 2012 - 20:06
Użytkownik HarryPotter:*
dnia 05 luty 2012 - 19:00 napisał
Jesteś tak śmieszny że aż boli
Jeżeli masz jeszcze czelność po tym filmiku napisać że gra tylko twardo ,a nie brutalnie to jesteś zwykłym tępakiem
Użytkownik assasynek13 edytował ten post 05 luty 2012 - 20:12
Napisano 05 luty 2012 - 20:37
Użytkownik HarryPotter:*
dnia 05 luty 2012 - 20:33 napisał
Widzisz Geniuszu ,tylko człowiek jak jest zdenerwowany (nwm. czym ,chyba tym że nie umieją strzelić gola
@Edit dla Einsteina To jest kolejny "pod wpływem zdenerwowania" wybryk Ramosa :
Użytkownik assasynek13 edytował ten post 05 luty 2012 - 20:39
Napisano 05 luty 2012 - 20:47
widziałem to w pierwszym filmiku bo to z tego samego meczu, te same emocje, a poza tym puyol też ładnie przyaktorzył
Napisano 05 luty 2012 - 20:51
<<<Ładny dive w wykonaniu Di Maria
<<<Otarcie przez Alvesa ,oczywiście kończy się ładnym sruuu przez Marcelo ! ;]
Dalej chcesz tak polenizować,dyskutować bo zawsze mogę dać kontrę :] Patrz pierw na swój klub ,a potem krytuj,oceniaj inne .
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mój ulubiony :
Użytkownik assasynek13 edytował ten post 05 luty 2012 - 20:55
Napisano 05 luty 2012 - 22:20
Tacy aniołkowie zawsze uśmiechnięci a co mecz płacz bo paznokieć się złamał
Co prawda też Real Fauluje ale nie tak drastycznie
Pute bARCA
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook