Wzór:
Cytat
Kontakt:
Coś od siebie:
Pani Kasia
Witam was.Szukam osoby do zagrania Na jakimś servie Byle jaki jaki podacie taki sciągne.Gra będzie polegać na wspópracy moge grać na 1 koncie.Ale wole na osobnych.
Co oferuje:
-śmiech
-humor
-skype z mikro
-Granie na każdym servie priv
-wiele wiele więcej.
Co wymagam:
-Fajny server
-Humor
-minimum 10lat sam mam 13lat
I to tyle Kontakt przez skype:marcin.radecki65
Kocham mpcforum.pl!!!
Nazwa gry: Colin McRae Rally 2
Kontakt: gg:18289283
Coś od siebie: Jestem miłym, sympatycznym człowieczkiem, który szuka jakichś fajnych osób do pogrania przez hamachi w tą grę. Posiadam skype, mam b. niski głos po mutacji (15 lat) i jestem ogarnięty. Nie ogarów i "dzieci" nie przyjmuję. See Ya ![]()

ALLODS ONLINE
Użytkownik litoman edytował ten post 29 marzec 2012 - 17:37
Witam was.Szukam osoby do zagrania Na jakimś servie Byle jaki jaki podacie taki sciągne.Gra będzie polegać na wspópracy moge grać na 1 koncie.Ale wole na osobnych.Najlepszy server by był:
Co oferuje:
-śmiech
-humor
-skype z mikro
-Granie na każdym servie priv
-wiele wiele więcej.
Co wymagam:
-Fajny server
-Humor
-minimum 10lat sam mam 13lat
I to tyle Kontakt przez skype:marcin.radecki92
Użytkownik SmoczyTheWoi edytował ten post 06 kwiecień 2012 - 08:59
Użytkownik yety edytował ten post 15 kwiecień 2012 - 17:29

Użytkownik litoman edytował ten post 16 kwiecień 2012 - 18:12
Witam wszystkich serdecznie chciałbym przedstawić gierke która nie jest znana. Gra jest tworzona przez kilkunastu administratorów którzy tworzą nowe mapy itd.
Co to jest Polanie - Online ?
Polanie - Online to gra mmorpg, której akcja rozgrywa się w średniowieczno-baśniowym świecie pełnym przygód i niebezpieczeństw. Dzięki starannie dopracowanym elementom graficznym, gra jest przyjemna dla oka i przede wszystkim niezwykle wciągająca. Zaletą gry Polanie - Online jest również to, że ciągle się rozwija gwarantując tym samym doskonałą rozrywkę na naprawdę długi, długi czas. Warto również zaznaczyć, że jest w całości po polsku oraz całkowicie darmowa!
Dlaczego warto zostać z nami ?
Jeżeli pragniesz zakosztować wielu ciekawych przygód, walczyć z przeróżnego rodzaju potworami, odwiedzać różne zakątki świata i poznawać innych ludzi, koniecznie zagraj w Polanie - Online, bo ta gra jest dla każdego bez względu na wiek i zainteresowania.
Więcej informacji pod numerem gadu-gadu : 39393699
Pani Kasia
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych