Napisano 10 październik 2011 - 16:27
Nick w grze: Bartez969
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ będzie to co kiedyś, świetna zabawa, klimat! Świetny serwer, profesjonalna administracja.
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ będzie to co kiedyś, świetna zabawa, klimat! Świetny serwer, profesjonalna administracja.
Napisano 10 październik 2011 - 16:35
Nick w grze: SentencePL
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ, zawsze chciałem zagrać na tym wyjątkowym serwerze MPC.
Wierzę, że atmosfera i gra na serwerze będzie wspaniała.
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ, zawsze chciałem zagrać na tym wyjątkowym serwerze MPC.
Wierzę, że atmosfera i gra na serwerze będzie wspaniała.
Ujrzałem Panią Kasie w tematach!

| Gold Member | Blue Member | MPC Media Team | KidMod Minecraft |
Napisano 10 październik 2011 - 16:35
Napisano 10 październik 2011 - 16:36
Nick w grze: PanJabko666
Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na poprzednich częściach i było fajnie, chciałbym od nowa spróbować swoich sił razem z ludźmi z MPC. Poza tym szukam serwa, który postoi trochę więcej niż 2 tygodnie i będzie można na nim w spokoju budować.
Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na poprzednich częściach i było fajnie, chciałbym od nowa spróbować swoich sił razem z ludźmi z MPC. Poza tym szukam serwa, który postoi trochę więcej niż 2 tygodnie i będzie można na nim w spokoju budować.

by Baksiu
Napisano 10 październik 2011 - 16:40
NICK: Kubaaa96
Dlaczego chcesz zagrać: Wydje mi się ze ten serwer będzie bardzo dobry. Będzie można sobie pograć poznam ciekawych ludzi i napewno będzie bardzo ogarnięta administracja co się z tym wiąże będzie to bardzo dobry serwer.
Dlaczego chcesz zagrać: Wydje mi się ze ten serwer będzie bardzo dobry. Będzie można sobie pograć poznam ciekawych ludzi i napewno będzie bardzo ogarnięta administracja co się z tym wiąże będzie to bardzo dobry serwer.
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Podobalo sie? Daj plusa!" << endl;
return 0;
}
Napisano 10 październik 2011 - 16:41
Nick w grze: Sopel
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ grałem już na poprzedniej odsłonie, i bardzo miło spędzałem czas. Już od dłuższego czasu wyczekuje startu tego serwa i właśnie nadażyła się okazja
Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ grałem już na poprzedniej odsłonie, i bardzo miło spędzałem czas. Już od dłuższego czasu wyczekuje startu tego serwa i właśnie nadażyła się okazja

[UDF] MathEx (AutoIt source)
[Gra] Gomok (konkurs) (AutoIt source)
[Gra] Tetris (konkurs) (AutoIt source)
[Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) (AutoIt source + compiled)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry