Skocz do zawartości

Karta bezpieczenstwa

1 odpowiedź w tym temacie

4everdemon

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 15 postów
  • Czas Online: 2s
Mam problem z security card ,a mianowicie maila podany dla SC jest nie kompatybilny [ interia ] support ma w dupie moje wiadomosci , moze ja zle sformuowalem wiadomosc byla po angielsku , nie korzystalem z tlumacza przy jej pisaniu [ moze powinienem :x ] WIe ktos moze co moge zrobic oprucz pocalowania sie w dupe ;] szkoda mi konta mialem na nim 120 jeweli pomijam sety . Moze mnie ktos chociaz nakierowac co moge sprubowac zrobic zeby cos sensownego zdzialac??

Dodam ze pisalem do supportu kilka razy w odstepie 2 dni , i cisza moze jest jakiis specjalny sposob pisania jakies inne znaki no niemam pojecia :/ jescze sie nie spotkalem zeby support po tygodniu nie odpisal nawet " pocaluj sie w ... "

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

mirraseq

MPC Team

• V.I.P.
  • PipPipPipPipPip
  • 641 postów
  • Gadu Gadu:7658581
  • Czas Online: 8d 17h 23m 46s
W temacie maila napisz "DUPE BUG!" to będziesz miał pewność, że przynajmniej otworzą i przejrzą co tam napisałeś. Jeśli kupowałeś wcoiny to wspomnij o tym i pogroź, że tracą klienta a za sobą pociągniesz kilku innych i takie tam lanie wody.

WZ Support działa mniej więcej tak: widzi maile nt bugów to odpisać potrafią na następny dzień (im "większy" bug tym lepiej), reszty nawet nie otwierają.
mirraseq.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych