Cześć mam zamiar grać w rappelz i chciał bym zagrać postacią pod pvp i słyszałem że domry jest summoner ale też interesuje mnie archer i tu pytanie które postacie są lepszE ??
Pani Kasia
Napisano 12 styczeń 2012 - 20:00
Najlepsi :
Summonerzy - Battle Sorcerer, Soul Breeder, Evoker - 2 pety + buffy + własne skille
Łorlok - wyłączanie przeciwnika z walki ( nightmare, itd )
Archer - ktoś tam wyżej opisał, właśnie archera robi się głównie pod PvP
Warlock ( łorlok ) jest najłatwiejszy, nie wymaga skilla.
Archer - nie wiem, nie grałem
Summoner - no tu już trochę skilla potrzeba, bo wiadomo, że mamy 2 pety, które musimy ogarnąć ( leczyć je, buffować, przyzywać nowe, gdy nam znikną )
Summonerzy są oczywiście najciekawsi, ale nie radziłbym Ci ich robić jako 1-2 postaci, ponieważ do ich startu potrzebny jest dobry pet typu Angel, Hawk, Orc, RP & BP w komplecie.
Pety oczywiście muszą mieć lvl 60 +10 ( no bo z niższymi nic poprostu mobom nie zrobisz ).
Ostatni plus przywoływaczy to to, że mogą iść w 2H Staff [ dwu-ręczną różdzkę czyli Matk ( magiczny atak ) i 2h Mace ( dwu-ręczną buławę ).
No, to by było na tyle.
Błędy moje może poprawić jakiś doświadczony gracz, bo dawno poprostu w Rappelza nie grałem.
@EDIT : Zapomniałbym, że pety oczywiście też trzeba odpowiednio ubrać ( nałożyć im itemy ), które tak mało nie będą kosztowały.
Summonerzy - Battle Sorcerer, Soul Breeder, Evoker - 2 pety + buffy + własne skille
Łorlok - wyłączanie przeciwnika z walki ( nightmare, itd )
Archer - ktoś tam wyżej opisał, właśnie archera robi się głównie pod PvP
Warlock ( łorlok ) jest najłatwiejszy, nie wymaga skilla.
Archer - nie wiem, nie grałem
Summoner - no tu już trochę skilla potrzeba, bo wiadomo, że mamy 2 pety, które musimy ogarnąć ( leczyć je, buffować, przyzywać nowe, gdy nam znikną )
Summonerzy są oczywiście najciekawsi, ale nie radziłbym Ci ich robić jako 1-2 postaci, ponieważ do ich startu potrzebny jest dobry pet typu Angel, Hawk, Orc, RP & BP w komplecie.
Pety oczywiście muszą mieć lvl 60 +10 ( no bo z niższymi nic poprostu mobom nie zrobisz ).
Ostatni plus przywoływaczy to to, że mogą iść w 2H Staff [ dwu-ręczną różdzkę czyli Matk ( magiczny atak ) i 2h Mace ( dwu-ręczną buławę ).
No, to by było na tyle.
Błędy moje może poprawić jakiś doświadczony gracz, bo dawno poprostu w Rappelza nie grałem.
@EDIT : Zapomniałbym, że pety oczywiście też trzeba odpowiednio ubrać ( nałożyć im itemy ), które tak mało nie będą kosztowały.
Użytkownik Iszklarz edytował ten post 12 styczeń 2012 - 20:02
Napisano 12 styczeń 2012 - 22:26
Cytat
A evoker ;>? 2x 1h Axe
Iszklasz z postaci związanych z dual summon najlepszy pod PvP jest Evoker związku z stunem na odległość zanim on zejdzie zwierzaki przeciwnika
Magic jak napisałam Warlock
z Wojowników Assassin // Champion
Archer na początku łatwy duży def atak też . . .
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry