Powiedzcie mi szczerze- Czy wolicie, żeby serwer miał swój klimat, i zamiast ciągle powtarzających się zbrojek typu Złoty Hwang, Sraczkoburaczkowoszmagadowoniebieska stal, i ogólnie tego syfu co tylko zbędny jest były jedyne, i niepowtarzalne zbroje ? Żal mi ludzi, co mówią "Oo, serwer zjebany, mało zrobione, idzie pod zarobek". Gówno wiecie ! Dla nas, Teamu Exoria nie liczy się że zbierzemy pieniądze z IS (chociaż na to liczymy, bo nikt nam nie da na utrzymanie serwera), ale czysta przyjemność z tego, że gra dużo ludzi, i mają satysfakcje z naszej ciężkiej roboty ! Cały ten syf, zbroje, bronie, mapy można zastąpić no nie wiem, przebudowaną mapką, np. M3 z zombiakami, czy coś.
Powtarzam to kolejny raz- Nie liczy się ilość, liczy się jakość. Nie podoba się serwer ? Nie graj. Nie wszczynaj niepotrzebnych kłótni, bo widzę, że mała się zrobiła.
BTW. Kaan mówił, że na razie jest tyle na serwerze, w miarę rozwinięcia zmodernizujemy to.
Trochę długa refleksja, ale zmuszacie mnie do tego.
W żołądku mi się przewraca, jak takie coś widzę.
Przekleństwa celowe mające na celu uwydatnienie i ukazanie wkurwienia autora postu.
Pozdrawiam.

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry
Pani Kasia