Przedstawiam dzisiejszy filmik, w którym to mówię o porównywaniu do znanych postaci z internetu oraz o śmierci Hanki Mostowiak z "M jak miłość"
Pani Kasia
Napisano 13 listopad 2011 - 01:07
Ciekawie gadasz, masz poczucie humorku 
Zostawiam Subskrybcje + Lajka + Lajka na Fejsie
Czekam na więcej.
Uzupełniaj galerie na bieżąco, bo na yt nie wbijam codziennie, a na MPC owszem, tak więc będzie to dla mnie przypomnienie o oglądaniu ;>
PS
Patrz się do kamerki a nie gdzieś na sufit, bo to wkurzające. Przynajmniej dla mnie
Zostawiam Subskrybcje + Lajka + Lajka na Fejsie
Czekam na więcej.
Uzupełniaj galerie na bieżąco, bo na yt nie wbijam codziennie, a na MPC owszem, tak więc będzie to dla mnie przypomnienie o oglądaniu ;>
PS
Patrz się do kamerki a nie gdzieś na sufit, bo to wkurzające. Przynajmniej dla mnie

Spoiler
Spoiler
Serdecznie zapraszam do konkursu w dziale Battlefield!
http://www.mpcforum....aj-hacka-do-bf/
Napisano 13 listopad 2011 - 15:32
Napisano 22 listopad 2011 - 21:43
Użytkownik Sekhmet dnia 22 listopad 2011 - 15:52 napisał
Jak dla mnie bardzo dobrze gadasz.
Nie mulisz nie wiadomo o czym, tylko gadasz na temat, i to z poczuciem humoru.
Tylko przez cały film rozpraszało mnie to że filmik skacze.
Tak to ciąłeś, czy to specjalnie
?
Nie mulisz nie wiadomo o czym, tylko gadasz na temat, i to z poczuciem humoru.
Tylko przez cały film rozpraszało mnie to że filmik skacze.
Tak to ciąłeś, czy to specjalnie

Napisano 22 listopad 2011 - 22:58
Pytania do Rodimopa ze wszystkich Twoich cyklów są najlepsze. Rób je częściej
.
Gadasz od rzeczy i z tzw. jajem. Podoba mi się to, ale pamiętaj- nie staczaj się na l'p gier flashowych... Ojj
?
Gadasz od rzeczy i z tzw. jajem. Podoba mi się to, ale pamiętaj- nie staczaj się na l'p gier flashowych... Ojj

Moderator FART l ExModerator l Global Moderator l Gold Member l Recenzent MMT l exMML l Mentor l
Napisano 24 listopad 2011 - 23:58
Trochę Krytyki 
Twoje pierwsze filmiki podobały mi się, ale teraz robią się bez sensu te filmy z gier flash są bez sensu.Mniej więcej przez tą serie twoje filmy znudziły mnie.
Twoje pierwsze filmiki podobały mi się, ale teraz robią się bez sensu te filmy z gier flash są bez sensu.Mniej więcej przez tą serie twoje filmy znudziły mnie.

Za avatar i sygnaturę dziękuje Wrednej oraz Matzarowi <3
Pomagam z Web masteringiem.(Moderuję,instaluje,Pomagam)GG:19857496
Napisano 14 grudzień 2011 - 19:05
Hah, no fakt filmiki dobre i z humorem. ;>
Czekam na wiecej i jak już mówili wyżej, nie rób filmików z gier flashowych.. ;d
Czekam na wiecej i jak już mówili wyżej, nie rób filmików z gier flashowych.. ;d
Napisano 14 grudzień 2011 - 19:07
Gry flashowe NOT
Ten odcinek jak ostatni z tymi smiesznymi filmikami (lub moze znajdziesz jakis caly film którego smiesznie skomentujesz
)
Pytania tez fajne ale to od czasu do czasu zeby nie było że pomysłów nie masz ;d
Ten odcinek jak ostatni z tymi smiesznymi filmikami (lub moze znajdziesz jakis caly film którego smiesznie skomentujesz
Pytania tez fajne ale to od czasu do czasu zeby nie było że pomysłów nie masz ;d

Member
ProUser
KidMod Combat Arms
ProUser
Postmaker
Postwriter
KidMod Combat Arms
Napisano 12 styczeń 2012 - 14:26
Mi się trochę nie podoba bo wydaje mi się, że zrzynasz od innych vlogerów sporo rzeczy.
Np od lekkostronniczych to ucinanie. Te pytania i odpowiedzi i twój sposób na odpowiadanie na nie też już gdzieś widziałem....
Ale widać, że się starasz, czasami próbujesz być śmieszny i zachować przy tym poważną minę... nie zawsze wychodzi ale staraj się
Jak gadasz na stojąco to za bardzo gestykulujesz.. jak siedzisz to patrzysz się w sufit...
Może nagrywaj na leżąco i będzie dobrze ?
Np od lekkostronniczych to ucinanie. Te pytania i odpowiedzi i twój sposób na odpowiadanie na nie też już gdzieś widziałem....
Ale widać, że się starasz, czasami próbujesz być śmieszny i zachować przy tym poważną minę... nie zawsze wychodzi ale staraj się
Jak gadasz na stojąco to za bardzo gestykulujesz.. jak siedzisz to patrzysz się w sufit...
Napisano 11 luty 2012 - 13:58
Lubię twoje filmiki jak i kanał na YT. Oglądam twoje odcinki bardzo często i dosyć regularnie. Masz super styl mówienia i czasem chce mi się śmiać
Masz humor.
A jak Baksiu napisał, że nie podobają się jemu urywania filmiku w środku zdania to mi wręcz przeciwnie podoba mi się to bardzo
Pozdrawiam, Mathias.
A jak Baksiu napisał, że nie podobają się jemu urywania filmiku w środku zdania to mi wręcz przeciwnie podoba mi się to bardzo
Pozdrawiam, Mathias.

sygna by *ZiomQ*
Napisano 25 luty 2012 - 01:11
Całkiem fajne, lecz denerwuję mnie jedna rzecz....
Każdy na youtube zaczyna wrzucać swoje blogi itp. każdy od każdego zgapia itd...
0:21 min. -mina upodobniająca się do niekrytegokrytyka ... albo może tylko mi się tak wydaję
Pozdrawiam i twórz dalej .
Ps. pamiętaj próbuj być jak najbardziej sobą.
Każdy na youtube zaczyna wrzucać swoje blogi itp. każdy od każdego zgapia itd...
0:21 min. -mina upodobniająca się do niekrytegokrytyka ... albo może tylko mi się tak wydaję
Pozdrawiam i twórz dalej .
Ps. pamiętaj próbuj być jak najbardziej sobą.

W razie problemów/pytań pisz na gg lub pw:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry