Skocz do zawartości

ERD Explorer

1 odpowiedź w tym temacie

robem

Zdaje MI Się Że RobeM

• MPC Coders Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7481 postów
  • Gadu Gadu:0
  • Lokacja:Tarnów
  • Hobby:informatyka, linux, mac, serwis komputerowy, diagnostyka, urządzenia i oprogramowanie pomiarowe, inteligentne domy
  • Czas Online: 39d 10h 53m 9s
zdarzyło ci się mieć katalogi czy pliki normalnie niemożliwe do usunięcia pod systemem, pozostałości instalek czy konfiguracji programów
wnerwia cię obecność katalogów systemowych i czasem ich zawartość niemożliwa do usunięcia normalnie
właśnie tym programem możesz to zrobić i usunąć katalogi systemowe czy pliki windows od XP do W7 :
System Volume Information
$RECYCLE.BIN

itp

p.s.
zalecam ostrożność w użyciu programu bo kasuje dosłownie wszystkie pliki i katalogi bez możliwości odzyskania, nawet systemowe i te normalnie niemożliwe do skasowania pod systemem

w załączniku ERD Explorer, umożliwia skasowanie dowolnego l pliku czy katalogu pod systemem Windows , wirusy i alarmy antywirusowe jeśli się włączają jak najbardziej mają się włączać i zalecam wyłączenie antywirusa w czasie ściągania i używania programu , gwarantuję że nie ma żadnych z wymienionych wirusów, a ostrzeżenia są tylko błędnym rozpoznawaniem bibliotek jako wirusa.

plik na serwerze MPC ( pliki forum MPC ), bez skanu czy autoryzacji z mojej strony, ściągasz tylko na swoją odpowiedzialność, ja gwarantuję że nie jest zawirusowany czy szkodliwy dla twojego systemu, w razie zastrzeżeń można zgłosić, ale nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za nieprawidłowe użycie programu i jakąkolwiek utratę danych w razie nieodpowiedzialnego użycie programu

Załączone pliki

• Załączony plik  ERD.zip   1,7 MB   25 Ilość pobrań

Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'

AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

fejkęs

Pijawka

• Members
  • Pip