Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Hobby:Od kiedy znalazłem te forum poświecam wolny czas na modyfikacje metina. A tak ogólnie gitara basowa.
Czytalem i nie wiem dlaczego ale nie mogę zmienić nazwy tego tematu. ogolnie samo pisanie w pamięci coś nie działa w c++ u mnie. Ale cóż, dalej próbuje ;p
Siema mi jakos nic sie nie dzieje. Wlaczam PL kmr mod jako admin Wykrywacz tez jako admin (mam win7) zaznaczam metiny bossy itd. lub wpisuje id na liste i co? klikam start i nic stoje i stoje i nic. powiedzcie co zrobic?
ja mam problem z wykrywaczem i nie wiem czemu.zaczęło się z wersją 1.0 działało wszystko ,wyłączyłem kompa i po pary h włączyłem i już nie działało...
zaznaczam wszystko tak jak trzeba klikam start i nic się nie dzieje stoję obok metka a go nie widzi. Pomorze ktoś ??
U mnie nie działa na WIn XP. Mam dev c++, AutoIt'a oraz C++ Express 2008 .,2010 i takie tam dodatki. NIC SIĘ nie dzieje tylko wyskakuje okienko o nazwie dsa i pisze w nim metin2client.exe
Powie mi ktoś jak to ustawić??
UP: Uruchom jako admin
Użytkownik BlackMachine edytował ten post 17 grudzień 2011 - 01:40
wiem co zrobić aby działało .Kolega Tenma w pierwszej wersji wykrywacza zrobił filmik na którym mówił że aby działało trzeba mieć nazwę okna odpowiednią a mianowicie " Metin2 " ważna jest wielkość liter ponieważ w tym programie zostało zaprogramowane ze działa tylko na oknach o nazwie " Metin2 ". W folderze v1,1 znajduje się program do zmiany nazwy okna . u mnie to zadziałało spróbujcie