Pani Kasia
Napisano 11 maj 2012 - 17:20
NIE POLECAM SERVA!!!!!!!!!!!!!!! [GA] siedzą tylko na Cavalosie a reszte swoich servów mają w dupie...od paru dni nie widzą żeby odebrali ma prawa [T] przed moim nickeim dalej [T] na forum też....mają wszystko w dupie .............NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 11 maj 2012 - 20:06
Użytkownik kucha55 dnia 11 maj 2012 - 20:01 napisał
nawet stronki odpalic niemoge....jeżeli srever OFF to prosze mi tu kase zwrócic która została władowana w IS...nie po to kupywałem żeby serv OFF był
Użytkownik Kiinow edytował ten post 11 maj 2012 - 20:06
Napisano 11 maj 2012 - 21:15
Nie jest to pierwsza sytuacja gdzie serwer został wyłączony , bez żadnych komunikatów , że strony Administracji , jak to zwykle bywa na tym serwerze , nie został opłacony więc zostanie zapewne włączony na drugi tydzień.
Serwer jest ciekawy , no ale ja to mówicie administracja w ogóle nie interesuje się serwerem , a szkoda.
Serwer jest ciekawy , no ale ja to mówicie administracja w ogóle nie interesuje się serwerem , a szkoda.
Napisano 13 maj 2012 - 21:40
Ten serwer to tylko strata czasu, bug na bugu, GMowie to idioci i nawet nie mają zamiaru kryć się z tym, że nadużywają swoich możliwości, a administrator chyba zapomniał, że istnieje coś takiego jak Guerramt2.
Regulamin niby istenieje ale co z tego skoro wulgaryzmów itd używają nawet członkowie teamu.
Regulamin niby istenieje ale co z tego skoro wulgaryzmów itd używają nawet członkowie teamu.
Użytkownik feax edytował ten post 13 maj 2012 - 21:41
Napisano 14 maj 2012 - 18:47
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry