Napisano 16 grudzień 2011 - 20:03
Co w takim razie powiecie na to?
Wychodzi na to, że Silkroad-r to nowa, osobna gra...
Cytat
What is Silkroad-R?
Silkroad-R is a game more evolved than Silkroad and is a rebirth of Silkroad.
Silkroad-R is a game more evolved than Silkroad and is a rebirth of Silkroad.
- You can level up faster in a cleaner game environment than Silkroad.
- Additional contents for improved balance between tribes and classes make level up easier, more convenient, and more fun.
- The service is independent from Silkroad, so you can enjoy the original Silkroad and Silkroad-R simultaneously.
Wychodzi na to, że Silkroad-r to nowa, osobna gra...
Napisano 16 grudzień 2011 - 20:13
Podobno ma być wprowadzony system "Wierzchowców" na których będzie można jeździć, jak i atakować
Napisano 16 grudzień 2011 - 21:07
Użytkownik ipaikillah dnia 16 grudzień 2011 - 20:13 napisał
Podobno ma być wprowadzony system "Wierzchowców" na których będzie można jeździć, jak i atakować 
To to akurat już wprowadzili na isro.
Co do nowego? silka...
A może będzie tak, że Silkroad-R zostanie uruchomiony jak beta silkroad dla wszystkich dostepny, a nie od 101++ i dopiero po okresie próbnym wprowadzą to na isro.
Nie widzi mi się bardzo by tyle graczy zostawili, którzy wydali kupe kasy.
Napisano 17 grudzień 2011 - 01:56
Haha, wytłumaczyć Wam co to będzie ? Cofnięcie się w rozwoju Joymaxa, po to, aby przyciągnąć ludzi i zarobić jeszcze więcej kasy. I tyle. Co do innych funkcji tego "czegoś" - to wątpię, żeby to było coś godne uwagi. Nawet na betę się nie zapisuję
| ProUser | ExKidModerator Silkroad | Ociekający zajebistością | Mistrzu minecraft.mpcforum.pl |
Napisano 17 grudzień 2011 - 14:36

"co noewgo ? -> lepszy silnik graficzny, nowe skille, przedmioty, mapki, cały interfejs, optymalizacja, kreatora tworzenia postaci, menu, questy, a kończąć na całkowicie przebudowanym systemu levelowania, który ma być… szybszy i łatwiejszy"
moim zdaniem to po prostu BIG update, stara gra w nowej szacie żeby dorównać graficznie nowszym grą bo silk już ma swoje lata
Użytkownik Bor3k edytował ten post 17 grudzień 2011 - 14:39
Napisano 17 grudzień 2011 - 20:48
Zaciekawiło mnie to, że nowa szata graficzna i optymalizacja...
Jak myślicie wzrosną wymagania gry?
Sprzęt mam dość stary i gdyby drastycznie wzrosły wymagania to albo pozostaje kupić nowy komp (kiedyś na pewno, ale nie od razu), albo bb sro...
Co do Pana UP...
Tak każdy będzie mógł wziąć udział w testach.
Jak myślicie wzrosną wymagania gry?
Sprzęt mam dość stary i gdyby drastycznie wzrosły wymagania to albo pozostaje kupić nowy komp (kiedyś na pewno, ale nie od razu), albo bb sro...
Co do Pana UP...
Tak każdy będzie mógł wziąć udział w testach.
Użytkownik Zigler edytował ten post 17 grudzień 2011 - 20:53
Napisano 17 grudzień 2011 - 22:26
Podobno exp ma być przyjemniejszy tzn lv szybciej idzie bo nowa tabela expa ma być.
Ciekawe rozwiązanie bo jeżeli tak to wydaje mi się, że to dobry sposób na Silkroada by ludzie wrócili.
Mi tylko jednego brakuje
czasów kiedy wszedłem do Hotan, pamiętam przed wigilią kilka godzin, postawiłem stalla a w tle słucham kolęd z gry
niby nic nadzwyczajnego, ale sprawiają że atmosfera jest inna, do tego gildia rozgadana.
Smalt i jak coś nowego dali?
Ciekawe rozwiązanie bo jeżeli tak to wydaje mi się, że to dobry sposób na Silkroada by ludzie wrócili.
Mi tylko jednego brakuje
Smalt i jak coś nowego dali?
Napisano 18 grudzień 2011 - 14:32
@Enno
Na exp x45 jak to na privach jest to bym raczej nie liczył, ale mam nadzieję, że dość przyzwoicie to zrobią, a najbardziej na sp mi zależy.
Gdyby joy ten uptade zrobił naprawdę dobrze, exp etc. byłby dobry i wziął się za gf'y, wystarczy IP limit to Silkroad naprawdę by odżył i tym samym ściągnął więcej ludzi.
Na exp x45 jak to na privach jest to bym raczej nie liczył, ale mam nadzieję, że dość przyzwoicie to zrobią, a najbardziej na sp mi zależy.
Gdyby joy ten uptade zrobił naprawdę dobrze, exp etc. byłby dobry i wziął się za gf'y, wystarczy IP limit to Silkroad naprawdę by odżył i tym samym ściągnął więcej ludzi.
Napisano 18 grudzień 2011 - 14:51
tak, tabela expa zostala zmieniona-widzialem, teraz ma byc oplacalna gra w pt-rownie chinczykami, bo rowniez maja healera i kogos na wzor warka-od buffow, tylko wiadomo jesli chodzi o pt to nadal przewagę mają eu, na pvp blader jest nie do zajebania i będzie multum takich buildów,ja sobie odpuszczam, poczekam jeszcze niech ludzi sie wciagna i sprzedam konto z 2k silkow

Napisano 18 grudzień 2011 - 14:55
Użytkownik IseeU dnia 18 grudzień 2011 - 14:51 napisał
tak, tabela expa zostala zmieniona-widzialem, teraz ma byc oplacalna gra w pt-rownie chinczykami, bo rowniez maja healera i kogos na wzor warka-od buffow, tylko wiadomo jesli chodzi o pt to nadal przewagę mają eu, na pvp blader jest nie do zajebania i będzie multum takich buildów,ja sobie odpuszczam, poczekam jeszcze niech ludzi sie wciagna i sprzedam konto z 2k silkow
skąd masz takie informacje ?

MPC Media Team | ExModerator Silkroad Online
Napisano 18 grudzień 2011 - 17:47
Użytkownik IseeU dnia 18 grudzień 2011 - 14:37 napisał
zmniejszyli o połowę expa, czyli mozna powiedziec, ze raty 2x sa (przyklad-wczesniej trza bylo na up 1k, teraz 500 expa-to tylko przyklad), maja byc przyjemnosci z questow, ale duzo dawac nie beda(expa)
Co, gdzie, kiedy zmniejszyli?
Gdzie masz tą tabele expa?
Nie mówisz czasem o evencie exp zwiększony o 100%, który się zakończył tydz temu?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry