Pani Kasia
Napisano 29 styczeń 2012 - 20:42
Użytkownik PIKUS081997 dnia 29 styczeń 2012 - 20:40 napisał
Wbiłem i powiem tak:
-Bugi
-Lag laga pogania
-Cofki
Admin daj więcej ramu
Na razie nie wbije
-Bugi
-Lag laga pogania
-Cofki
Admin daj więcej ramu
Na razie nie wbije
1. Buga ani jednego nie znalazłem oO Może mnie olśnisz?
2. Tutaj całkowicie się zgadzam.
3. Cofki hmm, Poprostu chcą dopracowac server żeby był idealny, więc na początku muszą byc cofki.
i Masz racje, niech Admin da więcej ramu: )

Najlepszy serwer hamachi Metin2.
Polecam!
GrubSoN!

Napisano 29 styczeń 2012 - 21:09
Jeżeli tak ma byc to ja dziekuje
Okey, wchodze na server gram z 30 minut, w tym czasie takie lagi że masakra, potem wyłacza się server czekam też z 30 minut i wchodze i to samo, i tak wkółko. Serwer wyjebany, ale lagi psują całą zabawę.
Edit #
Zajebiście wciągu OX, HA sobie wychodzi a OX pada bo all wylogowywuje
Okey, wchodze na server gram z 30 minut, w tym czasie takie lagi że masakra, potem wyłacza się server czekam też z 30 minut i wchodze i to samo, i tak wkółko. Serwer wyjebany, ale lagi psują całą zabawę.
Edit #
Zajebiście wciągu OX, HA sobie wychodzi a OX pada bo all wylogowywuje
Użytkownik R3sP3kT edytował ten post 29 styczeń 2012 - 21:50

Polecam!
GrubSoN!

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:24
UP
ponieważ edytowaliśmy pytania i sprawdzaliśmy czy działają co do ramu nie dam go więcej bo mój komputer to nie dedyk nie będę całą parą hostował serwera chcę też pograć na komputerze nie tylko hostować. A co do lagów to nie wina ramu lecz yangów które są zbugowane(nie mam pojęcia w jaki sposó
zrobie je w jedną strone zdupią się inaczej zrobię w drugą wracam do punktu w którym byłem i tak non stop spokojnie to 3 dzień serwera narazie all naprawiamy
ponieważ edytowaliśmy pytania i sprawdzaliśmy czy działają co do ramu nie dam go więcej bo mój komputer to nie dedyk nie będę całą parą hostował serwera chcę też pograć na komputerze nie tylko hostować. A co do lagów to nie wina ramu lecz yangów które są zbugowane(nie mam pojęcia w jaki sposó

Napisano 29 styczeń 2012 - 23:37
Tak 3 dzień serwera, a ludzie już osiągneli maksymalny poziom.
Ale spoko u mnie lagi się ogarneły wszystko jest wporządku, jeden z najlepszych hamachi jakie widziałem.
i Nie obejdzie się też o napisaniu teamu.. a więc tak, tutaj wielki plus za Team, Szybko odpisuje, Częste eventy, Mili dla graczy, i można też się pośmiac
, Naprawdę warto zagrac.
Ale spoko u mnie lagi się ogarneły wszystko jest wporządku, jeden z najlepszych hamachi jakie widziałem.
i Nie obejdzie się też o napisaniu teamu.. a więc tak, tutaj wielki plus za Team, Szybko odpisuje, Częste eventy, Mili dla graczy, i można też się pośmiac

Polecam!
GrubSoN!

Napisano 30 styczeń 2012 - 11:31
GM błagam dodaj sieci 1 lub 2 ... Ja niechcący sie usunołem a miałem ponad 100 Prosze!!!! oczywiście masz like ;d
Napisano 30 styczeń 2012 - 18:08
Użytkownik muzin19 dnia 30 styczeń 2012 - 15:47 napisał
Serwer on potem dodam system postacie usunięte ze względu na dzikie bony
.O :}
Wbiłem 150, zrobiłem dobre eq i całe epickie myślałem że sobie dzisiaj wbije 175 a tu dupa.
Nie polecam, administracja nie myśli wgl.

BETTER DEAD THAN RED !
| Moderator Metin2 | Postwriter |
Napisano 30 styczeń 2012 - 21:07
pikus pada logowanie napisałem już do all kogo mogłem aby pomogli w końcu dojdziemy do tego w którym miejscu jest błąd i naprawimy to teraz na dniach wprowadzimy nowe Mounty na serwer postaramy się wgrać nowy game na 255 LVL oraz dodamy po 3 nowe zbroje i bronie do każdej klasy postaci

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry