Mam problem z security card ,a mianowicie maila podany dla SC jest nie kompatybilny [ interia ] support ma w dupie moje wiadomosci , moze ja zle sformuowalem wiadomosc byla po angielsku , nie korzystalem z tlumacza przy jej pisaniu [ moze powinienem :x ] WIe ktos moze co moge zrobic oprucz pocalowania sie w dupe ;] szkoda mi konta mialem na nim 120 jeweli pomijam sety . Moze mnie ktos chociaz nakierowac co moge sprubowac zrobic zeby cos sensownego zdzialac??
Dodam ze pisalem do supportu kilka razy w odstepie 2 dni , i cisza moze jest jakiis specjalny sposob pisania jakies inne znaki no niemam pojecia :/ jescze sie nie spotkalem zeby support po tygodniu nie odpisal nawet " pocaluj sie w ... "
Pani Kasia
Napisano 18 październik 2011 - 14:25
W temacie maila napisz "DUPE BUG!" to będziesz miał pewność, że przynajmniej otworzą i przejrzą co tam napisałeś. Jeśli kupowałeś wcoiny to wspomnij o tym i pogroź, że tracą klienta a za sobą pociągniesz kilku innych i takie tam lanie wody.
WZ Support działa mniej więcej tak: widzi maile nt bugów to odpisać potrafią na następny dzień (im "większy" bug tym lepiej), reszty nawet nie otwierają.
WZ Support działa mniej więcej tak: widzi maile nt bugów to odpisać potrafią na następny dzień (im "większy" bug tym lepiej), reszty nawet nie otwierają.
mirraseq.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry