Pani Kasia
Napisano 19 listopad 2011 - 16:07
Niech każdy, kto nie zna linku do forum Thandor napisze do mnie na PW, wtedy dostanie link do forum ;)
Napisano 19 listopad 2011 - 16:18
Znajomość gry RP:trochę tam grałem ale średnio wiem o co chodzi
Historia Postaci:była sobie kraina w której żyli magnaci , chłopi oraz szlachta wiedli wspaniałe życie aż do pewnego razu gdy król postanowił wypowiedzieć wojne złym orkom magnaci rycerze oraz reszta bogatych ludzi lecz chłopi nie byli zbytnio szczęśliwi ponieważ ich majątki nie były zbyt wysokie by móc uczestniczyć w wojnie gdy zacięta walka rozpoczeła się ludzie nie dostrzegli potężnej mocy którą każdy z orków miał oraz sekretną broń która wystawili zaraz po ataku ze strony ludzi - Creeperonów, były to nieco mniejsze stwory które odziedziczyły karnacje skóry po orkach Creeperowie byli specjalną rasą która miała możliwości przeciętnego kamikaze potrafili przelecieć całą linie ognia wroga a na koniec zdetonować połowe wojska król obawiał się czy tą wojne wygra ponieważ orków przybywało a ludzi malało aż nagle z nie wiadomo skąd przybiegł tajemniczy chłopak o niewiadomym imieniu oraz przezwisku był wysoki niczym brzoza to on miał wybawić ludzkość od ataku orków król zwrócił się do niego o pomoc chłopak przyjoł błaganie króla i ruszył na front siły miał za 4 a rozwagi za pięciu wybieg na prostą orką zaczoł miotać mieczem niczym opętany orkowie obawiali się go więc wymyślili inną odmiane Creeperowiów i stworzyli Creepera był to zielono biało czarno skóry potomek Creeperonów ze smutną miną którzy mieli na celu tylko jedyny cel - zniszczyć bohatera po kilku latach ciągłej wojny chłopak pokonał orków ciesząc się z wygranej nie wiedział że czeka go jeszcze jedna walka... od tamtej pory Creeperzy próbują pomścić ich potomków
Preferowana Nacja:Iyash
Dlaczego nasz serwer?:ma świetną fabułe i myśle że warto go ujrzeć i zareklamować
Posiadasz Mumble?** Tak. posiadam
Zareklamujesz serwer:pewnie ;D
Proszę o zdjęcie mi kilku % :)
Napisano 19 listopad 2011 - 16:20
Czas gry w Minecraft'a: prawie rok
Znajomość gry RP: oczywiście
Historia Postaci: pewnego zimowego dnia na naszą wioske napadli bandyci byli dziwne ubrani zabili i zniszczyli całą wioskę i ich mieszkańców ja jako mały nieznający życia poza wioską Bachor spróbowałem się zaciągnąć do wojska w Yerdyn ale niestety byłem za mlody więc pomagałem dla myśliwego w polowaniach był on dla mnie jak ojciec nauczył mnie przetrwania na zimowym lądzie gdy dorosłem poszedłem do króla by złożyć mu swój miecz w obronie królestwa i rzekł on ...
Preferowana Nacja: Yerdyn
Dlaczego nasz serwer?: bardzo spodobał mi się pomysł z nacjami religią itp.
Posiadasz Mumble?** nie ale posiadam ts3
Zareklamujesz serwer: tak
Użytkownik Potkan951 edytował ten post 19 listopad 2011 - 16:22
Napisano 19 listopad 2011 - 16:24
[b]Wiek
[b]Czas gry w Minecraft'a:[/b] 2 lata
Znajomość gry RP: Duża , 1 rok
Historia Postaci: O co z tym chodzi ?
Preferowana Nacja: Iyash
Dlaczego nasz serwer?: Bo jest super ! (jak czytam
Posiadasz Mumble?** Nie ale moge mieć
Zareklamujesz serwer: 100000% !
Napisano 19 listopad 2011 - 16:24
Mokatte, historia postaci to jest to, co spotkało cię zanim trafiłeś do Thandor, też przy pytaniu "Dlaczego nasz serwer?" mógłbyś napisać coś więcej (chociaż parę słów).
Talls przyjęty, Mokatte do poprawy.
Użytkownik jiyam edytował ten post 19 listopad 2011 - 16:26
Niech każdy, kto nie zna linku do forum Thandor napisze do mnie na PW, wtedy dostanie link do forum ;)
Napisano 19 listopad 2011 - 16:27
Czas gry w Minecraft'a: od bety 1.3
Znajomość gry RP: Dobra, choć bardzo szybko się uczę.
Historia Postaci: Ciemny bar, z którego dało wyczuć się chmiel na półtorej kilometra. Tam właśnie śmiałek o imieniu MasterKrashed odpoczywał po ciężkim dniu pracy na roli. Zaczął pod nosem wyklinać, że nienawidzi słońca, bo przez nie musi pracować godzinami na polu. W rogu siedział tajemniczy mężczyzna, którego ledwo było widać, iż nie było w pobliżu jego żadnych świec. Gdy usłyszał wyklinanie Krasheda podszedł do niego i zadał mu pytanie "Czy chciałbyś na zawsze porzucić tą głupią pracę na roli, ale pod jednym warunkiem - już nigdy nie zobaczysz słońca". MasterKrashed był już pijany, więc się zgodził, a tajemniczy mężczyzna zaprowadził go do sieci jaskiń. Gdy Krashed obudził się rano w jaskini zdziwił się co tu robi, lecz po krótkim czasie przyszedł do niego jeden mężczyzna i wszystko wytłumaczył. Tak oto były rolnik znalazł się w królestwie Quehati
Preferowana Nacja: Quehati
Dlaczego nasz serwer?: Bardzo lubię serwery RP. "Zaraziłem" się tym grając w SAMP'a, gdzie też są takie serwery. Niedawno zobaczyłem, że w Minecrafcie też są takie serwery i wszcząłem poszukiwania. Od razu natrafiłem tutaj, gdzie po przeczytaniu bardzo mnie zaciekawiło, więc składam podanie
Posiadasz Mumble?** Nie, ale jeśli będzie potrzebne to mogę pobrać.
Zareklamujesz serwer: Oczywiście już to zrobiłem na GG oraz "skajpaju"
Napisano 19 listopad 2011 - 16:28
Czas gry w Minecraft'a:5-6h
Znajomość gry RP:Dobra!
Historia Postaci:Dawno dawno temu żył sobie chłop, był biednym mieszkańcem, jego rodzice nie mieli piniedzy by i utrzymywac go i jego 3 bracie wiec, on żeby sprawiac mniej problemow to wyruszyl do miasta, i tam sie osiedlil.Gdyż potem sie dowiedzial ze jego rodzice zmarli byl pełny gniewu do boga.I wyruszyl do swojej ojczystej wioski ,,Iyash''.Tam na niego czekali jego bracia, i powiedzieli mu o wszystkim. A on im uwierzyl, lecz potem od sasiadow dowiedzial sie o tym , ze jego bracia pozabijali rodzicow, a on z gniewem podszedl do nich z diamentowym mieczem i on ich zabił.Potem pomodlil się do Boga za to ze zwątpil w niego i poprosil o rozgrzeszenie....
Preferowana Nacja:Iyash
Dlaczego nasz serwer?:Poniewaz lubie serwery z nacjami i RP.
Posiadasz Mumble?** nie lecz moge pobrac.
Zareklamujesz serwer:Tak
Użytkownik kubus520 edytował ten post 19 listopad 2011 - 16:28
Wejdz :
http://www.mpcforum.pl/topic/555755-dedyktrailer-epicblocks-launcherskinymody/
50[v]
75[v]
100[v]
125[v]
150[v]
175[v]
200[v]
225[x]
250[x]
375[x]
400!!!! <333[x]
Legenda :
[x]-Nie zdobyte
[v]-Zdobyte
Napisano 19 listopad 2011 - 16:31
Psychiczy, historia dość dziwna, ale poprawnie napisana, więc nie mam żadnych zastrzeżeń (tak samo jak Master pobierz Mumble)
potkan również dobrze napisane podanie, tylko nie jestem pewien, czy TS3 wystarczy, ale póki co się tym nie przejmuj
MasterKrashed, Psychiczny i potkan951 przyjęci.
Użytkownik jiyam edytował ten post 19 listopad 2011 - 16:35
Napisano 19 listopad 2011 - 16:33
Napisano 19 listopad 2011 - 16:35
Użytkownik jiyam dnia 19 listopad 2011 - 16:31 napisał
Psychiczy, historia dość dziwna, ale poprawnie napisana, więc nie mam żadnych zastrzeżeń (tak samo jak Master pobierz Mumble)
MasterKrashed i Psychiczny przyjęci.
a u mnie jaki werdykt
Napisano 19 listopad 2011 - 16:38
stalowy i Quatro, już wysyłam wam na pw
Potkan, zedytowałem poprzedni post
Użytkownik jiyam edytował ten post 19 listopad 2011 - 16:38
Napisano 19 listopad 2011 - 16:43
[b]Wiek:13[/b]
[b]Czas gry w Minecraft'a: od 1.7.3[/b]
Znajomość gry RP: Dobra
Historia Postaci: Kamazz to sierota. Jego rodzice zginęli na wojnie. W wieku roczku trafił do sierocińca... W wieku 15 lat staje przed nim
dzień wyboru... Kamazz chce zostać Rycerzem jak jego ojciec, lecz zostaje odrzucony. Wtedy otrzymuje propozycje od Tajemniczego Legendarnego
Zwiadowcy Halta. Kamazz nie jest pewien co ma począć, lecz lepiej zostać Zwiadowcą niż służyć jako wieśniak w królestwie. Gdy dołącza do Halta
zaczyna się jego przygoda i 5 lat szkolenia Zwiadowców.
Dlaczego nasz serwer?: Uwielbiam serwery tego klimatu.
Posiadasz Mumble?** Tak
Zareklamujesz serwer: Wiadomo
Użytkownik Shadowsek25 edytował ten post 19 listopad 2011 - 17:21
Napisano 19 listopad 2011 - 17:00
<pre class="prettyprint">
<span class="pun">[</span><span class="pln">b</span><span class="pun">]</span><span class="typ">Nick</span><span class="pun">:[/</span><span class="pln">b</span><span class="pun">]</span><span class="pln"> mrkubapl1
</span><span class="pun">[</span><span class="pln">b</span><span class="pun">]</span><span class="typ">Wiek</span><span class="pun">
</span><span class="pun">[</span><span class="pln">b</span><span class="pun">]</span><span class="typ">Czas</span><span class="pln"> gry w </span><span class="typ">Minecraft</span><span class="str">'a:[/b] od bety 1.2_2
Znajomość gry RP: chyba dobra , gra tylko na rp i surv
Historia Postaci: dawno dawno temu kiedy byłem z ojcem i matką na polowaniu zaatakowali nas bandyci , matkę zgwałcili , ojca porwali a mnie pobili i zostawili . Jak się już obudziłem moich rodziców nie bylo a nademną stały 2 osoby , byli to przyjaciele moich rodziców przekazali wiadomość którą powiedzieli im moi rodzice . Wtedy dowiedzialem się ze moja mama nie żyje a ojciec pracuje dla krola w kopalni.
Preferowana Nacja:</span><strong class="bbc"><span style="color: indigo">Quehati</span></strong> <span class="str">
Dlaczego nasz serwer?: fajnie sie zapowiada po reklamie
Posiadasz Mumble?** nie ale ts3 ale mogę ściągnąć
Zareklamujesz serwer: jak bedzie godzien to oczywiście tak </span></pre>
Napisano 19 listopad 2011 - 17:16
KochamPvP, popraw swoje podanie, bo nic z niego nie idzie wyczytać, niezły bałagan zrobiłeś
Potkan, w takich sprawach pisz do MarkaZet na forum Thandor.
KaMaZz i KochamPvP do poprawy.
Napisano 19 listopad 2011 - 17:28
Kamazz przyjęty.
Napisano 19 listopad 2011 - 17:31
Daniuske, tobie też wyśle
Użytkownik jiyam edytował ten post 19 listopad 2011 - 17:32
Napisano 19 listopad 2011 - 17:43
Czas gry w Minecraft'a: Czasu dokładnego nie znam ale wiem ze od wersji 1.6
Znajmosc gry RP: Niestety nie grałem nigdy RP ale szybko się uczę
Historia Postaci: Byłem zwykłym chłopcem na dworze u szlachcica, aż pewnego razu zjawił się w mieście jakiś podróżnik który opowiadał
to o innych krajach, jak tam jest jakie mają tam obyczaje i jak wyglądają ich krainy.Tak ciekawie opowiadał ze aż samemu chciałem
zobaczyć te krainy. Gdy doszedłem do krainy gdzie było strasznie dużo drzew zauważyłem że jest tam miasto. Mieszkańcy przyjęli mnie nie
chętnie ponieważ pochodziłem z daleka, ale była jedna osoba która "odważyła" się mnie przyjąć i uczyć fachu który sam wykonuje a był to
najlepszy łowca i łucznik jaki kiedykolwiek istniał a jego imię brzmi - Legolas
Dlaczego nasz serwer?: Strasznie mnie zaciekawił opis poza tym szukałem serwera takiego typu.
Posiadasz Mumble?** Nie, ale jak będzie potrzeba to mogę "posiadać"
Zareklamujesz serwer: Tak, nawet już powiedziałem moim kolegom o tym serwie (może i oni się dołączą)
Użytkownik mardelp97 edytował ten post 19 listopad 2011 - 17:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry