Masz 1 post.
Piszesz, że masz "17 lat", a widać podstawowe błędy ortograficzne i do tego imię z małej litery??
Co do montażu, nie słyszę dźwięków z gry. Lektor pasuje. Za dużo razy pojawia się zaproszenie na fb. Znak wodny jest w złym miejscu, powinien być w prawym dolnym rogu. Zrobiłeś identyczny błąd jak ja . Na razie jest neutralny z przychylnością na tak.
//Teraz dobrze. Tak.
Użytkownik pegas10 edytował ten post 03 luty 2012 - 19:13
Czemu nie ma dźwięków z gry? Daj poprawioną wersję z lekko przyciszonymi ale nie usuniętymi dźwiękami z gry i podgłośnij trochę lektor bo kiepsko słyszę co Seldek z Hrabia chcą mi opowiedzieć o grze.
@up nie denerwuj mnie, proszę Cie. Z tego co wiem nie ma żadnego limitu postów w przyjmowaniu do MMT. Skoro nie będzie pisał recenzji to co nas obchodzi jego ortografia, hę? Co do złego ułożenia znaku wodnego to jest to montowanie przezemnie. Jak widać w menu jest inne ułożenie znaku wodnego jak i zaproszenia na FanPage, czyli co? Mam odejść przez to? Nie ma problemu, skoro takie coś jest błędem to odchodzę, nie ma problemu. Co do częstotliwości zaproszenia to chciał poprostu pokazać że umie to zrobić.... :s