Pani Kasia
Napisano 30 styczeń 2012 - 11:58
Napisano 30 styczeń 2012 - 21:32
Użytkownik ciner89 dnia 30 styczeń 2012 - 11:58 napisał
To nie były moje odzywki tylko sherera ;x.
Ja zawsze byłem i to zawsze w sposób bardzo dobry nastawiony do graczy.
Druga sprawa serwer nie był pod IS. Perły tylko w sklepie.
Bugi były, ale to wina sherera, to on się upierał, że serwer jest odbugowany i sam poprawiałem dmg broni i etc.
3 sprawa sherer znowu chciał wypuścic bez beta testów, lecz ja powiedziałem, że nie postawię znowu serwera bez beta.
Teraz nie będzie wielkich bugów. Zdarzą się pojedyńcze wykryte na beta teście.
Serwrer startuje w środku lutego, a beta rozpoczynają się na początku lutego.
Napisano 04 luty 2012 - 14:09
Użytkownik Toka dnia 04 luty 2012 - 14:04 napisał
Przeniosłem tylko baze i pare questów a reszte dorobiłem
Napisano 04 luty 2012 - 14:43
Na Kaladarze nie grałem a nawet o niej nie słyszałem. Wróćmy jednak do tej zapowiedzi.
Ogólnie server wydaje się ciekawy jednakże jest parę kwestii które muszą zostać wyjaśnione.
Po datach postów widać że spóźniacie się już parę dni z wypuszczeniem forum. Odnoszę wrażenie że
to będzie kolejny bubel, którego start będzie przeciągany w nieskończoność.
Kolejnym odstraszającą kwestią jest masa tak zwanych "nowych dodatków", aż się rzygać
człowiekowi chcę jak widzi setki broni, tysiące ulepszaczy i jeszcze więcej innych śmieci.
Oczywiście mało kto pomyśli o zrobieniu max trzech zbroi z wy edytowanymi bonami i np. 4x slot.
Kto skasował mi Sygnature?
Zajmuje się grafiką, jesteś zainteresowany napisz do mnie.
Tworzę; prezentacje(wliczone w nią są sygnatury i avatary), reklamy, plakaty, ogłoszenia.
Wykonuję Projekty: wlepek(każdy rozmiar), bluz, koszulek, smyczek i innych.
Napisano 04 luty 2012 - 18:28
Użytkownik Katarin. dnia 04 luty 2012 - 14:43 napisał
Na Kaladarze nie grałem a nawet o niej nie słyszałem. Wróćmy jednak do tej zapowiedzi.
Ogólnie server wydaje się ciekawy jednakże jest parę kwestii które muszą zostać wyjaśnione.
Po datach postów widać że spóźniacie się już parę dni z wypuszczeniem forum. Odnoszę wrażenie że
to będzie kolejny bubel, którego start będzie przeciągany w nieskończoność.
Kolejnym odstraszającą kwestią jest masa tak zwanych "nowych dodatków", aż się rzygać
człowiekowi chcę jak widzi setki broni, tysiące ulepszaczy i jeszcze więcej innych śmieci.
Oczywiście mało kto pomyśli o zrobieniu max trzech zbroi z wy edytowanymi bonami i np. 4x slot.
Takich serwerów było pełno,i nie są już popularne,teraz trzeba graczy czymś zachecic,jakimiś sensownymi nowościami.Bo to ze tobie się podoba taki system przedmiotów i na takim serwerze będzie grac 60 osób online w dzień to nic nie znaczy.
Napisano 04 luty 2012 - 19:37
Użytkownik Independet dnia 04 luty 2012 - 18:28 napisał
Masa kolorowego gówna w cliencie?
Dodamy kilka porządnych map jak trzeba, ciekawe questy, rajdy, dungeny, komnate smoka, katakumby, wieze wygnancow itd.
Nie wiem co uważasz za tzw. "nowości", ale dla mnie to jest właśnie to
Masz w prezencie screenka z katakumb:
Napisano 05 luty 2012 - 12:46
Użytkownik CrazyBoom dnia 22 styczeń 2012 - 18:47 napisał
1. 6 skill woja i njny
2. drop KU zalezny od profesji i skilli posiadach przez dana postac - na Kaladarze największa zabawą było to, że np. za wydropienie aury dostawało się kilka innych KU, a wydropienie takiej aury to była naprawdę frajda.
3. - serwer pod stare dobre metiny - nie bd bardzo dużo nowych broni, ruskich nowości, ani wszystkiego, co zaśmieca idee gry - A po systemie ulepszania widać, że będzie tego w ...
Moim zdaniem jak zmienicie ten system ulepszeń na standardowy jak na PL + max po 2 bronie. + to co napisałem wyżej zawitam na serwerze z ekipą :]
w prezce widac na ss ok. 40 nowych broni wiec nie wiem o czym mowisz
Napisano 05 luty 2012 - 19:34
Buziaczki ;**
Napisano 05 luty 2012 - 20:53
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry