Gram już od jakiegoś czasu, w sumie to moja druga postać sina, wcześniej zrobiłem kilka błędów w builidzie, teraz wydaje się wszystko dopracowane, wymaksowane skille, eq, przejście z profesji 50pozp na 50 lvl i teraz pojawia się problem. Jestem na 63 lvl (cóż, obecnie chwilowa przerwa w grze) i przez 75% czasu bicia w pt agro ze mnie nie schodzi. Mam skilla na obniżenie agro, nawet nie bije skillami, nic to nie daje. Jedynie wysokolevelowy pet (evo3) z t4 i więcej jest w stanie utrzymać jako tako agro, tank, trudno o takiego w pt, a zwłaszcza ogarniętego (schodzenie tanka po 6 ciosach pozostawię bez komentarza). Może to wina eq, teraz już mogę co najwyżej kamyki zmienić, zorientowanego na siłę/atak - żywotność/uniki, zdecydowana większość ma na szybkość (obecnie mam 190 uników + 15 z wilka i 100 szybkości), ale bez tego bym co chwila ginął, i obawiam się że agro jeszcze by wzrosło - warg miał na atak - szybkość i często na niego schodziło agro, teraz ma atak/kryt, co myślę nie źle współgra w połączeniu ze mną. Więc pytanie - co zrobiłem źle?
Użytkownik raven18 edytował ten post 26 styczeń 2012 - 12:23

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry
Pani Kasia