Napisano 13 październik 2011 - 14:44
Witam, gdy włączam mu, działa idealnie, normalnie się uruchamia itp. ale, gdy próbuje wejść na serwer wyskakuje mi informacja: "You are disconnected from this server.". Jest jakaś osoba która zna odpowiedz na ten problem, bo nie mam w co grać, a "MU Online" mi się strasznie podoba
Pozdrawiam
Pani Kasia
Napisano 15 październik 2011 - 07:09
tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}
zbyt duża sygna
Napisano 16 październik 2011 - 11:23
Użytkownik silnybicu dnia 15 październik 2011 - 07:09 napisał
tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}
No właśnie loguje się przez stronę, bo jak próbowałem odpalić grę z folderu to po załadowaniu automatycznie się gra wyłącza, a z strony jest że mnie wywala podczas logowania do jakiego kol wiek severa...
Pani Kasia
Napisano 26 listopad 2011 - 21:01
Taki error wyskakuje przy słabym łączu internetowym, bądź długim oczekiwaniem na kliknięcie na dany serwer.
Sprawdź zapory i antyvirusa, dodaj MuOnline jako wyjątek.
Jeżeli twierdzisz, że z twoim internetem jest wszystko okey , to ściągnij clienta jeszcze raz.Jak dalej nie działa to skontaktuj się z administratorem internetu, jeżeli masz od prywatnej osoby,aby zwiększył przepustowość dla gry.
Sprawdź zapory i antyvirusa, dodaj MuOnline jako wyjątek.
Jeżeli twierdzisz, że z twoim internetem jest wszystko okey , to ściągnij clienta jeszcze raz.Jak dalej nie działa to skontaktuj się z administratorem internetu, jeżeli masz od prywatnej osoby,aby zwiększył przepustowość dla gry.
Użytkownik HabbaBabbaaa edytował ten post 26 listopad 2011 - 21:02
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry