Skocz do zawartości

DDtank

Portugal

7 odpowiedzi w tym temacie

p4w6i4

24h with MPC

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1497 postów
  • Gadu Gadu:3278048
  • Hobby:Ćwiczenia,Gry Via www
  • Czas Online: 23d 14h 32m 1s
Witam chciałbym zaprosić do gry na portugalskim serwerze gry DDtank .Dlaczego portugalski ? Podobnie jak chińska wersja jest bardzo urazmaicony .
W porównaniu np do polskiej wersji do to jest 100 lat do przodu :) Oczywiście język portugalski trochę odstrasza ale można się questów domyślać ;)
Ludzie mają na 14 lvl już leczajki nie rozkminiłem jeszcze tego ale wiem że kupić można za około 100 kuponów .Obecnie mam 22 lvl i na grę nie narzekam .Wylosowałem już 1 super broń lecz zamiast ją sprzedać założyłem ją a była tylko na 3 dni .Oferowali 25k kuponów ;/ Żałowałem bardzo ;/ No dobra ale to nie o tym miałem pisać :D.Pewnie czekacie na linka . No to proszę:)

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

To nie jest żadne zapraszanie przyjaciół że ja coś za to dostanę tylko po prostu to jest link do 17 serwera na którym gram .W grze p4w6i pisać jak coś ;) Jak będzie dużo osób to założe gildię ;) ZAPRASZAM!

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

p4w6i4

24h with MPC

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1497 postów
@refresh

Przy okazji dodam że itemki są na rok za wyjątkiem broni i biżuterii.Są też karty które można sprzedać za kupony ( takie za prawdziwą kasę) .Dają one różne bonusy ( zależy od karty) .

xtie

MPC Member

• Members
  • PipPipPipPip
  • 457 postów
  • Gadu Gadu:Nie dostaniesz
  • Czas Online: 7d 1h 43m 1s

Grałem w DDTank na PL serwer "Warszawa" swego czasu TOP20-30 Nick: "Ciastek" konto pewnie stoi na 20+ lvl jeszcze...

Grałem też na Portugalskim/Brazylijskim i powiem Ci, że to nadal ta sama gra.

Są urozmaicenia w postaci EQ, ale system gry nadal jest ten sam.

Wciąż chodzisz na instancje i walczysz PvP tak samo... Nuda po wbiciu 20-25 lvl już ci się gra przejada.

Ale polacam... najlepiej serwer PL bo masz szanse się wybić w miarę i coś osiągnąć.

Na Portugalskim wszyscy full eq i Oni mniej wydają na kupony czy jak to tam u was na serwie się nazywa i za to mają amulety, które pomagają w ulepszaniu,

Ave.!

Dołączona grafika

By "*ZiomQ*"

Podlizujcie się dalej między sobą... marne kreatury. Myślicie, że repy i rangi coś znaczą?

Chyba nie skoro lizanie dupy to waluta za wstęp "do śmietanki towarzyskiej".

p4w6i4

24h with MPC

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1497 postów
Cieszę się że ktoś w ogóle odpisał :) No wiesz na Pl jak byś na dłużej chciał grać to pomyśl że za eq płacił byś kasę słyszałem że 150 zł na item nie wiem bo nie kupowałem lecz za darmo to by napewno nic nie było.System gry niby i ten sam ale mistrza na Pl to chyba nie ma... Czy choć by innych wypraw takich jak kury kończąc na olimpiadzie czy testach m1 a czy jakoś tak.Mam 24 lvl i nie jest tak źle mam super broń w eq niestety użyć nie mogę ;/ Ale zbieram kupony na odnowienie już ponad połowę mam.Sam wchodzę teraz tylko zrobić zadanie aby dostać , to co nie pali itemku i to 2 co 60 trzeba i super broń będzie :P Ja tam narazie zapraszam bo fajnie się gra .

xtie

MPC Member

• Members
  • PipPipPipPip
  • 457 postów
  • Gadu Gadu:Nie dostaniesz
  • Czas Online: 7d 1h 43m 1s

Chyba nie grałeś na PL-u.

Jak jesteś aktywny to leczajka na rok i o wiele więcej nie jest problemem.

Po prostu musisz na "instancje" chodzić często.

Ja skończyłem grę z 3 tarczami, leczajką (oczywiście itemy na rok).

Miałem broń +8 ale spaliła się i się wkurzyłem bo gra nie ma sensu aby tam zaistnieć musisz wpłacić 150-500 zł na amulety do ulepszania eq + zbieranie kamieni ulepszających czasami zbiera się miesiąc aby wykonać kilka żałosnych prób.

Expienie od 30 lvl jest żmudne ;)

Ale gra warta uwagi, jak się ma z kim grać i nie straszna nam gra zespołowa.

Dołączona grafika

By "*ZiomQ*"

Podlizujcie się dalej między sobą... marne kreatury. Myślicie, że repy i rangi coś znaczą?

Chyba nie skoro lizanie dupy to waluta za wstęp "do śmietanki towarzyskiej".

kapi00

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Czas Online: 49m 47s
ja sie zarejestrowałem jestem kapi00 tutaj zaczynam ale na facebooku mam 22 lvl a serwerze 1 w portugalskim 17 . :D :P

p4w6i4

24h with MPC

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1497 postów
Za bardzo nie rozumiem twojej wypowiedzi grasz na tym serwerze o którym ja pisałem ?

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

KacperosIII

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Czas Online: 1h 5m 2s
Co wy gadacie na chinskim i portugalskim pewnie też nie pali np z +8 na +7 tylko zostaje na tym samym + a na PL pewnie spala z np +8 na +7 i w Questach na instancje jest 8 medali lub 16 a nie 2 lub 4 POLECAM CHINSKI GRAM NA KILKU KONTACH
KacperosIII

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych