gdzie jest 5 bon? zawsze jest tak malo typa;x?
Pani Kasia
Napisano 04 kwiecień 2012 - 17:58
To kwestia gustu ; ) ja osobiście lubię jak jest z 4/5 epików ; ) i trzeba ulepszyć lecz nie lubie jak się coś ciężko dropi ;D albo tworzyć dropki do ulepszaczy ;x ... od tego jest dla mnie postać główna ;x.
Nie grałem na tym serwie. ponieważ jak wystartował zaraz był off zaraz chcieli od nowa wystartować i już dalej nie wchodziłem na temat tego serwera ; ) lecz chyba fajnie się prezentuje ; )
Nie grałem na tym serwie. ponieważ jak wystartował zaraz był off zaraz chcieli od nowa wystartować i już dalej nie wchodziłem na temat tego serwera ; ) lecz chyba fajnie się prezentuje ; )
Szukam kogoś kto zrobi mi sygnaturę DAJE LIKE ;D pw
Napisano 05 kwiecień 2012 - 21:20
Użytkownik sokol18 dnia 02 kwiecień 2012 - 20:01 napisał
Serwerek super , proponuje dodać Pierścień Anty-EXP dla dropków
Coś w tym stylu jest, u nas nazywa się to Peleryna Cofnięcia Czasu (dostępna u Młodego Podróżnika na placu m1 i z dropu)
@UP
Nie było żadnego off po starcie ;x była kilkudniowa beta (oczywiście zapowiedziana na stronie głównej ) i normalny start od razu ;p
Napisano 14 maj 2012 - 16:04
Napisano 14 maj 2012 - 20:46
Cze Leo, tu Chojrak (Nie wiem czy pamiętasz, ale pomagałem Ci ceny i rzeczy w IS ogarniać)
Jesteś dobry i w miare ogarniasz sprawe, proponuje Ci zmienić typ serwera na medium lub zresetować go i puścić od początku, bo te duże lvl odpychają, a serwera żadnego normalnego na dzień dzisiejszy nie ma..
Jesteś dobry i w miare ogarniasz sprawe, proponuje Ci zmienić typ serwera na medium lub zresetować go i puścić od początku, bo te duże lvl odpychają, a serwera żadnego normalnego na dzień dzisiejszy nie ma..
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry