Skocz do zawartości

Disconnect. HELP

6 odpowiedzi w tym temacie

szogun952

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 14 postów
  • Czas Online: 14h 19m 39s
Witam, gdy włączam mu, działa idealnie, normalnie się uruchamia itp. ale, gdy próbuje wejść na serwer wyskakuje mi informacja: "You are disconnected from this server.". Jest jakaś osoba która zna odpowiedz na ten problem, bo nie mam w co grać, a "MU Online" mi się strasznie podoba :( Pozdrawiam

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

silnybicu

MPC Member II

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 531 postów
  • Czas Online: 1h 35m 20s
tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}
zbyt duża sygna

szogun952

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 14 postów

Wyświetl postUżytkownik silnybicu dnia 15 październik 2011 - 07:09 napisał

tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}

No właśnie loguje się przez stronę, bo jak próbowałem odpalić grę z folderu to po załadowaniu automatycznie się gra wyłącza, a z strony jest że mnie wywala podczas logowania do jakiego kol wiek severa...

KsP

Hala Madrid!

• exModerator
  • PipPipPipPipPip
  • 581 postów
  • Lokacja:Poland
  • Czas Online: 7d 15h 40m 5s
Jesteś pewny ,że serwer działa?

Dołączona grafika

Na forum pełnie role Moderatora MuOnline.

szogun952

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 14 postów
Kolega który mieszka blok obok gra normalnie, mam ten sam internet co on, wiec nie wiem co jest nie tak...

Gilian

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • Czas Online: 1h 23m 58s
syf jakiś może być (virus) zeskanuj jak nic nie da >to reinstal a następnym razem pisz co masz za os (system operacyjny)

sorka za kropki, przecinki ale spać mi się chce
Dołączona grafika

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

HabbaBabbaaa

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 14 postów
  • Czas Online: 3h 16m 56s
Taki error wyskakuje przy słabym łączu internetowym, bądź długim oczekiwaniem na kliknięcie na dany serwer.
Sprawdź zapory i antyvirusa, dodaj MuOnline jako wyjątek.
Jeżeli twierdzisz, że z twoim internetem jest wszystko okey , to ściągnij clienta jeszcze raz.Jak dalej nie działa to skontaktuj się z administratorem internetu, jeżeli masz od prywatnej osoby,aby zwiększył przepustowość dla gry.

Użytkownik HabbaBabbaaa edytował ten post 26 listopad 2011 - 21:02

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych