Napisano 22 wrzesień 2011 - 17:20
UP@ Mylisz się. Reset by pomógł bo dzięki temu powstał by całkowicie nowy serwer.
Ludzi odstrasza hard na dodatek staż serwera jak i ranking.
Gdyby wszystko zacząć od nowa, na całkowicie innych zasadach prawdopodobnie serwer odniósł by sukces.
Ja nadal mam nadzieje, ,że więcej osób u nas zagra bo naprawdę warto.
Ludzi odstrasza hard na dodatek staż serwera jak i ranking.
Gdyby wszystko zacząć od nowa, na całkowicie innych zasadach prawdopodobnie serwer odniósł by sukces.
Ja nadal mam nadzieje, ,że więcej osób u nas zagra bo naprawdę warto.

Aktualnie nie wykonuje żadnych zleceń na grafikę. Proszę nie pisać do mnie z takimi prośbami.
Wszystkie pytania dotyczące mentorów proszę pisać na PW.
Pani Kasia
Napisano 22 wrzesień 2011 - 18:05
UP@
Szczerze to nie wiem czy masz rację
Bo tak jak napisał xInfinity gra teraz 50 osób a reset może odstraszyć tą pięćdziesiątkę :< Ja osobiście gram od 2 dni i mi się bardzo podoba ale osób brakuję
Mimo wszystko serdecznie zapraszam do gry na tym serwerze :*
Szczerze to nie wiem czy masz rację
Napisano 22 wrzesień 2011 - 20:00
Ale reseta nikt nie chcę 0_o, a gracze wchodząc do gry niech sie przekonają że to nie taki zły server bo hard itd ;d. Nie musisz mieć w 2 dni skili na P by pokazać że jesteś dobrym graczem, liczy się urok servera i podejscie do nowych graczy i troche kultury.
Wchodząc na inne servery teraz widze tylko to! : jak jeden naparza drugiego (totalny bezsens), każdy bije każdego i mówi chodz rev lamko lub odrazu wyzywa. Tam nawet nie przeczytają twojego nicku, dobrze na Ciebie nie spojrza, a lecą by Cie zabić... Fajne te servery easy ^^.
Wchodząc na inne servery teraz widze tylko to! : jak jeden naparza drugiego (totalny bezsens), każdy bije każdego i mówi chodz rev lamko lub odrazu wyzywa. Tam nawet nie przeczytają twojego nicku, dobrze na Ciebie nie spojrza, a lecą by Cie zabić... Fajne te servery easy ^^.
Użytkownik xInfinity edytował ten post 22 wrzesień 2011 - 20:01
Napisano 22 wrzesień 2011 - 20:34
O tym mówię, odstrasza ich ranking i mała ilość graczy.
Może i nikt nie chce resetu (tego nie wiem), ale wiem ,że na pewno pomogło by to serwerowi.
My gracze Dreanoru, którzy już długo na nim gramy, wiemy jaki to super serwerek a jego administracja to cud miód i orzeszki.
Ale graczy nie przybywa, nie chce się im poznać go bliżej, pograć dłużej niż 2h bo od razu ich coś odstrasza.
Wolą iść na nędzne Easy gdzie lagi są jak uj... na dodatek brak kultury i całkowita olewka ze strony administracji.
Może i nikt nie chce resetu (tego nie wiem), ale wiem ,że na pewno pomogło by to serwerowi.
My gracze Dreanoru, którzy już długo na nim gramy, wiemy jaki to super serwerek a jego administracja to cud miód i orzeszki.
Ale graczy nie przybywa, nie chce się im poznać go bliżej, pograć dłużej niż 2h bo od razu ich coś odstrasza.
Wolą iść na nędzne Easy gdzie lagi są jak uj... na dodatek brak kultury i całkowita olewka ze strony administracji.

Aktualnie nie wykonuje żadnych zleceń na grafikę. Proszę nie pisać do mnie z takimi prośbami.
Wszystkie pytania dotyczące mentorów proszę pisać na PW.
Napisano 22 wrzesień 2011 - 21:37
Potwierdzam słowa Wrednej, serwer jest jednym z najlepszych hardów na polskim rynku.
Administracja dodaje non stop coś nowego by umilić nam czas na serwerze.
Chwilowo mam przerwę z metinem jednak gdy wrócę na pewno wejdę na Draenor.
Polecam w 100% ten serwer CreatiVe01 na serwerze Charlie01.
Administracja dodaje non stop coś nowego by umilić nam czas na serwerze.
Chwilowo mam przerwę z metinem jednak gdy wrócę na pewno wejdę na Draenor.
Polecam w 100% ten serwer CreatiVe01 na serwerze Charlie01.

Pomóż! Wystarczy jedno kliknięcie.
Tworzę Layouty(szablony stron internetowych) na zamówienie.
Zainteresowany ? PW.
Napisano 22 wrzesień 2011 - 23:09
@Tanoh
nie obchodzi mnie topka ( nigdy w niej nie bylem) ale co to za gra jak wlasciwie kazdy ma eq zrobione ...level zawsze mozna wbic ale pod wzgledem pvp zawsze bedzie sie w tyle ...rozumiem jednak ze wszyscy co meczyli sie i grali nieustannie a tym samym maja juz dobre osiagniecia ,nie chca cofki. to jest jak najbardziej jasne.
potwierdzam ze draenor to jeden z najlepszych hardow !!!
nie obchodzi mnie topka ( nigdy w niej nie bylem) ale co to za gra jak wlasciwie kazdy ma eq zrobione ...level zawsze mozna wbic ale pod wzgledem pvp zawsze bedzie sie w tyle ...rozumiem jednak ze wszyscy co meczyli sie i grali nieustannie a tym samym maja juz dobre osiagniecia ,nie chca cofki. to jest jak najbardziej jasne.
potwierdzam ze draenor to jeden z najlepszych hardow !!!
Napisano 22 wrzesień 2011 - 23:28
80% topki już nie gra sodówka odbiła za bardzo (żartuje), zniechęcili sie do dalszej gry;), a nowi gracze którzy teraz wbijają na server, zaczynają na tym samym poziomie, zbliżonym do siebie.
, a obecność wiekszych lv jest dla nich myśle taką pomocą materialną (finansową także), a nawet taką skarbnica wiedzy co w trawie piszczy w Draenor
gdzie? co? i jak?
Napisano 23 wrzesień 2011 - 16:08
Serwer Jest Jednyl z lepszych na jakim grałem. Ale zniechęciły mnie 2 rzeczy:
- topka nie chodzi o to ze maja wysokie lvl ,ale po co zrobili lvl max do 120 , jak i tak z topki nikt juz nie expi a 99lvl byl taki fajny, a nie jakis 103 i to nie w oko ni w dupe.
-za maly % na pomysle ulepszanie eq.
- topka nie chodzi o to ze maja wysokie lvl ,ale po co zrobili lvl max do 120 , jak i tak z topki nikt juz nie expi a 99lvl byl taki fajny, a nie jakis 103 i to nie w oko ni w dupe.
-za maly % na pomysle ulepszanie eq.
Napisano 23 wrzesień 2011 - 16:57
Chetnie bym zagrał ale to zabijanie mobkow na boja.... W końcu to priv a nie pl.
AdminFreeBsd polecam zna sie na zeczy!! potrafi:
Profesjonalna administracja serwerów FreeBSD, Debian, Ubuntu i nie tylko:
- zabezpieczenia: logowania do serwera, baz danych, tunele ssh, firewall, anty-dos,
- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila, zarządzanie jailami,
- instalacja oprogramowania: serwer www, ftp (chroot użytkowników), scp-only, mysql, ssh, java jre,
- aktualizacja systemu: aktualizacja portów, systemu, łat bezpieczeństwa, kompilacja niestandardowego jądra systemu,
- rozwiązywanie problemów z konfiguracją, sprawdzanie logów, wykonywanie skryptów na zamówienie,
- optymalizacja zajętej pamięci systemu, bazy danych mysql przez zastosowanie specjalnych skryptów,
- programowanie: modyfikacje, pisanie skryptów php, zapytań sql, (wyciąganie danych z baz danych przez pisanie zapytań sql i ich prezentacja to moja codzienna praca),
- wirtualizacja serwerów (VPS oparty o VMWare ESXi, XenServer, FreeBSD Jails, MS Hyper-V).
- odzyskiwanie sprawności serwerów po awarii (tryb rescue - OVH, tryb single-user), naprawa systemu lub wydobycie kluczowych danych.
- METIN2:
- edycja configów (channeli, auth, db), dodawanie dodatkowych channeli (4,5,6), dodawanie game22 z dodatkowymi mapami dla każdego channela,
- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.
Kontakt:
gg. 37348913 (niewidoczny)
Profesjonalna administracja serwerów FreeBSD, Debian, Ubuntu i nie tylko:
- zabezpieczenia: logowania do serwera, baz danych, tunele ssh, firewall, anty-dos,
- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila, zarządzanie jailami,
- instalacja oprogramowania: serwer www, ftp (chroot użytkowników), scp-only, mysql, ssh, java jre,
- aktualizacja systemu: aktualizacja portów, systemu, łat bezpieczeństwa, kompilacja niestandardowego jądra systemu,
- rozwiązywanie problemów z konfiguracją, sprawdzanie logów, wykonywanie skryptów na zamówienie,
- optymalizacja zajętej pamięci systemu, bazy danych mysql przez zastosowanie specjalnych skryptów,
- programowanie: modyfikacje, pisanie skryptów php, zapytań sql, (wyciąganie danych z baz danych przez pisanie zapytań sql i ich prezentacja to moja codzienna praca),
- wirtualizacja serwerów (VPS oparty o VMWare ESXi, XenServer, FreeBSD Jails, MS Hyper-V).
- odzyskiwanie sprawności serwerów po awarii (tryb rescue - OVH, tryb single-user), naprawa systemu lub wydobycie kluczowych danych.
- METIN2:
- edycja configów (channeli, auth, db), dodawanie dodatkowych channeli (4,5,6), dodawanie game22 z dodatkowymi mapami dla każdego channela,
- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.
Kontakt:
gg. 37348913 (niewidoczny)
Napisano 24 wrzesień 2011 - 17:29
na +8,9 masz chyba około 50% na ulepszenie, mało ? ;d
Drop medali? hmm raz dropi po 5 min raz dropi po 20min tak to już chyba bywa, raz w 10 min wydropisz z 3,4 medale a raz żadnego - życie.
Zabijanie mobków na boja?: hm strasznie cieżkie, no jeżeli chcesz boja mieć już na 35 to chyba jakiś żarcik? pograj z 2 tyg zrób eq weś 2 kolesi i nie ma kłopotu z misją.
Co do ostatniego to myśle że na hard to 200-300 osób (graczy) to jest max. Zwłaszcza że 80% graczy metina ogólnie to hm 12-14 lat ---> ten wiek nie idzie na hardy 0_o zwłaszcza dlatego że w tym wieku zaczyna sie przygode dopiero z Metinem i uczy sie grać.
Zapraszam na server - nie taki grozny jak opowiadają
Drop medali? hmm raz dropi po 5 min raz dropi po 20min tak to już chyba bywa, raz w 10 min wydropisz z 3,4 medale a raz żadnego - życie.
Zabijanie mobków na boja?: hm strasznie cieżkie, no jeżeli chcesz boja mieć już na 35 to chyba jakiś żarcik? pograj z 2 tyg zrób eq weś 2 kolesi i nie ma kłopotu z misją.
Co do ostatniego to myśle że na hard to 200-300 osób (graczy) to jest max. Zwłaszcza że 80% graczy metina ogólnie to hm 12-14 lat ---> ten wiek nie idzie na hardy 0_o zwłaszcza dlatego że w tym wieku zaczyna sie przygode dopiero z Metinem i uczy sie grać.
Zapraszam na server - nie taki grozny jak opowiadają
Napisano 25 wrzesień 2011 - 00:48
Grało by pełno osób co 150, 200? i po 2 mies 70 ,80 ? no giezet 
Zle mówisz że zrobili by reset i zmienili nazwę. Tu trzeba dać wszystkim easy wtedy chołoty bedzie w bród ! ^^ dziękuje.. Dobranoc
1. Nazwa servera - zajebi..a | no może jakby była Easymt2 to było by z 3 kk+ ;D
Zle mówisz że zrobili by reset i zmienili nazwę. Tu trzeba dać wszystkim easy wtedy chołoty bedzie w bród ! ^^ dziękuje.. Dobranoc
1. Nazwa servera - zajebi..a | no może jakby była Easymt2 to było by z 3 kk+ ;D
Napisano 28 wrzesień 2011 - 10:44
UP
co to jest 11 lv....torby nie leca tak jak yang (czyli z kazdego moba) , tylko rzeba troche pobic...wedlug mnie to jest najwyzszy poziom !!!
co z tego ze gra malo ludzi .i tak serwer jest najlepszy.
Kazdy kto lubi hardy , badz znudzily sie serwery dla zabawy powinien sprobowac na Draenor.nic nie jest przesadzone .Polecam
Pozdr
co to jest 11 lv....torby nie leca tak jak yang (czyli z kazdego moba) , tylko rzeba troche pobic...wedlug mnie to jest najwyzszy poziom !!!
co z tego ze gra malo ludzi .i tak serwer jest najlepszy.
Kazdy kto lubi hardy , badz znudzily sie serwery dla zabawy powinien sprobowac na Draenor.nic nie jest przesadzone .Polecam
Pozdr
Użytkownik blacksatan89 edytował ten post 28 wrzesień 2011 - 10:46
Napisano 28 wrzesień 2011 - 23:19
Landryna włącz mózg jak masz 
Co do Devka tam wyżej to nie wiem czy się smiać mam teraz czy plakać mam zacząć ? bo 11lv masz w pare minut bodajże góra 5-10 min pograłeś i trochę mi szkoda Ciebie jako gracza
). Najpierw byś musiał poczytać skad najlepiej dropić torby - co do tego chyba komentarzy nie czytałes w tym poscie tylko palnąłeś swoja bezsensowną wypowiedz na temat servera. Hm na serverze nie ma dzieci neo które grają nocami 0_o lub olewają szkołe by zagrac w metina.
Torby szczescia dropią z zaprzysięzonych Se-rangów Mi-jungów itd (Devek do nich chyba nawet nie dotarłes pozdro;D )
na wyzszych levelach np 65 -90 torby bardzo ładnie lecą w v2
także mozemy je wydropić z różnych bossów na swój lv
Zapraszam na server Draenor:) i nie 15 20 min bo takich nawet nei szukamy
na takie servery, takim dziekujemy i zapraszamy na inne servery gdzie sie wchodzi, lagi w chu* i każdy każdego naparza i pluje miesem;)
Co do Devka tam wyżej to nie wiem czy się smiać mam teraz czy plakać mam zacząć ? bo 11lv masz w pare minut bodajże góra 5-10 min pograłeś i trochę mi szkoda Ciebie jako gracza
Torby szczescia dropią z zaprzysięzonych Se-rangów Mi-jungów itd (Devek do nich chyba nawet nie dotarłes pozdro;D )
na wyzszych levelach np 65 -90 torby bardzo ładnie lecą w v2
także mozemy je wydropić z różnych bossów na swój lv
Zapraszam na server Draenor:) i nie 15 20 min bo takich nawet nei szukamy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry