Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Skrypty ElfBot NG
Rozpoczęty przez Déjà Vu, 02 maj 2010 22:36
Napisano 03 maj 2010 - 03:24
Czy mógłbyś zrobić mi 3 skrypty jesli jest to mozliwe 
1. Uzywanie sd w tym samym czasie co healowanie mniej wiecej tzn uh+sd w tym samym momecie no chyba ze sie nie da bo jest dealay chyba 1 sec.
2. Walenie z exori gran i leczenie sie UHem (jest to na ots ale id niewiem jak sprawdzic)
3. Zmienianie ringa (Po to aby sie leczyć) i rozmieniac za kazdym razem platyne na 100gp bo tyle potrzeba aby ringa zalozyc.
1. Uzywanie sd w tym samym czasie co healowanie mniej wiecej tzn uh+sd w tym samym momecie no chyba ze sie nie da bo jest dealay chyba 1 sec.
2. Walenie z exori gran i leczenie sie UHem (jest to na ots ale id niewiem jak sprawdzic)
3. Zmienianie ringa (Po to aby sie leczyć) i rozmieniac za kazdym razem platyne na 100gp bo tyle potrzeba aby ringa zalozyc.
Napisano 03 maj 2010 - 04:37
1.
liczba 1000 to hp
ID - tutaj id uh
id items sprawdzasz tak- look na itemke i pokazuje ci się jego id tam gdzie pisze "you are full."
2. Jeżeli chodzi ci o spamowanie exori i uh to bedzie
3.
Nie mam aktualnie dostępu do tibi żeby przetestować te skrypty, jak coś nie działa to napisz pw
nie rozumiem
auto 2000 sd target | hplower 1000 useitems ID
liczba 1000 to hp
ID - tutaj id uh
id items sprawdzasz tak- look na itemke i pokazuje ci się jego id tam gdzie pisze "you are full."
2. Jeżeli chodzi ci o spamowanie exori i uh to bedzie
ID - id uhaauto 100 say exori gran | useitems ID
3.
auto 2000 hplower 500 equipring id
Nie mam aktualnie dostępu do tibi żeby przetestować te skrypty, jak coś nie działa to napisz pw
nie rozumiem
rozmieniac za kazdym razem platyne na 100gp bo tyle potrzeba aby ringa zalozyc.

Jakiś link padł? Napisz pw z prośbą o re-upload
Napisano 03 maj 2010 - 14:11
A da sie zrobic tak ze naprzyklad jak sa 2 potwory to zeby char mi walil z super sd (3171) a jezeli sa 3 potwory lub wiecej to zeby mi knight walil z exori gran?
Jak tutaj dac id sd?
Chodzi o to ze jak zakladam ringa to musze miec za kazdym razem 100gp które zabiera po to aby założyć ringa, dlatego jak dam naprzyklad 100cc do backpacka to zeby mi rozmienialo to na 100gp za kazdym razem naprzyklad jak zaloze ringa
Jak tutaj dac id sd?
nie rozumiem
rozmieniac za kazdym razem platyne na 100gp bo tyle potrzeba aby ringa zalozyc.
Chodzi o to ze jak zakladam ringa to musze miec za kazdym razem 100gp które zabiera po to aby założyć ringa, dlatego jak dam naprzyklad 100cc do backpacka to zeby mi rozmienialo to na 100gp za kazdym razem naprzyklad jak zaloze ringa
Napisano 03 maj 2010 - 15:07
hotkey
jest exhused
auto 2000 useoncreature 'ITEMID' target | wait 2000 | hplower 1000 useitems ID
Ten kod wali tylko z sd nawet jezeli idzie na mnie 6 potowrow ;/
//Edit
Moze poprostu ja cos zle robie... Zaraz przeskanuje wszystko powoli.
Jedyne o co prosze to oto aby mi sie char uhal, walil z sd jak sa 2 potowry oraz z exori gran jak sa 3 potwory lub wiecej.
Napisano 04 maj 2010 - 22:51
Grał ktoś kiedyś na Roxor1337? może ktoś wie jakie ID Super MR bo mi niewyświetla niewiem czemu dam + i 5*
Napisano 05 maj 2010 - 07:19
Jak to ci się nie wyświetla? Nie możliwe, może masz jakiegoś skrypta i ciągle jest "sorry not possible"?
Napisałem kiedyś tutorial jak wyciągnąć ip bez żadnego cheata to mi go usunęli ;{ Bez podania powodu i bez %
Napisałem kiedyś tutorial jak wyciągnąć ip bez żadnego cheata to mi go usunęli ;{ Bez podania powodu i bez %

Jakiś link padł? Napisz pw z prośbą o re-upload
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook

Do góry