[Pytanie] Czy Job's na serverze są potrzebne czy nie?
Rozpoczęty przez patryk122223, 24 paź 2011 18:11
Napisano 24 październik 2011 - 18:11
Witam po prostu musiałem o tym napisać bo dużo osób się spiera czy na serwerze są potrzebne prace czy nie dla mnie to jest bardzo potrzebne bo:
1.Gra się lepiej
2.Gra jest ciekawsza
3.Jest jakiś cel w kopaniu i innych pracach.
jest ich jeszcze dużo
Więc czy wy też uważacie że Job's jest potrzebne na serwerze czy nie?
Odpowiedzi w komentarzach
1.Gra się lepiej
2.Gra jest ciekawsza
3.Jest jakiś cel w kopaniu i innych pracach.
jest ich jeszcze dużo
Więc czy wy też uważacie że Job's jest potrzebne na serwerze czy nie?
Odpowiedzi w komentarzach

Jeśli pomogłem Kliknij Lubię To
Napisano 24 październik 2011 - 19:01
Wg mnie Jobs to kompletna bzdura gracze po 2 dniach grania na serwerze będą mieli kasy od zarąbania... Wystarczy plugin McMmo aby mieć jakąś satysfakcję z lvli i to wszystko.
Temat do zamknięcia robi się spam. Poczekamy, zobaczymy co będzie na serwerze na razie nie mamy nic do powiedzenia...
Temat do zamknięcia robi się spam. Poczekamy, zobaczymy co będzie na serwerze na razie nie mamy nic do powiedzenia...
Napisano 24 październik 2011 - 19:08
@Up. Dokładnie... Kasy i tak wszyscy po kilku-kilkunastu dniach graniach mają naprawde mnóstwo, a levele dla satysfakcji w zupełności wystarczają.
Btw. Twój userbar jest hmm.. bardzo przesadzony. Nazywasz się grafikiem i animatorem za to, że umiesz trzy warstwy w gifa połączyć i w sygnie wkleić render + alfa na logo? Hohoho...
Btw. Twój userbar jest hmm.. bardzo przesadzony. Nazywasz się grafikiem i animatorem za to, że umiesz trzy warstwy w gifa połączyć i w sygnie wkleić render + alfa na logo? Hohoho...
Napisano 24 październik 2011 - 19:59
Wtyczka jest do kitu... Na moim serwerze miałem z nią dużo a nawet bardzo dużo kłopotów.. Często się psuła a nawet bugowała permissions a co gorsza inne pluginy... Sam sposób jej działania nie przypadł mi do gustu... Ja jestem na nie i tak będzie zawsze no i to nie jest RPG!
[VideoTut][1.2.5]Jak kopiować itemy MultiPlayer + zabezpieczenie
l exModerator Minecraft | Team Minecraft.MPCforum.pl | MPC Coders Team l MPC Gold Member | Leń <3
Napisano 24 październik 2011 - 20:09
Jak dla mnie decyzją graczy plugin podsumowując jest chujowy i nie warto go wgrywać do nas na serwer z wyżej wymienionych powodów
[VideoTut][1.2.5]Jak kopiować itemy MultiPlayer + zabezpieczenie
l exModerator Minecraft | Team Minecraft.MPCforum.pl | MPC Coders Team l MPC Gold Member | Leń <3
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry