Napisano 27 styczeń 2012 - 20:43
Szykuje się hit 2012r. w prywatnych Metin2. Dziękować teamowi, za wysłuchanie naszych próśb. Z pewnością jesteście jednymi z najlepszych w tej dziedzinie. Nikt tak nie programuje jak wy.
Pozdrawiam!
Niekryty krytyk na mpcforum ;] Powie wam całą prawdę.
1, 2, 3 twoja stara patrzy..
1, 2, 3 twoja stara patrzy..
Pani Kasia
Napisano 27 styczeń 2012 - 23:23
Napisano 28 styczeń 2012 - 13:28
Czemu draenor upadł? Ponieważ na początku nie miał dobrej reklamy i dobrych miejsc do zarobku na high lvl. Potem to już normalka, że mało ludzi dochodziło, bo topka miła wysokie lvl, ale serwer pamiętam, że był PRO. Raty ekstra, dobry IS, swego czasu nie mało ludzi. Liczę, że draenor 2 wyjdzie nie długo i będzie serwerem który mnie zatrzyma na dłużej.
Napisano 28 styczeń 2012 - 15:05
Użytkownik Alcher dnia 28 styczeń 2012 - 13:56 napisał
Jeszcze nie wiadomo kiedy bedzie start. Ale administracja juz zaczyna prace. Będziecie informowani na bieżąco o nowościach 
A ja tutaj dodam wam tylko , że administracja nie musi zaczynać od 0 bo ma inny wspaniały serwer i miała też pierwszego Draenora , tak więc można powiedzieć , że nie zaczyna od początku , a to oznacza , że nie będziemy musieli czekać , aż tak długo (chyba) , zresztą oni znają się na rzeczy
Napisano 30 styczeń 2012 - 20:48
CZEKAMY NA DRAENOR 2 !!! :)
MASAKRA, SZYKRA ! NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
ZARWIJ NOC, DWIE ZRÓB Draenor coś jak Kalimdor tylko bardziej hard, i dodaj jakieś fajne rzeczy
bd miał prawdopodobnie najlepszy priv w polsce !.
MASAKRA, SZYKRA ! NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
ZARWIJ NOC, DWIE ZRÓB Draenor coś jak Kalimdor tylko bardziej hard, i dodaj jakieś fajne rzeczy
Użytkownik Shaveki edytował ten post 30 styczeń 2012 - 20:54
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry